Prikazovanje 1–16 od 48 rezultatov

Akcija!

AVTOBUS S KOCKAMI IN KSILOFONOM za najmlajše, 2 barvi

27,90 17,99

Avtobus z kockami in ksilofonom bo prava zabava za najmlajše otroke saj iima na strehi ksilofon, perle, ter ob strani luknje v obliki geometrijskih figur in drugih prevoznih sredstev na katere mora otrok uskladiti bloke, ki so vključeni v komplet. Ob naročilu v opombe napišite barvo!

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

38,00

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA – VIGA CENTER 5/1 (30 x 30 x 30 cm)

102,90 85,99

Poučna  didaktična Viga kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. S premikanjem različnih elementov po začrtanih poteh otrok razvija vidno-motorično koordinacijo in telesno pripravljenost. Igrača je odlična za učenje štetja..Center vsebuje: sadni labirint, vrtljive zobnike, sortirnico različnih oblik in barv, abakus in bloke za obračanje. Velika velikost igrače omogoča, da se z njo igra več otrok hkrati.

ali od 15,03 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA- KOCKA ACTIVITY POLAR CENTER 5/1 (18 x 20 x 32cm)

61,90 43,99

Poučna  didaktična Activity Polar kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. S premikanjem različnih elementov po začrtanih poteh otrok razvija vidno-motorično koordinacijo in telesno pripravljenostIgrača je odlična za učenje štetja..Center vsebuje: labirint s kroglicami, labirintz živalmivrtljive zobnikesortirnico z različnimi živalmi, kocke s številkami. Velika velikost igrače omogoča, da se z njo igra več otrok hkrati.

 

Akcija!

GLASBENA MIZICA (Happy)

44,90 28,99

Barvita glasbena mizica Happy bo prava zabava za najmlajše. Prikupna žirafa in violina z prikupnimi zvoki bosta razveselila najmanjše otrokeIgrača vsebuje tudi didaktične dele, ki jih lahko otrok premika.

GLASBENA MIZICA (Učim se)

30,90

Zabavna glasbena mizica, učim se  je igrača za najmlajše, ki jim nudi obilo zabave. Zgornji levi odsek vsebuje knjige s slikami živali in jih je mogoče odpret eno za drugim. Po pritisku modre tipke lahko zaslišimo zvok sove če pa se premakne 2x se zaslišimo zvok viharja. Med drugim slišimo zvok saksofona, ptičkov, petelinčka, kužka,.

Akcija!

INTERAKTIVNA IZOBRAŽEVALNA KOCKA ZA OTROKE (30 x 27 cm)

61,50 42,99

Interaktivna kocka za najmlajše bo podpirala ustrezen razvoj vašega otroka že od rojstva naprej. Zaradi različnih oblik igre bo vsak otrok našel nekaj zase. Kocka je sestavljena iz 5 stranic, ki bodo otroku nudile različne igre za popolno zabavo. Kocka bo darilni hit za majhnega raziskovalca.

KOCKE MAXI BLOCKS – ŠOLSKI SET

17,99

Kocke Maxi blocks nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. Prav tako so kocke priročne za prenašanje kamorkoli, da se bo lahko vaš otrok igral. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kockOtrokom omogočajo, da skozi igro spodbujajo svojo domišljijo in učne spretnosti, hkrati pa  spodbujajo fine motorične sposobnosti in odprto igro

Akcija!

KOCKE JUMBLOCKS – UNICORN (100 kosov)

40,50 34,99

Kocke Jumblocks- Unicorn (Samorog) 100 kosov nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To jeodlična igračkaza sestavljanje stavb in ob temspoznavanje oblik in barv kock.

Akcija!

LESENA BARVITA NOETOVA BARKA NA KOLESIH – HAPE

39,99 29,99

Hape daje velik poudarek na kakovost izdelka, varstvo okolja in najvažnejše otrokom prijazne igrače. Hape je izdelal barvito Noetovo barko z živalmi na kolesih z vrvico, ki lahko premikaš po kopnem. Postani rešitelj živali in ugotovi, kako jih boš spravil na barko in rešil pred povodnijo

Akcija!

MIZICA Z KOCKAMI – 30 KOCK (26 x 46 x 30 cm)

35,99 25,90

Mizica s 30 kockami in pokrovom velikosti 26 x 46 x 30 cm nudi vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kock.