Prikazovanje 1–16 od 34 rezultatov

Akcija!

DRSALNICA ZA AVTOMOBILE IZ LESA – HAPE

70,90 62,90

Naj se dirka začne in bodi med prvimi na cilju. Tekmuj s prijateljem in preveri kateri avtomobil hitreje zdrsi po dirkalni stezi. Drsalnica za avtomobile je lepo oblikovana dirkalna steza iz lesa, ki bo navdušila bo vsakega ljubitelja dirkanja. Po Hape drsalnici lahko istočasno spuščate dva avtomobilčka. Nato pa počakaj pri cilju in boš videl kateri je zmagal.

Akcija!

DRSALNICA ZA AVTOMOBILE IZ LESA – Kids Concept

49,99 43,94

Drsalnica za avtomobile je lepo oblikovana dirkalna steza iz lesa, ki bo navdušila bo vsakega ljubitelja dirkanja. Po Kids Concept drsalnici lahko istočasno spuščate dva avtomobilčka. Nato pa počakaj na cilju in boš videl kateri je zmagal.

logo

 

Akcija!

OTROŠKA AVTOCESTA 465 cm bat.

33,50 25,50

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocesto (Slot Racing Track). Vaš otrok se lahko igra sam, ali povabi prijatelja, da bo dirkanje po avtocesti bolj zabavno. Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti.

Akcija!

OTROŠKA AVTOCESTA MINI 190 cm bat.

26,99 17,99

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocesto (Slot Racing Track). Vaš otrok se lahko igra sam, ali povabi prijatelja, da bo dirkanje po avtocesti bolj zabavno. Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA AVTOCESTA RACING TRACKS

20,99 15,99

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocesto (Racing Track). Vaš otrok se lahko igra sam, ali povabi prijatelja, da bo dirkanje po avtocesti bolj zabavno. Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti. Avtocesta vsebuje: 4 avtomobilčke (9cm) 300 cm vijugaste ceste, ograje, znake.

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA DIRKALNA STEZA – SKAKALNICA (160 cm)

16,99 10,99

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocestoskakalnico (Racing Track). Namestitev dirkalne lansirne steze s skakalnico je zelo preprosta. Začetni del steze pritrdite na mizo ali podobno ravno površino. V setu dobite dve formuli (velikosti 7,5 cm) in stezo za dirkanje.

 

Akcija!

OTROŠKA DIRKALNA STEZA 360

28,50 14,75

Predstavljamo vam razburljivo otroško dirkalno stezo z dvema dirkalnima avtomobilčkoma, ki omogoča vožnjo pod naklonom 360° . Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti.

Akcija!

OTROŠKA DIRKALNA STEZA RACING SPORT

28,00 17,98

Predstavljamo vam razburljivo otroško dirkalno stezo z dvema dirkalnima avtomobilčkoma, ki omogoča vožnjo čez 2 lupinga. Set vsebuje: dirkalno stezo, zapore, 2 avtomobilčka frikcijski pogon. Dolžina celotne sestavljene steze je cca. 371 cm, ki je sestavljena iz 27 kosov.

 

Akcija!

OTROŠKA LESENA ŽELEZNICA (18+)- HAPE

44,90 38,90

Hape je izdelal prvo železniško progo, namenjeno posebej za malčke. Železnica Hape je v čudovitih barvah in iz kakovostnega lesa. Popelji svoj vlak okrog po stezi in med tem se pazi nagajivih opic, ki bodo hotele  zgrabit slasten ulov (banano).  Ko vlak zapelje čez ksilofon pa prisluhni melodiji. Uporabljeni so naravni materiali in barve na vodni osnovi, kar zagotavlja najvišje varnostne standarde.

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA LESENA ŽELEZNICA (25 kos.)

21,99 15,99

Prva otroška železnica vsebuje 25 delov in je izdelana iz lesa. S pomočjo staršev zgradi celotno železniško progo in poženi lokomotivo po tirih. Otroška železnica je sestavljena iz lokomotive, ki vleče za seboj vagon, drvi med hišicami, drevesi, znaki in srečuje avtomobilčke in ljudi.

 

Akcija!

OTROŠKA LESENA ŽELEZNICA (29 KOS.)

34,99 28,99

Prva otroška železnica vsebuje 29 delov in je izdelana iz lesa. S pomočjo staršev zgradi celotno železniško progo in poženi lokomotivo po tirih. Otroška železnica je sestavljena iz lokomotive, ki vleče za seboj vagon, drvi med hišicami, drevesi, znaki in srečuje avtomobilčke in ljudi.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA LESENA ŽELEZNICA DVOJNI KROG – HAPE

89,99 75,99

Hape je izdelal prvo železniško progo, namenjeno posebej za malčke. Železnica Hape je v čudovitih barvah in iz kakovostnega lesa. S pomočjo staršev zgradi celotno železniško progo, skupaj z mostovi, krivuljami in postajami. Leseni komplet vsebuje vse za gradnjo velike Hape železnice: mostove,postajo,žerjav, vlak s tremi vagoni,tire, predor, drevesa. 

 

Akcija!

OTROŠKI LESENI MAVRIČNI VLAKEC (14 kock)

29,50 23,50

Prva otroška mavrična železnica vsebuje 14 kock različnih oblik in barv.  Otroška mavrična železnica je narejena iz lesa, pobarvana pa je z barvo, ki je narejena na osnovi vode. Mavrični vlak lahko vedno sestaviš drugačne oblike in hkrati pa bo igra z njim pri otroku spodbujala tudi razvoj domišljije, kreativnosti in motorično sposobnost.

Akcija!

THOMAŽ S PRIJATELJI-DOGODIVŠČINE

29,50 24,40

Dobrodošli v vznemirljivem svetu Thomaža in prijateljev, ki ga poznate z risanih filmov in se pridružite njegovim napozabnim dogodivščinam.  Naj vas domišliski svet popelje na noro potovanje v vesolje. V dogodivščini Tomaž rešuje malega robota pred velikim robotom. Dvigni zapornico, ter pobegni s Tomažem in malim robotom iz stolpa velikega robota.  Naj se avantura prične!!!