Prikazovanje 1–16 od 29 rezultatov

Akcija!

DRSALNICA ZA AVTOMOBILE IZ LESA – Kids Concept

49,99 43,94

Drsalnica za avtomobile je lepo oblikovana dirkalna steza iz lesa, ki bo navdušila bo vsakega ljubitelja dirkanja. Po Kids Concept drsalnici lahko istočasno spuščate dva avtomobilčka. Nato pa počakaj na cilju in boš videl kateri je zmagal.

logo

 

Akcija!

GASILSKA POSTAJA -SET

31,99 21,90

Pozor, v gasilskem domu se oglasi alarm in vse utripa, saj je treba pogasiti požar! Naj gasilec zdrsi po drogu do svojega rdečega gasilskega vozila in postane rešitelj ljudi v stiski!  Zraven gasilke postaje, dobite štiri kovinske avtomobilčke.

Akcija!

IGRALNI SET- POLICIJSKI CENTER

35,90 21,99

Veliki policijski center je sestavljen iz 63 kosov in bo otroke seznanil z delom policije. Policijski center ima na vrhu stolpa pristajalno stezo za helikopter, kar omogoča hitro ukrepanje, priložena so tudi 3 kovinska policijska vozila. Naj se zabava prične!

Akcija!

IGRALNI SET- POLICISKA POSTAJA (60x44x26 cm)

32,90 21,99

Pozor, na policijski postaji dobijo klic v banki je rop in je sprožen alarm! Pohiti in poleti z helikopterjem, ter z avtomobili blokiraj okolico banke, ter uj mi roparje. Zraven policijske postaje dobite helikopter in 3 kovinske avtomobilčke.

Akcija!

MOJ PRVI VLAK Z ŽIVALMI-SmartMax

39,99 33,90

Pisan vlak z različnimi živalmi na vagonu bo pričaral otroku neizmerno veselje skozi vse leto. Moj prvi živalski vlak ali SmartMax je obsežen magnetni komplet za vaše male raziskovalce in tudi večje otoke. Set je sestavljen: iz 25 delov.

Akcija!

OTROŠKA AVTOCESTA 465 cm bat.

33,50 25,50

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocesto (Slot Racing Track). Vaš otrok se lahko igra sam, ali povabi prijatelja, da bo dirkanje po avtocesti bolj zabavno. Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti.

Akcija!

OTROŠKA AVTOCESTA MINI 190 cm bat.

26,99 17,99

Predstavljamo vam razburljivo otroško avtocesto (Slot Racing Track). Vaš otrok se lahko igra sam, ali povabi prijatelja, da bo dirkanje po avtocesti bolj zabavno. Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti.

Akcija!

OTROŠKA DIRKALNA STEZA 360

28,50 14,75

Predstavljamo vam razburljivo otroško dirkalno stezo z dvema dirkalnima avtomobilčkoma, ki omogoča vožnjo pod naklonom 360° . Set omogoča našim malim tekmovalcem uporabiti domišljijo in motorične sposobnosti.

Akcija!

OTROŠKA DIRKALNA STEZA RACING SPORT

28,00 17,98

Predstavljamo vam razburljivo otroško dirkalno stezo z dvema dirkalnima avtomobilčkoma, ki omogoča vožnjo čez 2 lupinga. Set vsebuje: dirkalno stezo, zapore, 2 avtomobilčka frikcijski pogon. Dolžina celotne sestavljene steze je cca. 371 cm, ki je sestavljena iz 27 kosov.

 

Akcija!

OTROŠKA LESENA ŽELEZNICA (18+)- HAPE

44,90 38,90

Hape je izdelal prvo železniško progo, namenjeno posebej za malčke. Železnica Hape je v čudovitih barvah in iz kakovostnega lesa. Popelji svoj vlak okrog po stezi in med tem se pazi nagajivih opic, ki bodo hotele  zgrabit slasten ulov (banano).  Ko vlak zapelje čez ksilofon pa prisluhni melodiji. Uporabljeni so naravni materiali in barve na vodni osnovi, kar zagotavlja najvišje varnostne standarde.

 

Akcija!

OTROŠKA LESENA ŽELEZNICA (29 KOS.)

34,99 28,99

Prva otroška železnica vsebuje 29 delov in je izdelana iz lesa. S pomočjo staršev zgradi celotno železniško progo in poženi lokomotivo po tirih. Otroška železnica je sestavljena iz lokomotive, ki vleče za seboj vagon, drvi med hišicami, drevesi, znaki in srečuje avtomobilčke in ljudi.

Akcija!

OTROŠKI LESENI MAVRIČNI VLAKEC (14 kock)

29,50 23,50

Prva otroška mavrična železnica vsebuje 14 kock različnih oblik in barv.  Otroška mavrična železnica je narejena iz lesa, pobarvana pa je z barvo, ki je narejena na osnovi vode. Mavrični vlak lahko vedno sestaviš drugačne oblike in hkrati pa bo igra z njim pri otroku spodbujala tudi razvoj domišljije, kreativnosti in motorično sposobnost.

Akcija!

SET DELOVIŠČE A 19

29,99 21,99

Ob  veseli igri z delovnimi stroji na gradbišču si marsikateri otrok želi postati gradbenik in upravljati z delovnimi stroji. Set ponuja 73 kosov s tremi  kovinskimi gradbenimi vozili, ročico s potisnim gumbom, žerjavom, ki ima nakladalno žlico, ki se premika.

Akcija!

VLAK GARNITURA – HITRI VLAK HALYS

94,90 84,90

Otroška železnica HALYS je sestavljena iz lokomotive, ki jo odlikuje električni pogon, zraven tega pa so v kompletu še lokomotive brez pogona, dva potniška vagona in 3m tirnih elementov. Posebnost lokomotive je, da ima kovinsko podvozje. Napajanje garniture poteka preko priložene napajalne in regulacijske enote. Hitri vlak bo razveselil vaše malčke.

Akcija!

VLAK GARNITURA – CITY TRAINS

21,99 12,90

Otroška železnica City Tranins  je sestavljena iz 2 hitrih vlakov, 16 tračnic, 2 dreves, … Vlak ima zmogljivost oddajanja zvočnih in svetlobnih efektov s pomočjo napajanja na baterije. (niso priložene). Igralni set železnica z vlakom bo zagotovo pravo darilo za vašega otroka.