Prikazovanje 1–16 od 47 rezultatov

Akcija!

AVTOBUS S KOCKAMI IN KSILOFONOM za najmlajše, 2 barvi

27,90 17,99

Avtobus z kockami in ksilofonom bo prava zabava za najmlajše otroke saj iima na strehi ksilofon, perle, ter ob strani luknje v obliki geometrijskih figur in drugih prevoznih sredstev na katere mora otrok uskladiti bloke, ki so vključeni v komplet. Ob naročilu v opombe napišite barvo!

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

38,00

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

DOJENČEK LUKA 30 cm (iz mehkega materjala)

19,99

Prikupni mehki dojenček Luka je primerne velikosti (30 cm) in je iz mehkega materiala. Dojenček bo prijetna igrača za vašega malčka, saj ga bo navdušil z zapiranjem svojih oči, da pa bo igra še bolj zanimiva pa ima snemljivo oblekico. Dojenček je v dveh barvah (pri naročilu pod opombe napišite temnejša ali svetlejša kapa).

Akcija!

GLASBENA MIZICA (Happy)

44,90 28,99

Barvita glasbena mizica Happy bo prava zabava za najmlajše. Prikupna žirafa in violina z prikupnimi zvoki bosta razveselila najmanjše otrokeIgrača vsebuje tudi didaktične dele, ki jih lahko otrok premika.

GLASBENA MIZICA (Učim se)

30,90

Zabavna glasbena mizica, učim se  je igrača za najmlajše, ki jim nudi obilo zabave. Zgornji levi odsek vsebuje knjige s slikami živali in jih je mogoče odpret eno za drugim. Po pritisku modre tipke lahko zaslišimo zvok sove če pa se premakne 2x se zaslišimo zvok viharja. Med drugim slišimo zvok saksofona, ptičkov, petelinčka, kužka,.

Akcija!

IGRALNI SET MEGA BLOKS TOBOGAN S PANDO- Fisher Price

21,24 16,99

Igralni Mega Bloks s pando in toboganom s katerim bodo mladi gradbeniki imeli veliko zabave.  Postavi pando na zaganjalnik, ter pritisni gumb in opazuj kako se kotali po toboganu. Komplet vključuje 1 pando in kocke za izdelavo celotne strukture tobogana. Kocke so združljive z drugimi kompleti Mega Bloks.

Akcija!

INTERAKTIVNA IZOBRAŽEVALNA KOCKA ZA OTROKE (30 x 27 cm)

61,50 42,99

Interaktivna kocka za najmlajše bo podpirala ustrezen razvoj vašega otroka že od rojstva naprej. Zaradi različnih oblik igre bo vsak otrok našel nekaj zase. Kocka je sestavljena iz 5 stranic, ki bodo otroku nudile različne igre za popolno zabavo. Kocka bo darilni hit za majhnega raziskovalca.

Akcija!

INTERAKTIVNA MIZA 3/1- SMOBY (66 x 70 x 41,8 cm)

121,20 100,99

Interaktivna mizica Smoby 3 v 1  je bila ustvarjena za najmlajše otroke. Mizica ima napihljiv udoben sedež, snemljivo mizo na 3 nogah in različne možnosti igranja – mizico za aktivnosti z veliko možnostmi za zgodnje učenjekenguru, ki se igra skrivalnice, koala, ki se vrti na drevesu, ogledalo, steza za premikanje perlic.

 

ali od 17,75 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

INTERAKTIVNA VEČNAMENSKA MIZA – SMOBY (47 x 47 x 53,2 cm)

87,59 72,99

Zabavna glasbena mizica učim se velikosti 47 x 47 x 53,2 cm bo prava zabava za najmlajše, saj ima veliko funkcij, ki podpirajo zabavo sortirnik oblik, kroglična steza, abakus, rogovi in ​​vrtljivo ogledalo. Komplet vsebuje je tudi katapult za met žoge, ki omogoča urjenje motorike najmlajših.

 

ali od 12,78 € / mesec
Dodaj v košarico

KOCKE MAXI BLOCKS – ŠOLSKI SET

17,99

Kocke Maxi blocks nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. Prav tako so kocke priročne za prenašanje kamorkoli, da se bo lahko vaš otrok igral. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kockOtrokom omogočajo, da skozi igro spodbujajo svojo domišljijo in učne spretnosti, hkrati pa  spodbujajo fine motorične sposobnosti in odprto igro

Akcija!

KOCKE JUMBLOCKS – UNICORN (100 kosov)

40,50 34,99

Kocke Jumblocks- Unicorn (Samorog) 100 kosov nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To jeodlična igračkaza sestavljanje stavb in ob temspoznavanje oblik in barv kock.

Akcija!

LESENA BARVITA NOETOVA BARKA NA KOLESIH – HAPE

39,99 29,99

Hape daje velik poudarek na kakovost izdelka, varstvo okolja in najvažnejše otrokom prijazne igrače. Hape je izdelal barvito Noetovo barko z živalmi na kolesih z vrvico, ki lahko premikaš po kopnem. Postani rešitelj živali in ugotovi, kako jih boš spravil na barko in rešil pred povodnijo

LESENE KOCKE (60 kos.)

22,99

Lesene kocke (60/1) so zabavna igrača, s katero otrok vadi svoje spretnosti rok in vida.  Lesene kocke so izdelane iz otroku prijaznih mehkih materialov (lesa). V stranici so odprtine, v katere otrok vstavlja določene oblike.