Prikaz vseh 15 rezultatov

Akcija!
NOVO

AVTO NA AKUMULATOR- TWINKLE 12V

243,00 209,99

Otroški avto na 12 V akumulator- Twinkle iz priznanega italijanskega podjetja Feber bo poskrbel za popolno zabavo otrok. Avtomobil lahko upravlja voznikali pa vi s pomočjo daljinskega upravljalnika poskrbite za varno vožnjo. Za dodatno zabavo poskrbijo luči spredaj.

Akcija!
NOVO

ELEKTRIČNI TRIKOLESNIK MINNIE- 6V

120,60 100,50

Električni trikolesnik miška Minnie 6V z licenco Minnie Mouse je namenjen otrokom, ki so že naredili prve korake. Zasnovan za preizkušanje in razvijanje novih sposobnosti vstopanje, sestopanje, odrivanje in krmiljenje. Izdelan je iz trpežne plastike. Tricikel ima velika, široka kolesa, kar zagotavlja varnost, stabilnost in enostavno ravnotežje.

Akcija!
NOVO

ELEKTRIČNI TRIKOLESNIK MICKEY – 6V

120,60 100,50

Električni trikolesnik mišek Mickey 6V z licenco Mickey Mouse je namenjen otrokom, ki so že naredili prve korake. Zasnovan za preizkušanje in razvijanje novih sposobnosti vstopanje, sestopanje, odrivanje in krmiljenje. Izdelan je iz trpežne plastikeTricikel ima velika, široka kolesa, kar zagotavlja varnoststabilnost in enostavno ravnotežje.

Akcija!
NOVO

MOTOR NA AKUMULATOR – KAWASAKI CROSS 6V

262,00 210,99
Električno motorno kolo Kawasaki Cross 6V priznanega španskega podjetja INJUSA z licenco je zagotovilo za zabavo malih ljubiteljev cross motorjev.V kompletu so tudi stranska kolesa za otroke, ki še ne znajo obdržati ravnotežja, katera je enostavno namestiti.
Akcija!
NOVO

MOTOR NA AKUMULATOR –DRIFT THUNDER MAX 12V

254,00 215,99

Električno motorno kolo Drift Thunder Max Cross – 12 V priznanega španskega podjetja INJUSA z licenco je zagotovilo za zabavo malih ljubiteljev cross motorjev.kompletu so tudi stranska kolesa za otroke, ki še ne znajo obdržati ravnotežja, katera je enostavno namestiti.

Akcija!
NOVO

OTROŠKI AVTO NA AKUMULATOR- BATTERY MONSTER za 2 otroka 24 V, LED

657,00 600,99

Popolnoma pristen otroški avto (dvosed) na akumulator za 2 otroka Red Battery Monster Car priznanega španskega proizvajalca INJUSA bo poskrbel za pravo zabavo otrok. Sprednje in zadnje LED luči ter sodoben dizajn dajejo vozilu ekstremen videz. Z močjo 24V baterije bo dosegel hitrost do 7 km/h .

Akcija!
NOVO

OTROŠKI AVTO NA AKUMULATOR- RANGER 12 V

240,00 190,99

Terenski avtomobil Ranger, rdeče barve, 12V bo prava zabava za otroke, saj ima LED žaromete, možnost poslušanja glasbe in krmiljenja preko daljinskega upravljalca, da bo vožnja otroka pod nadzorom staršev.

OTROŠKO MOTORNO KOLO NA AKUMULATOR ( rdeč ali moder)

94,99

Otroško motorno kolo na akumulator velikosti 86 x 44 x 52 cm je primerno za otroke, ki radi uživajo v vožnji na dveh kolesih. Je čudovite rdeče ali modre barve , ima žaromet, pospeševanje z stopalko, ter doseže hitrost 3-5 Km/h. Za varnost in stabilnost poskrbita dodatna koleščka zadaj.

Akcija!
NOVO

ŠTIRIKOLESNIK NA AKUMULATOR- HONDA 12V

292,00 240,99

Čudovit električni QUAD Honda 12V priznanega španskega podjetja INJUSA je bil zasnovan tako, da ga lahko uporabljajo otroci od 3. leta starosti. Štirikolesnik ima široka kolesa, ki zagotavljajo stabilnost in varnost. Opremljen je z dodatno oblikovanim sedežem in zvočno izolirnimi blazinicami na kolesih, ki povečajo udobje.

Akcija!
NOVO

ŠTIRIKOLESNIK NA AKUMULATOR-KAWASAKI 12V

292,00 240,99

Čudovit električni Quad Kawasaki 12V priznanega španskega podjetja INJUSA je bil zasnovan tako, da ga lahko uporabljajo otroci od 2. leta starosti. Štirikolesnik je opremljen z blazinicami za dušenje na kolesih. Pedal za plin in zavora se nahajata pod desno nogo. Štirikolesnik je zelo stabilen in varen.

Akcija!
NOVO

ŠTIRIKOLESNIK NA AKUMULATOR-MERCEDES-BENZ 12V

292,00 240,99

Čudovit električni QUAD Mercedez- Benz ATV priznanega španskega podjetja INJUSA z licenco bo popolnoma navdušilo male ljubitelje štirikolesnikov in  je odlično darilo za vsakega otroka od 3. leta dalje. Štirikolesnik je opremljen z 12V baterijo, ima široka kolesa in udoben sedež, kar zagotavlja stabilnost in varnost.

Akcija!
NOVO

TRAKTOR NA AKUMULATOR S PRIKOLICO, 12 V, MODER

295,00 239,90

Traktor Dump priznanega španskega podjetja INJUSA je uresničitev sanj številnih malih traktoristov. Skrbno izdelan traktor, s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, opremljen s prikolico, svetlobnimi in zvočnimi učinki, ki bodo vsakemu malčku zagotovili veliko veselja in zabave.