Prikazovanje 1–16 od 27 rezultatov

Akcija!

BULDOŽER (sestavi sam)

22,98 12,98

Buldožer priznane firme Friends je opremljen z robustno žlico, ki vedno opravi svoje delo, zraven pa še dobite ročni in baterijski izvijač, da vozilo skupaj s pomočjo staršev sestavite sami. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača z veliko funkcijami.

Akcija!
Ni na zalogi

BULDOŽER ROADMAX (BRUDER)

32,99 25,99

Kupujete darilo za svoje otroke? V naši spletni trgovini boste našli pestro izbiro igrač med drugim tudi buldožer Roadmax priznane firme Bruder. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača z veliko funkcijami. Buldožer Roadmax je opremljen z  žlico, ki vedno opravi svoje delo. Buldožer je velik 39 cm in je izdelan iz kakovostne mase. Opremljen je z mehkimi pnevmatikami. Igrača je primerna za igro zunaj ali v stanovanju.

Akcija!

DALJINSKO VODEN ŽERJAV -CRANE z zvokom in lučkami, (120,5x92x33 cm)

49,50 36,99

Velik delovni žerjav CRANE z lučmi in zvokom na daljinsko vodenje je iz visokokakovostne plastike in lahko s pomočjo daljinca  dviga, spušča gradbene bloke, kar je nepogrešljivo pri gradnjih večjih objektov. Ves potrebni tovor lahko torej dvigne, prenese in raztovoori na vozilo ali drugo željeno mesto. igrača daje videz pravega žerjava v razmerju 1:36.

Akcija!

GARAŽNA HIŠA – 6 AVTOMOBILČKOV (73 x 47 cm )

28,60 17,40

Postani upravnik mestne garažne hišeParking garage, ki ima več ploščadi za parkiranje. Med igro bo otrok spoznal delovanje garažne hiše. Seznanil se bo tudi z talnimi označbami in znaki. Set vsebuje: garažo s tremi nadstropji, ki je primerne velikosti  73 x 47 cm in 6 avtomobilčkov.

Akcija!

GARAŽNA HIŠA – PARKING GARAGE, (6 avtomobilčkov)

25,90 18,99

Postani upravnik mestne garažne hiše -Parking garage, ki ima več ploščadi za parkiranje. Med igro bo otrok spoznal delovanje garažne hiše. Seznanil se bo tudi z talnimi označbami in znaki. Set vsebuje: garažo s tremi nadstropji, ki je primerne velikosti  57x 50 cm za naše 3 letnike.

Akcija!

GASILSKI AVTO Z LESTVIJO (BRUDER)

49,99 42,99

Pridružite se gasilski enoti in opravite vlogo gasilca s tem gasilskim vozilom z reševalno lestvijo in košaro. Bruder je izdelal gasilno vozilo z lestvijo, v merilu 1:16. Posebno pozornost so posvetili vrtljivi zložljivi lestvi z reševalno košaro, ki se lahko premika s pomočjo ročke na gasilskem avtu. Avto ima poleg lestve še štiri podporne noge da ima stabilnost vozila ob reševanju. Da bo gasilski avto še bolj zanimiv ima veliko premičnih delov, ter zvočne in svetlobne efekte.

Akcija!

IGRAČA BAGER KOPAČ CAT – KOLESNIK

22,99 18,99

Naš bager kopač Cat je popolno darilo za otroke, saj se bodo v igri z njim zabavali. Izdelan je v Nemčiji. Bager je primerna igrača za notranje in zunanje prostore (peskovnik). Bager Cat je izdelan iz kakovostne ABS plastične mase.

Akcija!
Ni na zalogi

KAMION SMETAR (Adriatic)

20,99 14,99

Kupujete darilo za svoje otroke? V naši spletni trgovini boste našli pestro izbiro igrač med drugim tudi kamion za odvoz smeti priznane firme Adiatic. Kamion smetar ima dvižen zadnji del na katerem je pripet koš za smeti, kateri je snemljivVozila so izdelana iz kakovostne plastike. Kamion smetar je odlična didaktična igrača z veliko funkcijami in možnostjo dodatne opreme.

Akcija!
Ni na zalogi

KAMION SMETAR ROADMAX- (BRUDER)

39,99 33,99

Kupujete darilo za svoje otroke? V naši spletni trgovini boste našli pestro izbiro igrač med drugim tudi kamion smetar  Roadmax priznane firme Bruder. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača z veliko funkcijami. Brudar  kamion smetar Roadmax je vozilo opremljeno z več funkcijami. Kamion smetar ima pregledno kabino, ki jo je mogoče odpreti od zgoraj. Odpre se lahko tudi zabojnik za odpadke, ki odlaga smeti. Kamion smetar s kanto za smeti je velik 45 cm in je izdelan iz kakovostne plastike. Opremljen je z mehkimi pnevmatikami. Igrača je primerna za igro zunaj ali v stanovanju.

Akcija!
Ni na zalogi

KAMION TRANSPORTER Z NAKLADAČEM (BRUDER)

55,90 41,99

Kupujete darilo za svoje otroke? V naši spletni trgovini boste našli pestro izbiro igrač med drugim tudi kamion transporter z nakladačem priznane firme Bruder. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača z veliko funkcijami z možnostjo dodatne opreme

Akcija!

KOMBAJN CLAAS LEXION 480 (BRUDER)

44,99 36,99

Podjetje Bruder se je potrudilo izdelati kopijo kombajna za otroke, ki je zelo podoben originalu. Kombajn Claas Lexion ima vsako podrobnost pravega stroja, ki je predstavljen v naši plastični izvedbi. Kosilnice se razprostirajo pred kabino in se premikajo kot prave (rezila so varna in se dejansko ne izrezujejo), ali pa se lahko vlečejo z vklopljeno prikolico.

Akcija!

KOMBAJN JOHN DEERE -(SIKU)

28,99 19,90

Evropsko podjetje SIKU se je potrudilo izdelati kopijo kombajna za otroke, ki je zelo podoben originalu. Kombajn John Deere ima vsako podrobnost pravega stroja, ki je skoraj v celoti izdelan iz kovine in je opremljen z vrtljivimi kolesi. Kombajn ima gibljive priključke, ter odstranljiv rezalnik in je enostaven za igranje.

Akcija!

KOMBAJN SPEED SAFELY 480

26,99 18,89

Model kombajna SAFELY 480 z gibljivim vztrajnikom je  idealna igrača za male kmetovalce. Igrača je primerna kot cenejša alternativa dražjim modelom Bruder-ja in je odlična zabava za vsakega malčkaIgrača je izdelana iz varnih materialov in je idealno darilo za majhnega kmetovalca.

Akcija!

LESENA IGRAČA ŽERJAV – HAPE

44,50 38,99

Hape delovno dvigalo-žerjav je iz visokokakovostnega lesa. Ves potrebni tovor lahko torej dvigne, prenese in razatovori na željenem mestu ali ga razloži in noloži na vozilo.

Akcija!

NAKLADAČ -ROAD LOADER FR 130 ( BRUDER)

23,99 17,50

Kupujete darilo za svoje otroke? V naši spletni trgovini boste našli pestro izbiro igrač med drugim tudi nakladač Road Loader FR 130 priznane firme Bruder. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača z veliko funkcijami. Nakladač Road je opremljen z robustno žlico, ki vedno opravi svoje delo.

Akcija!
Ni na zalogi

NAKLADAČ ROADMAX (BRUDER)

25,90 18,88

Kupujete darilo za svoje otroke? V naši spletni trgovini boste našli pestro izbiro igrač med drugim tudi nakladač Roadmax priznane firme Bruder. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača z veliko funkcijami. Nakladač Roadmax je opremljen z robustno žlico, ki vedno opravi svoje delo. Prozorna voznikova kabina se lahko odpre z vrha. Opremljen je z mehkimi pnevmatikami. Igrača je primerna za igro zunaj ali v stanovanju.