Showing 1–16 of 27 results

Akcija!
Ni na zalogi

DIRKALNA STEZA -DISNEY CARS 3

49,90 44,90

Naj se dirka s Cars 3 začne!!! Povabi prijatelja ali kar svoje starše! Postavi stezo poskrbi za svoja najhitrejša avta in naj se tekma med Strelo McQuinom in Franceskom Bernoullijem začne! Komplet vsebuje: dirkalno stezo 240c in 2 tekmovalna avtomobilčka iz popularnega animiranega filma Cars (Avtomobili)

Akcija!

DRSALNICA ZA AVTOMOBILE IZ LESA – HAPE

70,90 62,90

Naj se dirka začne in bodi med prvimi na cilju. Tekmuj s prijateljem in preveri kateri avtomobil hitreje zdrsi po dirkalni stezi. Drsalnica za avtomobile je lepo oblikovana dirkalna steza iz lesa, ki bo navdušila bo vsakega ljubitelja dirkanja. Po Hape drsalnici lahko istočasno spuščate dva avtomobilčka. Nato pa počakaj pri cilju in boš videl kateri je zmagal.

Akcija!

DRSALNICA ZA AVTOMOBILE IZ LESA – Kids Concept

49,99 43,94

Drsalnica za avtomobile je lepo oblikovana dirkalna steza iz lesa, ki bo navdušila bo vsakega ljubitelja dirkanja. Po Kids Concept drsalnici lahko istočasno spuščate dva avtomobilčka. Nato pa počakaj na cilju in boš videl kateri je zmagal.

logo

 

Akcija!

MOJA PRVA ŽELEZNICA (18+)- HAPE

44,90 38,90

Hape je izdelal prvo železniško progo, namenjeno posebej za malčke. Železnica Hape je v čudovitih barvah in iz kakovostnega lesa. Popelji svoj vlak okrog po stezi in med tem se pazi nagajivih opic, ki bodo hotele  zgrabit slasten ulov (banano).  Ko vlak zapelje čez ksilofon pa prisluhni melodiji. Uporabljeni so naravni materiali in barve na vodni osnovi, kar zagotavlja najvišje varnostne standarde.

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA AVTOCESTA MINI 190 cm bat.

26,99 16,99

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocesto (Slot Racing Track). Vaš otrok se lahko igra sam, ali povabi prijatelja, da bo dirkanje po avtocesti bolj zabavno. Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA AVTOCESTA MINI 465 cm bat.

28,50 21,50

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocesto (Slot Racing Track). Vaš otrok se lahko igra sam, ali povabi prijatelja, da bo dirkanje po avtocesti bolj zabavno. Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti.

Akcija!

OTROŠKA AVTOCESTA RACING TRACKS

20,99 15,99

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocesto (Racing Track). Vaš otrok se lahko igra sam, ali povabi prijatelja, da bo dirkanje po avtocesti bolj zabavno. Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti. Avtocesta vsebuje: 4 avtomobilčke (9cm) 300 cm vijugaste ceste, ograje, znake.

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA DIRKALNA STEZA – SKAKALNICA (160 cm)

16,99 10,99

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocestoskakalnico (Racing Track). Namestitev dirkalne lansirne steze s skakalnico je zelo preprosta. Začetni del steze pritrdite na mizo ali podobno ravno površino. V setu dobite dve formuli (velikosti 7,5 cm) in stezo za dirkanje.

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA LESENA ŽELEZNICA DVOJNI KROG – HAPE

89,99 75,99

Hape je izdelal prvo železniško progo, namenjeno posebej za malčke. Železnica Hape je v čudovitih barvah in iz kakovostnega lesa. S pomočjo staršev zgradi celotno železniško progo, skupaj z mostovi, krivuljami in postajami. Leseni komplet vsebuje vse za gradnjo velike Hape železnice: mostove,postajo,žerjav, vlak s tremi vagoni,tire, predor, drevesa. 

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA- AVTOCESTA (342cm)

28,99 20,99

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocesto (Racing Track). Vaš otrok se lahko igra sam, ali povabi prijatelja, da bo dirkanje po avtocesti bolj zabavno. Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti. Baterije niso priložene.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKI LESENI VLAK (25 kos.)

21,99 15,99

Prva otroška železnica vsebuje 25 delov in je izdelana iz lesa. S pomočjo staršev zgradi celotno železniško progo in poženi lokomotivo po tirih. Otroška železnica je sestavljena iz lokomotive, ki vleče za seboj vagon, drvi med hišicami, drevesi, znaki in srečuje avtomobilčke in ljudi.

 

Akcija!

OTROŠKI MAVRIČNI VLAKEC (14 kock)

29,50 23,50

Prva otroška mavrična železnica vsebuje 14 kock različnih oblik in barv.  Otroška mavrična železnica je narejena iz lesa, pobarvana pa je z barvo, ki je narejena na osnovi vode. Mavrični vlak lahko vedno sestaviš drugačne oblike in hkrati pa bo igra z njim pri otroku spodbujala tudi razvoj domišljije, kreativnosti in motorično sposobnost.

Akcija!

VLAK GARNITURA – HITRI VLAK HALYS

94,90 84,90

Otroška železnica HALYS je sestavljena iz lokomotive, ki jo odlikuje električni pogon, zraven tega pa so v kompletu še lokomotive brez pogona, dva potniška vagona in 3m tirnih elementov. Posebnost lokomotive je, da ima kovinsko podvozje. Napajanje garniture poteka preko priložene napajalne in regulacijske enote. Hitri vlak bo razveselil vaše malčke.

Akcija!

VLAK GARNITURA CARGO TRAIN Z MAKETO

89,98 79,98

Popelji se svojim novim vlakom Cargo Train na dolge nore dogodivščine. S pomočjo staršev zgradi celotno mesto z železniško progo in poženi lokomotivo po tirih. Otroška železnica je sestavljena iz lokomotive, ki vleče za seboj štiri različne vagone, hiše, da popestri okolico, vhoda v predor in zraven še 3,9 metrov tirne proge. Napajanje garniture poteka preko priložene napajalne in regulacijske enoteTo je zabava za celo družino.

Akcija!
Ni na zalogi

VLAK GARNITURA CITY (137 x 85 cm)

13,99 8,99

Popelji se svojim vlakom na nore dogodivščine. S pomočjo staršev zgradi celotno železniško progo in poženi lokomotivo po tirih. Otroška železnica je sestavljena iz lokomotive, 2 vagonov, dreves, perona, dveh hišic, dveh avtomobilov in 17 različnih tirov. Da ti bo igra bolj zanimiva, ima lokomotiva zvočne in svetlobne efekte

Akcija!

VLAK GARNITURA EKSPRESNI VLAK

17,99 12,99

Popelji se svojim vlakom na nore dogodivščine. S pomočjo staršev zgradi celotno železniško progo in poženi lokomotivo po tirih. Otroška železnica je sestavljena iz lokomotive, 3 vagonov in 2 dreves. Progo lahko postaviš na  3 različne načine: prvi premer proge 101 cm, drugi ovalna proga 147×101 cm in tretji kompozicija 124×124 cm. Da ti ne bo dolg čas med igro, ima lokomotiva zvočne in svetlobne efekte