Prikazovanje 1–16 od 42 rezultatov

Akcija!

AVTOBUS S KOCKAMI IN KSILOFONOM za najmlajše, 2 barvi

27,90 17,99

Avtobus z kockami in ksilofonom bo prava zabava za najmlajše otroke saj iima na strehi ksilofon, perle, ter ob strani luknje v obliki geometrijskih figur in drugih prevoznih sredstev na katere mora otrok uskladiti bloke, ki so vključeni v komplet. Ob naročilu v opombe napišite barvo!

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

38,00

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

Akcija!
NOVO

DIDAKTIČNA IGRAČA – VIGA CENTER 5/1 (30 x 30 x 30 cm)

102,90 85,99

Poučna  didaktična Viga kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. S premikanjem različnih elementov po začrtanih poteh otrok razvija vidno-motorično koordinacijo in telesno pripravljenost. Igrača je odlična za učenje štetja..Center vsebuje: sadni labirint, vrtljive zobnike, sortirnico različnih oblik in barv, abakus in bloke za obračanje. Velika velikost igrače omogoča, da se z njo igra več otrok hkrati.

Akcija!
NOVO

DIDAKTIČNA IGRAČA- KOCKA ACTIVITY POLAR CENTER 5/1 (18 x 20 x 32cm)

61,90 43,99

Poučna  didaktična Activity Polar kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. S premikanjem različnih elementov po začrtanih poteh otrok razvija vidno-motorično koordinacijo in telesno pripravljenostIgrača je odlična za učenje štetja..Center vsebuje: labirint s kroglicami, labirintz živalmivrtljive zobnikesortirnico z različnimi živalmi, kocke s številkami. Velika velikost igrače omogoča, da se z njo igra več otrok hkrati.

 

Akcija!

INTERAKTIVNA IZOBRAŽEVALNA KOCKA ZA OTROKE (30 x 27 cm)

61,50 42,99

Interaktivna kocka za najmlajše bo podpirala ustrezen razvoj vašega otroka že od rojstva naprej. Zaradi različnih oblik igre bo vsak otrok našel nekaj zase. Kocka je sestavljena iz 5 stranic, ki bodo otroku nudile različne igre za popolno zabavo. Kocka bo darilni hit za majhnega raziskovalca.

KOCKE MAXI BLOCKS – ŠOLSKI SET

17,99

Kocke Maxi blocks nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. Prav tako so kocke priročne za prenašanje kamorkoli, da se bo lahko vaš otrok igral. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kockOtrokom omogočajo, da skozi igro spodbujajo svojo domišljijo in učne spretnosti, hkrati pa  spodbujajo fine motorične sposobnosti in odprto igro

Akcija!

KOCKE JUMBLOCKS – UNICORN (100 kosov)

40,50 34,99

Kocke Jumblocks- Unicorn (Samorog) 100 kosov nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To jeodlična igračkaza sestavljanje stavb in ob temspoznavanje oblik in barv kock.

Akcija!

MIZICA Z KOCKAMI – 30 KOCK (26 x 46 x 30 cm)

35,99 25,90

Mizica s 30 kockami in pokrovom velikosti 26 x 46 x 30 cm nudi vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kock.

Akcija!

MOJ PRVI VLAK Z ŽIVALMI-SmartMax

39,99 33,90

Pisan vlak z različnimi živalmi na vagonu bo pričaral otroku neizmerno veselje skozi vse leto. Moj prvi živalski vlak ali SmartMax je obsežen magnetni komplet za vaše male raziskovalce in tudi večje otoke. Set je sestavljen: iz 25 delov.

Akcija!

NINICA-MODER KUŽA z ropotuljico, grizalom in dodatki (28 cm)

14,40 10,30

Kuža – ninica v modri barvi, ki pomaga otroka pomirjat in mu nudi občutek varnosti. Med drugim pa je več kot samo ninica. Naš moder kuža ima tudi prozoren obroček v obliki kroglice, grizalo da oblaži srbenje dlesni in se lahko namesti na vozliček ali posteljico. Čudovito darilo ob rojstvu otroka.