Akcija!

MANTA SKUTER PAMETNA ROLKA (MSB9023) Off Road, 8,5″

349,90 229,00

Manta  MSB9023 skuter – rolka, Off Road je izredno zabavno, okolju prijazno, učinkovito in tiho prevozno sredstvo za vse generacije, ki hkrati omogoča izvajanje različnih vragolij in akrobacij, ter poleg vožnje po asfaltu, betonu, tudi vožnjo po bolj zahtevnih travnatih in gozdnih terenih, ker je narejena prav za zahtevnejše terene. Doseže hitrost do 12 km/h.

Opis

Manta  MSB9023 skuter – rolka, Off Road je izredno zabavno, okolju prijazno, učinkovito in tiho prevozno sredstvo za vse generacije, ki hkrati omogoča izvajanje različnih vragolij in akrobacij, ter poleg vožnje po asfaltu, betonu, tudi vožnjo po bolj zahtevnih travnatih in gozdnih terenih, ker je narejena prav za zahtevnejše terene.

 

 

8,5-palčna kolesa (21,6 cm) in sam grobi ter proti-zdrsni profil pnevmatik vam omogoča zelo dober oprijem tudi na zahtevnih terenih. Manta MSB9023 Off Road je opremljena z 36V litij baterijo 4,4Ah tako zagotavlja dolgo vožnjo – z enim polnjenjem je mogoče odpraviti do 15km s hitrostjo do 12km/h, da se v celoti napolni baterija potrebuje približno 3 ure. Naprava premaga hribe z maksimalnim nagibom 15 stopinj.

    

 

Trojni sistem stabilizacije ter 3-osni giroskop bosta poskrbela za neverjetne dogodivščine in udobje na vseh možnih terenih. Kos boste še tako zahtevnemu terenu.

 

 

Zaradi svoje kompaktnosti in priložene torbe za prenašanje, je lahko vedno vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, igrišče, k prijateljem in naravo – ali pa se enostavno z njo zabavate in ste športno dejavni.

Manta MSB9023 Off Road  se upravlja z lastnim ravnotežjem, saj zazna vaše gibalne ukaze in se jim prilagodi.. Kompletu sta priložena električni polnilec in torba za prenašanje.

 

Pametna rolka je odličen pripomoček za vadbo ravnotežja.

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:

Velikost koles: 21,6 cm (8,5″)

Moč motorja: 2×350W

Najvišja hitrost: 12 km/h

Prevožena razdalja: do 15 km

Čas polnjenja: 2 – 3 ure

Nosilnost: 120 kg

Teža: 14,5 kg

Vožnja v hrib: do 15°

Osvetlitev: LED lučke, moderen design

Baterija Ah Lithium battery, 36V

Dimenzije: 700×220×230 mm

Paket vsebuje: Balance Board, električni polnilec, torba za prenašanje, navodila, daljinski upravljalnik

Ostalo: 3-osni giroskop

GARANCIJA: 1 LETO

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MANTA SKUTER PAMETNA ROLKA (MSB9023) Off Road, 8,5″”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Post comment