Prikaz vseh 7 rezultatov

Akcija!

ESSENS ES’PURE- prehransko dopolnilo proti parazitom (30 tablet)

19,10 17,10

Revolucionarno prehransko dopolnilo ESSENS ES’PURE je naravni antiparazitni raztrupljevalec, ki zaradi svojih lastnosti in postopkovne tehnologije močno presega podobne izdelke na trguVsebuje skrbno izbrane učinkovite sestavine v primernem razmerju – magnezij, mangan, aminokislinski tavrin in vitamina B6 in B9. To prehransko dopolnilo vsebuje naravne sestavine, ki pozitivno vplivajo na regeneracijo jeter in čiščenje telesa toksinov.

Akcija!

ESSENS HARD’EN – prehransko dopolnilo za izboljšanje moške erekcije (30 tablet)

23,99 21,00

Ponavljajoče se oslabljene erekcije  lahko zmanjšuje samozavest moškega, kar lahko vodi v izogibanje spolnih odnosov. Zaradi sramu ne razpravlja o težavi, kar lahko pogosto zmanjša tudi samozavest partnerke in razmerja. Ohranjanje zadostnih erekcij vodi k naravnemu spolnemu nagonu in zdravemu odnosu. ESSENS je razvil prehransko dopolnilo HARD’EN s katerim moški izboljša erekcije in s tem svojo samozavest.

Akcija!

ESSENS HEAD’ES – prehransko dopolnilo za zaščito možganskih celic (30 kapsul)

20,10 16,40

Ali ste vedeli, da človeški možgani porabijo 20% telesne energije? Vzrok glavobolov je pomanjkanje kisika in glukoze  v možganih zaradi številnih dejavnikov. To so med drugim duševni in telesni napori, kajenje, hormonske spremembe in dolgoročno delo z osebnim računalnikom. Zaščita možganskih celic vodi v razširjeno mentalno vitalnost. Essens Head’Es ima za vas rešitev za zaščito možganskih celic.

Akcija!

ESSENS VITAMIN C – prehransko dopolnilo (60 tablet)

16,35 11,35

Essens Vitamin C ima bistven pomen za življenje in za vzdrževanje zdravega človeškega telesa med izvajanjem številnih pomembnih nalog. Pomanjkanje vitamina C pomeni utrujenost, dolgotrajno okrevanje, podaljšano celjenja ran in zmanjšano odpornost proti okužbi. Z Essens Vitamin C prehranskim dopolnilom ne boste utrujeni in boste polni elana.