Akcija!

BREZŽIČNI VAKUUMSKI ČISTILEC IN ŠKROPILNIK OKEN Z ČISTINO KRPO PLATINET 2v1

49,99 37,99

Predstavljamo vam inovativni brezžični akumulatorski čistilec oken Platinet, ki bo poskrbel za preprost in izjemno učinkovit način čiščenja oken v vašem domu. Praktičen škropilnik s čistilno krpo 2v1, akumulatorski čistilec z močjo 20W, maksimalno 2.0 kPa sesalno močjo in gumijasti rob zagotavljajo brezkompromisno čiščenje steklenih površin brez umazanije, sledi črt ali prask.

Ni na zalogi

Kategoriji: , SKU: pla2200

Opis

Preprosto čiščenje steklenih površin

Proizvajalec PLATINET predstavlja inovativni brezžični akumulatorski čistilec oken, ki bo poskrbel za preprost in izjemno učinkovit način čiščenja oken v vašem domu. Praktičen škropilnik s čistilno krpo 2v1, akumulatorski čistilec z močjo 20W, maksimalno 2.0 kPa sesalno močjo in gumijasti rob zagotavljajo brezkompromisno čiščenje steklenih površin brez umazanije, sledi črt ali prask. Kapljanje vode in nadležno brisanje bo postal samo še neprijeten spomin, saj PRWC200 posesa vodo iz oken v prozoren rezervoar s kapaciteto 150 ml, ki se ponaša z jasnim pregledom nad nivojem posesane količine vode. Akumulatorski čistilec je primeren tudi za čiščenje kopalniških ogledal, tuš kabine, ploščic, steklenih miz, vrat, stekel vašega jeklenega konjička ali sesanju razlite vode v vašem gospodinjstvu.

Prikaži izvorno sliko

Enostavna uporaba in polnilna baterija

Uporaba je zelo enostavna, primerna za uporabo vseh družinskih članov in zagotavlja maksimalno svobodo gibanja. Stekleno površino preprosto poškropite s čistilcem v spreju, naneseno čistilno tekočino pa porazdelite po stekleni površini s pomočjo priložene krpe, ki jo namestite na vrh spreja. Nato vključite akumulatorski čistilec in posesate odvečno vodo. Po uporabi krpo preprosto snamete ter jo operete, praznjenje rezervoarja pa je enostavno in hitro. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča optimalno ter udobno čiščenje tudi na robovih, vogalih.

Zahvaljujoč vgrajeni polnilni Litij-ionski bateriji s kapaciteto 2200 mAh, ki omogoča do 30 minut učinkovitega brezžičnega delovanja z enim polnjenjem, pri delu ne boste več omejeni z motečimi kabli. Polnjenje poteka preko priloženega napajalnika in traja 3 ure.

Prikaži izvorno sliko

      Tehnične specifikacije

  • Moč: 20 W
  • Največja sesalna moč: 2.0KPA
  • Prostornina rezervoarja : 150 ml
  • Širina sesanja vode : 28 cm
  • Baterija: polnilna litijeva baterija s kapaciteto 2200 mAh
  • Čas delovanja: do 30 minut
  • Čas polnjenja: 3 ure
  • Napajanje: 5V DC 800mA
  • Napetost: 3.7V DC

      Garancija: 24 mesecev

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.