Akcija!

ESSENS KOLOSTRUM PROBIOTIKI – prehransko dopolnilo (6 kos/ 10g)

26,20 19,20

ESSENS Kolostrum probiotični prehranski dodatki 6/1i vsebujejo štiri izbrane probiotične kulturemikroorganizme s pozitivnimi učinki, prebiotike, inulin in kolostrum, ki je vir močnih protiteles. Izdelek je namenjen za individualno pripravo “živega” visoko kakovostnega domačega jogurta.

Opis

Kolostrum probiotiki – pregransko dopolnilo 6/1 vsebujejo 4 izbrane probiotične kulture– seve mikroorganizmov z koristnimi učinki, prebiotik inulin in kolostrum, ki sta vir aktivnih snovi. Izdelek je namenjen individualni pripravi »živega« doma pripravljenega jogurta visoke kakovosti. Izdelano pod farmacevtskim nadzorom.

Priprava: Zmešajte 1 liter mleka z 1 vrečko Essens Colostrum probiotikov in pustite stati 4-6 ur pri 43 °C v napravi za pripravljanje jogurta Essens. Pripravljen jogurt je namenjen za takojšnjo porabo. Hraniti v hladilniku. Koristni učinki probiotikov so večinoma povezani z dolgotrajnim in rednim uživanjem. Vrečke probiotikov hraniti do 25 °C in zaščititi pred toploto, ki bi vplivala na prezgodnjo aktivacijo bakterijskih sevov.

Opozorilo: Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelek ni primeren za uporabo v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let, nosečnice in doječe matere.

.Paket je namenjen za individualno pripravo “živih” domačih jogurtov visoke kakovosti.
* Probiotiki so živi organizmi, ki pomagajo ohraniti ravnovesje črevesne mikrobne flore
** Prebiotiki so vir energije “jogurtovih” mikroorganizmov in simbiotičnih črevesnih bakterij
Zmes jogurta narejenega iz probiotikov/prebiotikov ESSENS spada med tako imenovana „funkcionalna živila“. To pomeni, da imajo živila, ustvarjena iz naravno prisotnih sestavin, ob njihovi prehranski vrednosti tudi dober učinek za zdravje uporabnika.
Vsebina paketa: 6 kosov vrečk / 10 g mešanice v eni vrečki.

Z združevanjem Essen Kolostrum probiotikov in ESSENS aparata za pripravo jogurta boste dobili edinstveno priložnost za ustvarjanje resnično zdravega naravnega probiotičnega jogurta najvišje možne kakovosti, brez dodanih kemikalij, ki bo pozitivno vplival na vašo presnovo in povečal celotni imunski sistem.

Januarja 2012 je podjetje ESSENS predstavilo svoje prve izdelke prehranskih dopolnilih – ESSENS Kolostrum. Kolostrum, je prvo mleko, ki ga proizvede sesalcev nekaj ur po porodu. To je dragoceno zaradi visoke vsebnosti sestavin za odpornost, potrebnih za preživetje v svetu, polnem mikroorganizmov. To je najbogatejši vir imunoglobulina (protitelesa), in rastnih faktorjev. V Colostrumu lahko najdemo številne koristne snovi, ki stimulirajo imunski sistem. Kolostrum je zanimiv iz prehranskega vidika, ki se navezuje z hrano s kompleksnimi prehranskimi profili, ki vsebujejo idealno sestavo beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov, vitaminov, mineralov in encimov.

ESSENS Kolostrum prihaja iz edinega pooblaščenega proizvajalca v republiki Češki, izdelana na povsem naravni osnovi, iz najboljših materialov in pod češkim farmacevtskim nadzorom.

V mesecu aprilu 2012 se je pričela prodaja kozmetike za telo za nego kože in Kolostrum+. Kolostrum ima v kozmetični industriji dolgo zgodovino, vendar pridobiva vse širši krog privržencev in uporabnikov v zadnjem času. Dodatek Kolostrum pomaga vlažiti in obnavljati kožne celice, upočasnjuje proces staranja, ščiti zgornjo plast kože pred škodljivimi zunanjimi vplivi skozi ves dan in pomaga odstraniti pomanjkljivosti na koži. Učinek kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo kolostrum, lahko učinkovito podpirajo hkratno uporabo kolostruma kot prehransko dopolnilo. To poudarja možnost kombiniranja učinkov Kolostruma na celovitost človeškega telesa in njegovega pozitivnega vpliva.

Ob koncu leta 2013 se je linija izdelkov Kolostrum povečala za ESSENS Kolostrum probiotike in ESSENS jogurt izdelovalec.

Prehransko dopolnilo Essens Kolostrum Probiotiki vsebujejo štiri izbrane probiotične kulture – mikroorganizme s pozitivnimi učinki, prebiotike, inulin in kolostrum, ki je vir močnih protiteles. Izdelek je namenjen za individualno pripravo “živega” visoko kakovostnega domačega jogurta.

Jogurt sestavljen iz Pro / prebiotične ESSENS mešanice spada med tako imenovana “funkcionalna živila”. To pomeni, da imajo živila, ustvarjena iz naravno prisotnih sestavin, ob njihovi prehranski vrednosti tudi dober učinek za zdravje uporabnika.

ESSENS jogurt izdelovalec se odlikuje z enostavno uporabo, brez nastavitev in potrebnega nadzora. Ogrevanje ustvarja inteligentni samo upravljalni PTC grelni element, ki zagotavlja največjo varnost in varčnost z energijo. Jogurt je izdelan v skladu s standardi Evropske unije, vsi materiali so stabilni in posoda za jogurt je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla za prehrambene namene.

Certifikati colostrum (PDF)

Certifikati GMP in HACCP (PDF) 

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.