Akcija!

ESSENS HARD’EN – prehransko dopolnilo za izboljšanje moške erekcije (30 tablet)

23,99 21,00

Ponavljajoče se oslabljene erekcije  lahko zmanjšuje samozavest moškega, kar lahko vodi v izogibanje spolnih odnosov. Zaradi sramu ne razpravlja o težavi, kar lahko pogosto zmanjša tudi samozavest partnerke in razmerja. Ohranjanje zadostnih erekcij vodi k naravnemu spolnemu nagonu in zdravemu odnosu. ESSENS je razvil prehransko dopolnilo HARD’EN s katerim moški izboljša erekcije in s tem svojo samozavest.

Kategoriji: , SKU: hop61

Opis

Ponavljajoče se oslabljene erekcije  lahko zmanjšuje samozavest moškega, kar lahko vodi v izogibanje spolnih odnosov. Zaradi sramu ne razpravlja o težavi, kar lahko pogosto zmanjša tudi samozavest partnerke in razmerja. Ohranjanje zadostnih erekcij vodi k naravnemu spolnemu nagonu in zdravemu odnosu.

*Odmerjanje: 1 tableta, približno 30 minut pred spolno aktivnostjo. V izjemnih primerih se odmerek lahko poveča, vendar ne sme presegati 5 tablet dnevno. Da bi dosegli rezultat je potrebna spolna stimulacija.

-Sestavine: L-ornitin, izvleček iz listov zelenega čaja, L-citrulin, želatina, polnilo (celuloza), izvleček črnega čaja, sredstvo proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), krompirjev škrob.

Sestavine na kapsulo:

-L-ornitin – 1 tableta vsebuje 500 mg; *DRI ni določen

-Izvleček iz listov zelenega čaja s katehini – 1 tableta vsebuje 200 mg; *DRI ni določen

-L-citrulin – 1 tableta vsebuje 100 mg; *DRI ni določen

-Izvleček črnega popra – 1 tableta vsebuje 10 mg; *DRI ni določen

-Vsebina embalaže: 25,5 g ± 5% (30 tablet)

-Shranjevanje: hraniti v suhem in temnem prostoru pri temperaturi do 30°C. Hraniti zven dosega otrok!

*DRI = prehransko referenčni vnos

*Opozorilo: dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ta izdelek na trgu velja kot prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, nosečnice in doječe matere. Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, obravnavanje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. V primeru posebnih zdravstvenih težav se posvetujte z zdravnikom. HRANITI IZVEN DOSEGA OTROK!

-Izdelano pod farmacevtskim nadzorom

-Proizvedeno za: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno, Republika Češka

-Uvoznik za Slovenijo: ESSENS WORLD a.s. Brno, podružnica Razvanje, Razvanjska cesta 85, 2000 Maribor

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.