Akcija!

KONJENIŠKI KLUB S KONJEM IN JAHAČEM

148,00 137,99

Konjeniški klub Schleich z jahačem, konji in objekti bo nudil otrokom nepozabno igro na posestvu konjev. Set je izdelan iz kakovostne plastike. Figurice so izdelane detajlno z otrokom neškodljivih materialov.

Kategorije: , , SKU: čr5602

Opis

Vsak otrok je velik oboževalec konjev Danes lahko otroci vsak dan preživijo veliko časa v hlevu. Vse to zahvaljujoč dobro opremljeni stabilni zgradbi, izdelani iz najkakovostnejše plastike. Elemente je mogoče priključiti brez pomožnih materialov. Konjeniški klub ima zelena vrata in roza okvirje na oknih, ki polepšajo domovanje konjev. Streho hleva je mogoče odstraniti, kar otrokom ponuja nove priložnosti za igro. Vsaka Schleichova figurica je narejena z največ pozornosti do detajlov. Materiali, iz katerih so izdelane Schleichove figurice, so bili izbrani in testirani, da izpolnjujejo najvišje varnostne standarde.

 

Značilnosti:

-Spol: Unisex

-Starost: 5 let +

-Velikost izdelka: 83 X 26 x 39 cm

-Paket vsebuje: 1 x jahalni klub, 12 x ograja, 1 x jahača, 1 x arabski konj (kobila), 1 x arabski konj (žrebeta), 2 x cvetlično korito, 1 x vile, 1 x sedlo. 1 x ščetina, 1 x odeja za konja, 1 x trak za glavo, 1 x seno, 4 x držalo za seno, 4 x posoda za vodo, 1 x korenček, 1 x jabolka, 4 x držalo za sedlo, 1 x kovček, 1 x krtača za nego, 1 x ščetka za kopita 1x nalepke

-Ročno poslikano ne toksično (preizkušeno in odobreno s CE)

-Opozorilo: Igrača ni namenjena otrokom, mlajšim od 3 let!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.