Akcija!

HAMONI VODNI SET “ULTRA”, s šungitom

142,00 127,00

Za vas imamo poseben izdelek set za vodo s plemenitim Šungitom “ULTRA”, ki je termično aktiven in je namenjen čiščenju vode. Vodni set Hamoni bo vodo spremenil v okusnejšo in bogatejšo z minerali, saj odlično filtrira težke kovine(svinec, živo srebro …), bakterije, plesni, nitrate …

Categories: , SKU: setultra

Opis

Predstavljamo vam je set za vodo s plemenitim Šungitom, ki je termično aktiviran, s čimer ima sposobnost zelo velikega čistilnega učinka.

Komplet vsebuje

Hamoni vodni set Ultra:  Za celoletno uporabo vode obdelane s plemenitim Šungitom.

4 x 30 g termično aktiviran plemeniti Šungit,
4 x 30 g kremenov kristal,
4 x 2  vrečki iz gaze,
4 x podstavki za kozarce,
1 x talisman s plemenitim Šungitom (vratna verižica z obeskom).

Talisman je pri mnogih kupcih še posebej zaželen. To ni le navaden talisman, ampak obesek, ki naj bi bil zelo koristen in poživljajoč za njegovega lastnika, zaradi svoje bioenergijske lastnosti plemenitega Šungita.

 

Hamoni vodni set s plemenitim Šungitom

Hamoni vodni set s plemenitim Šungitom očisti vodo vseh škodljivih organskih snovi. V vodi uniči bakterije in mikroorganizme ter pesticide. Voda pripravljena z vodnim setom s plemenitim Šungitom je zato primerna za uživanje in izboljšanje počutja. Prav tako jo priporočamo za čiščenje sadja in zelenjave s čimer odstranimo sledi pesticidov na hrani.

Hamoni vodni set s plemenitim Šungitom bo poskrbel, da bo voda prijetnejšega okusa in vonja. Voda, ki jo boste pili bo obogatena z elementi kot so: kalij, silicij, natrij…

 

Naravni mineral šungit

Šungit je naraven mineral s posebno kristalno mrežo, ki temelji na ogljiku. Znano je, da življenje na Zemlji temelji na ogljiku. Izvor šungita, čigar geološka starost je ocenjena na več kot 2 milijardi let, do danes še ni pojasnjen kljub njegovim številnim pozitivnim lastnostim na človeka in njegovo zdravje. Ker ima visoko vsebnost ogljika, znanstveniki predvidevajo, da je to del planeta našega osončja, saj kamnine s tako sestavo najdemo le še v vesolju.

Šungit je naravni mineral, ki se na zemeljski obli nahaja le na enem koncu in sicer v Rusiji, v pokrajini Karelia.

Pozitivne lastnosti šungita

Medicinska stroka se strinja s tem, da ima pozitivne lastnosti na živa bitja in ga priporoča za uporabo v vsakem gospodinjstvu saj:

  • očisti vodo vseh škodljivih organskih snovi,
  • v vodi uniči bakterije, mikroorganizme, prav tako pesticide in naftne derivate,
  • ščiti pred elektromagnetnim sevanjem,
  • je močan antioksidant,
  • deluje kot naravni filter,
  • izboljša okus in vonj vode,
  • nevtralizira neprijetne vonjave,
  • vodo obogati z minerali kot so kalij, silicij, natrij in mikroelementi v sledovih, kalcijevimi in magnezijevimi solmi ki so optimalni za človeški organizem,
  • nase veže toksine.

Zaradi njegove sestave, mineral šungit že dolgo velja za izjemno učinkovitega in zdravilnega. Njegova zdravilna moč, naj bi 10 x presegla moč drugih podobnih mineralov in pripomočkov za čiščenje. Ima zelo visoko vsebnost ogljika (95-98 %), kar je še posebej dobro za čiščenje umazane vode, ki jo dnevno uživamo ali pa za usklajevanje biopolja človeka.

Šungit čisti vodo različnih tujih substanc (kloroorganskih spojin, nitratov in nitritov kot tudi presežkov bakra, mangana in železa), popolnoma uniči jajčeca glist, očisti vodo na nežen in naraven način. Poleg tega obogati vodo s kalcijevimi in magnezijevimi solmi ter drugimi mikroelementi v koncentracijah, ki so optimalne za človeka.

Plemeniti šungit je po eni strani zelo učinkovit vodni filter, po drugi strani pa odlaga na vodo povsem različno obliko ogljika, ki je odgovoren za pozitivni učinek pri mnogokaterem zdravstvenem problemu. Šungitno vodo lahko uporabljamo za pitje ali umivanje telesa. Z njo lahko zalivamo rastline. Zelo priporočljivo pa je, da šungitno vodo ponudimo tudi hišnim ljubljenčkom (psom, mačkam, pticam …).

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HAMONI VODNI SET “ULTRA”, s šungitom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment