Prikazovanje 1–16 od 23 rezultatov

Akcija!

AVTOMOBIL MORSKI PES L&S- HOT WHEELS (z lučkami in zvokom)

32,90 23,99

Atraktivni avto Hot Wheels Morski pes velikosti 21 cm. Vozilo ima različne zvočne in vizualne efekte. Ob pritisku na gumb se začne voziti v različne strani in kot morski pes odpira in zapira svoja usta. Za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, . Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Akcija!

AVTOMOBIL PAJEK L&S- HOT WHEELS (z lučkami in zvokom)

32,90 23,99

Atraktivni avto Hot Wheels Pajek velikosti 21 cm. Vozilo ima različne zvočne in vizualne efekte. Ob pritisku na gumb se začne voziti v različne strani in kot pajek premika noge. Za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, . Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Akcija!

AVTOMOBIL ŠKORPIJON L&S- HOT WHEELS (z lučkami in zvokom)

32,90 23,99

Atraktivni avto Hot Wheels Škorpijon velikosti 22 cm. Vozilo ima različne zvočne in vizualne efekte. Ob pritisku na gumb se začne voziti v različne strani in kot škorpion premika svoj rep. Za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, . Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Akcija!

BULDOŽER (sestavi sam)

22,98 12,98

Buldožer priznane firme Friends je opremljen z robustno žlico, ki vedno opravi svoje delo, zraven pa še dobite ročni in baterijski izvijač, da vozilo skupaj s pomočjo staršev sestavite sami. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača z veliko funkcijami.

Akcija!

DALJINSKO VODEN ŽERJAV -CRANE z zvokom in lučkami, (120,5x92x33 cm)

49,50 36,99

Velik delovni žerjav CRANE z lučmi in zvokom na daljinsko vodenje je iz visokokakovostne plastike in lahko s pomočjo daljinca  dviga, spušča gradbene bloke, kar je nepogrešljivo pri gradnjih večjih objektov. Ves potrebni tovor lahko torej dvigne, prenese in raztovoori na vozilo ali drugo željeno mesto. igrača daje videz pravega žerjava v razmerju 1:36.

Akcija!

GARAŽNA HIŠA – 6 AVTOMOBILČKOV (73 x 47 cm )

28,60 17,40

Postani upravnik mestne garažne hišeParking garage, ki ima več ploščadi za parkiranje. Med igro bo otrok spoznal delovanje garažne hiše. Seznanil se bo tudi z talnimi označbami in znaki. Set vsebuje: garažo s tremi nadstropji, ki je primerne velikosti  73 x 47 cm in 6 avtomobilčkov.

Akcija!

GARAŽNA HIŠA – PARKING GARAGE, (6 avtomobilčkov)

25,90 18,99

Postani upravnik mestne garažne hiše -Parking garage, ki ima več ploščadi za parkiranje. Med igro bo otrok spoznal delovanje garažne hiše. Seznanil se bo tudi z talnimi označbami in znaki. Set vsebuje: garažo s tremi nadstropji, ki je primerne velikosti  57x 50 cm za naše 3 letnike.

Akcija!

GASILSKI AVTO Z LESTVIJO (BRUDER)

49,99 42,99

Pridružite se gasilski enoti in opravite vlogo gasilca s tem gasilskim vozilom z reševalno lestvijo in košaro. Bruder je izdelal gasilno vozilo z lestvijo, v merilu 1:16. Posebno pozornost so posvetili vrtljivi zložljivi lestvi z reševalno košaro, ki se lahko premika s pomočjo ročke na gasilskem avtu. Avto ima poleg lestve še štiri podporne noge da ima stabilnost vozila ob reševanju. Da bo gasilski avto še bolj zanimiv ima veliko premičnih delov, ter zvočne in svetlobne efekte.

Akcija!

GASILSKO VOZILO z lučkami in zvokom, 30 cm, 2 vrsti

29,90 19,50

Gasilsko vozilo s premično lestvijo (iz vlečno lestvijo s košaro) velikosti 30 cm bo zagotovo všeč vsakemu fantu in poskrbela za številne ure ustvarjalne in vesele zabave. Avto je opremljen z zvočnimi in svetlobnimi učinki, zato bo zabava še bolj realistična. Deluje na vztrajnik. Ob naročilu v opombe napišite katero vozilo .

Akcija!

KAMION SMETAR (Adriatic)

20,99 14,99

Kupujete darilo za svoje otroke? V naši spletni trgovini boste našli pestro izbiro igrač med drugim tudi kamion za odvoz smeti priznane firme Adiatic. Kamion smetar ima dvižen zadnji del na katerem je pripet koš za smeti, kateri je snemljivVozila so izdelana iz kakovostne plastike. Kamion smetar je odlična didaktična igrača z veliko funkcijami in možnostjo dodatne opreme.

Akcija!

KOMBAJN CLAAS LEXION 480 (BRUDER)

44,99 36,99

Podjetje Bruder se je potrudilo izdelati kopijo kombajna za otroke, ki je zelo podoben originalu. Kombajn Claas Lexion ima vsako podrobnost pravega stroja, ki je predstavljen v naši plastični izvedbi. Kosilnice se razprostirajo pred kabino in se premikajo kot prave (rezila so varna in se dejansko ne izrezujejo), ali pa se lahko vlečejo z vklopljeno prikolico.

Akcija!

KOMBAJN SPEED SAFELY 480

26,99 18,89

Model kombajna SAFELY 480 z gibljivim vztrajnikom je  idealna igrača za male kmetovalce. Igrača je primerna kot cenejša alternativa dražjim modelom Bruder-ja in je odlična zabava za vsakega malčkaIgrača je izdelana iz varnih materialov in je idealno darilo za majhnega kmetovalca.