Prikaz vseh 11 rezultatov

Akcija!

ESSENS Anti Aging Gel za nego kože okoli oči Colostrum+

45,99 38,00

GEL ZA OKOLI OČI 30 ml COLOSTRUM+ brez vonja vsebuje naravno sestavino kolostrum in hialuronsko kislino. Zmanjšuje zabuhlost in osveži predel okrog oči. Z lahkoto prodre v kožo, zahvaljujoč njegovi edinstveni sestavi. Uporabite majhno količino gela pod očmi in z nežnim tapkanjem vtrite v kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer.

Akcija!

ESSENS Anti Aging Gel za nego kože okoli oči Colostrum+ parfumiran

45,99 38,00

GEL ZA OKOLI OČI 30 ml COLOSTRUM+ odišavljen vsebuje naravno sestavino kolostrum in hialuronsko kislino. Zmanjšuje zabuhlost in osveži predel okrog oči. Z lahkoto prodre v kožo, zahvaljujoč njegovi edinstveni sestavi. Uporabite majhno količino gela pod očmi in z nežnim tapkanjem vtrite v kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer. Privoščite svojemu videzu najboljše, privoščite si nove in še boljše izdelke Colostrum+.

Akcija!

ESSENS Anti Aging Serum Colostrum+

45,99 38,00

POMLAJEVALNI SERUM ZA OBRAZ, 30 ml COLOSTRUM+ brez vonja vsebuje naravno sestavino kolostrum in hialuronsko kislino. Po uporabi seruma je koža mehkejša in ima naraven videz. Serum nanesemo na očiščeno kožo in previdno vtremo. Priporočamo uporabo v kombinaciji z dnevno in nočno kremo za učinkovit boj proti gubam. Po uporabi je možen nanos ličil. Privoščite svojemu videzu najboljše, privoščite si nove in še boljše izdelke Colostrum+.

Akcija!

ESSENS Anti Aging Serum Colostrum+parfumiran

45,99 38,00

POMLAJEVALNI SERUM ZA OBRAZ, 30 ml COLOSTRUM+ odišavljen vsebuje naravno sestavino kolostrum in hialuronsko kislino. Po uporabi seruma je koža mehkejša in ima naraven videz. Serum nanesemo na očiščeno kožo in previdno vtremo. Priporočamo uporabo v kombinaciji z dnevno in nočno kremo za učinkovit boj proti gubam. Po uporabi je možen nanos ličil. Privoščite svojemu videzu najboljše, privoščite si nove in še boljše izdelke Colostrum+.

Akcija!

ESSENS dnevna krema Colostrum+

45,90 38,40

Dnevna krema 50 COLOSTRUM+ 50 ml brez vonja. Zaradi skrbno izbranih sestavin ta krema za obraz zmanjšuje znake staranja, spodbuja obnavljanje kožnih celic in gladi gube.

Akcija!

ESSENS nočna krema Colostrum+

45,90 38,40

Nočna krema COLOSTRUM+ 50 ml brez vonja. Krema za obraz za nočno regeneracijo kože s pomočjo naravnih ciklopeptidnih sestavin učinkovito izboljša elastičnost in čvrstost kožnih celic in zmanjšuje znake staranja.

Akcija!

ESSENS nočna krema Colostrum+ parfumirana

45,90 38,40

Nočna krema COLOSTRUM+ 50 ml odišavljena. Krema za obraz za nočno regeneracijo kože s pomočjo naravnih ciklopeptidnih sestavin učinkovito izboljša elastičnost in čvrstost kožnih celic in zmanjšuje znake staranja.

Akcija!

ESSENS vlažilna dnevna krema

49,99 38,40

ESSENS vlažilna dnevna krema Colostrum+ kozmetična vlažilna serija krem je bila ustvarjen na podlagi najnovejših raziskav, znanja in trendov na področju premium medicinske kozmetike. Ne vsebujejo snovi, ki obremenjujejo kožo, je popolnoma naravna, maksimalno nežna za vse tipe kože in optimalna za tiste do 30 let. 

Akcija!

ESSENS vlažilna dnevna krema, parfumirana

49,99 38,40

Colostrum+ kozmetična vlažilna serija, parfumirana je bila ustvarjen na podlagi najnovejših raziskav, znanja in trendov na področju premium medicinske kozmetike. Ne vsebujejo snovi, ki obremenjujejo kožo, je popolnoma naravna, maksimalno nežna za vse tipe kože in optimalna za tiste do 30 let.

Akcija!

ESSENS vlažilna nočna krema

49,99 38,40

Colostrum+ kozmetična vlažilna serija nočna krema je bila ustvarjen na podlagi najnovejših raziskav, znanja in trendov na področju premium medicinske kozmetike. Ne vsebujejo snovi, ki obremenjujejo kožo, je popolnoma naravna, maksimalno nežna za vse tipe kože in optimalna za tiste do 30 let.