Prikaz vseh 4 rezultatov

Akcija!

ESSENS- USTNA VODICA z aloe vera (200 ml)

16,55 10,55

Delikatna ustna voda z aloe vero in naravnim sladilom stevia, je idealna za pomoč pri ustni negi, še posebej, če težko očistite zobe po obroku z zobno ščetko. Ima protivnetne in vlažilne lastnosti, varuje usta, da ne postanejo suha. Ima blag protibolečinski učinek, ki podpira pravilno delovanje ustne mikroflore ter preprečuje zobno gnilobo in slab zadah.

Akcija!

ESSENS- ZOBNA PASTA aloe vera (100 ml)

16,00 12,00

Kdo si ne želi bleščečega nasmeha in zdrave zobe. Tu je ena od možnosti da to lahko imate. Essens Aloe vera zobna pasta z vsebnostjo Aloe Vere brez vsebnosti fluorida. Maksimalen antibakterijski učinek aloe vere. Odpravlja vnetje dlesni in blaži simptome. Odpravlja zobne obloge. Prispeva k celjenju manjših ran in infekcij v območju ustne votline.

Primerna tudi za ljudi, ki so preobčutljivi na flour!

  

Akcija!

ESSENS- ZOBNA PASTA aloe vera z aktivnim ogljem in vitaminom B12, (100 ml)

17,00 12,00

Zobna pasta z aktivnim ogljem in vitaminom B12, ki vsebuje aloe vero, brez fluorida Zobna pasta je bila razvita in izdelana pod farmacevtskim nadzorom. Redna uporaba pomaga pri beljenju zob, odstranjuje zobne obloge in zobne gnilobe, osvežuje usta in pomaga zmanjšati količino bakterij v ustni votlini.

agotavlja dolgoročen učinek svežega daha v ustih. Primerna tudi za ljudi, ki so preobčutljivi na flour.