Prikazovanje 1–16 od 37 rezultatov

Akcija!

AVTOMOBIL MORSKI PES L&S- HOT WHEELS (z lučkami in zvokom)

32,90 23,99

Atraktivni avto Hot Wheels Morski pes velikosti 21 cm. Vozilo ima različne zvočne in vizualne efekte. Ob pritisku na gumb se začne voziti v različne strani in kot morski pes odpira in zapira svoja usta. Za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, . Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Akcija!

AVTOMOBIL PAJEK L&S- HOT WHEELS (z lučkami in zvokom)

32,90 23,99

Atraktivni avto Hot Wheels Pajek velikosti 21 cm. Vozilo ima različne zvočne in vizualne efekte. Ob pritisku na gumb se začne voziti v različne strani in kot pajek premika noge. Za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, . Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Akcija!

AVTOMOBIL ŠKORPIJON L&S- HOT WHEELS (z lučkami in zvokom)

32,90 23,99

Atraktivni avto Hot Wheels Škorpijon velikosti 22 cm. Vozilo ima različne zvočne in vizualne efekte. Ob pritisku na gumb se začne voziti v različne strani in kot škorpion premika svoj rep. Za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, . Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Akcija!

BAGER KOPAČ – BRUDER

36,90 21,99

Bager – kopač Bruder velikosti 39,0 x 15,5 x 22 cm bo ponudil obilo zabave malemu gradbincu pri igri v peskovniku ali v notranjih prostorih.

Akcija!

BAGER KOPAČ CAT

31,90 21,99

Naš Bager kopač je popolno darilo za otroke saj izdelan v Bruderju v Nemčiji. Bager Cat je primerna igrača za notranje prostore kot tudi  zabavo zunaj v peskovniku. Bager Cat je izdelan iz kakovostne ABS plastične mase, njegova dolžina, je 31 cm. Naj otroci uživajo v igri z njim..

 

Akcija!

DALJINSKO VODEN ŽERJAV -CRANE z zvokom in lučkami, (120,5x92x33 cm)

49,50 36,99

Velik delovni žerjav CRANE z lučmi in zvokom na daljinsko vodenje je iz visokokakovostne plastike in lahko s pomočjo daljinca  dviga, spušča gradbene bloke, kar je nepogrešljivo pri gradnjih večjih objektov. Ves potrebni tovor lahko torej dvigne, prenese in raztovoori na vozilo ali drugo željeno mesto. igrača daje videz pravega žerjava v razmerju 1:36.

Akcija!

GARAŽNA HIŠA – 6 AVTOMOBILČKOV (73 x 47 cm )

28,60 17,40

Postani upravnik mestne garažne hišeParking garage, ki ima več ploščadi za parkiranje. Med igro bo otrok spoznal delovanje garažne hiše. Seznanil se bo tudi z talnimi označbami in znaki. Set vsebuje: garažo s tremi nadstropji, ki je primerne velikosti  73 x 47 cm in 6 avtomobilčkov.

Akcija!

GARAŽNA HIŠA – PARKING GARAGE, (6 avtomobilčkov)

25,90 18,99

Postani upravnik mestne garažne hiše -Parking garage, ki ima več ploščadi za parkiranje. Med igro bo otrok spoznal delovanje garažne hiše. Seznanil se bo tudi z talnimi označbami in znaki. Set vsebuje: garažo s tremi nadstropji, ki je primerne velikosti  57x 50 cm za naše 3 letnike.

Akcija!

GASILSKI AVTO Z LESTVIJO (BRUDER)

49,99 42,99

Pridružite se gasilski enoti in opravite vlogo gasilca s tem gasilskim vozilom z reševalno lestvijo in košaro. Bruder je izdelal gasilno vozilo z lestvijo, v merilu 1:16. Posebno pozornost so posvetili vrtljivi zložljivi lestvi z reševalno košaro, ki se lahko premika s pomočjo ročke na gasilskem avtu. Avto ima poleg lestve še štiri podporne noge da ima stabilnost vozila ob reševanju. Da bo gasilski avto še bolj zanimiv ima veliko premičnih delov, ter zvočne in svetlobne efekte.

Akcija!

GASILSKO VOZILO z lučkami in zvokom, 30 cm, 2 vrsti

29,90 19,50

Gasilsko vozilo s premično lestvijo (iz vlečno lestvijo s košaro) velikosti 30 cm bo zagotovo všeč vsakemu fantu in poskrbela za številne ure ustvarjalne in vesele zabave. Avto je opremljen z zvočnimi in svetlobnimi učinki, zato bo zabava še bolj realistična. Deluje na vztrajnik. Ob naročilu v opombe napišite katero vozilo .