Akcija!

OTROŠKA KLAVIATURA 2/1 S STOLOM NA BAT. (47 x 35x 18 cm)

55,90 39,99

Klaviatura s svetlobo in zvokom bo prava zabava za vašo malo princesko, saj vključuje “KARAOKE” mikrofon, stereo zvočnik, kabel USB, ter ima vhod za MP3 in povezavo z mobilnim telefonom. Mizica s klaviaturami se lahko spremeni v toaletno mizico, opremljeno z ogledalom, glavnikom, lasnico in majhnim foto okvirjem za fotografije.

 

Opis

Klaviatura  s svetlobo in zvokom bo prava zabava za vašo malo princesko, saj vključuje mikrofon, stereo zvočnik, kabel USB in ima vhod za MP3, ter povezavo z mobilnim telefonom. Da bo zabava še večja je priložen mikrofon za petje karaok. Ima funkcijo snemanje, ter regulacijo glasnosti. Otrok pri tem spoznava glasbo, se uči, razvija občutek za tone in razvija domišljijo. Igrača glasbeni inštrument spodbuja otroke, da razvijejo ritmične in melodične sposobnosti, saj ti na dosegu roke odkrivajo svet glasbe. Mizica s klaviaturami se lahko spremeni v toaletno mizico, opremljeno z ogledalom, glavnikom, lasnico in majhnim foto okvirjem za fotografije.

 

Značilnosti:

-Spol: punčke

-Starost: 3 leta +

-Funkcija povezava z mobilnim telefonom

-Funkcija spremembe ritma

-Funkcije izdelka: Z osvetlitvijo, 3 načini predvajanja, 12 skladb, 8 lestvic za simulacijo učinka igranja violine / klavirja

-Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.