Prikaz vseh 7 rezultatov

Akcija!

BOŽIČNO DREVO -umetno 150cm

80,90 70,99

Ko pridejo božični prazniki, ni lepšega kot krašenje božičnega drevesca  skupaj z družino ali prijatelji. Zato smo se v spletni trgovini potrudili , da za vas izberemo božično drevesce (umetno) velikosti 150 cm, ki ima pravi videz, popolno barvo in polne, košate veje. Na vas je samo še, da ga okrasite po vašem okusu!

Akcija!

BOŽIČNO DREVO -umetno 180cm

97,90 87,99

Ko pridejo božični prazniki, ni lepšega kot krašenje božičnega drevesca  skupaj z družino ali prijatelji. Zato smo se v spletni trgovini potrudili , da za vas izberemo božično drevesce (umetno) velikosti 180 cm, ki ima pravi videz, popolno barvo in polne, košate veje. Na vas je samo še, da ga okrasite po vašem okusu!

Akcija!

BOŽIČNO DREVO -umetno 300cm

155,99 140,99

Ko pridejo božični prazniki, ni lepšega kot krašenje božičnega drevesca  skupaj z družino ali prijatelji. Zato smo se v spletni trgovini potrudili , da za vas izberemo božično drevesce (umetno) velikosti 300 cm, ki ima pravi videz, popolno barvo in polne, košate veje. Na vas je samo še, da ga okrasite po vašem okusu!

Akcija!

BOŽIČNO DREVO -umetno 350cm

169,99 160,99

Ko pridejo božični prazniki, ni lepšega kot krašenje božičnega drevesca  skupaj z družino ali prijatelji. Zato smo se v spletni trgovini potrudili , da za vas izberemo božično drevesce (umetno) velikosti 350 cm, ki ima pravi videz, popolno barvo in polne, košate veje. Na vas je samo še, da ga okrasite po vašem okusu!

Akcija!

BOŽIČNO DREVO z zvezdo (45 cm)

19,99 15,00

Naj božična smrečica s sijočo zvedo na vrhu, popestri vaš prostor med božičnimi in novoletnimi prazniki  Zato smo v spletni trgovini pripravili svetleče drevo,  lahko postavite na okensko polico ali pa krasi vaš delovni prostor.

Akcija!

DREVO Z LUČKAMI- LED BELA (1,2 m)

28,99 18,99

Naj vaš dom med prazniki zasveti v soju LED belih lučk (hladno bela). Zato smo v spletni trgovini pripravili svetleče drevo na daljinsko upravljanje. Res ni veliko drevo, bo pa popestrilo vaš dom ali zunanji prostor. Svetleče drevo ima lučke, ki bodo svetile v (hladno) beli barvi in pričarale praznično vzdušje.

Akcija!

DREVO Z LUČKAMI- VEČBARVNO (1,2 m)

49,99 41,90

Naj vaš dom med prazniki zasveti v soju barvitih lučk. Zato smo v spletni trgovini pripravili svetleče drevo na daljinsko upravljanje. Res ni veliko drevo, bo pa popestrilo vaš dom ali zunanji prostor. Svetleče drevo ima 64 večbarvnih led lučk, ki bodo pričarale praznično vzdušje.