Prikazovanje 1–16 od 40 rezultatov

Akcija!

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

66,99 50,90

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

ali od 17,66 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

GLASBENA MIZICA (Happy)

44,90 28,99

Barvita glasbena mizica Happy bo prava zabava za najmlajše. Prikupna žirafa in violina z prikupnimi zvoki bosta razveselila najmanjše otrokeIgrača vsebuje tudi didaktične dele, ki jih lahko otrok premika.

GLASBENI-MODER MEDVEDEK (20 cm)

14,40

Naj otroku uspavanko zaigra moder medvedek z ropotuljico. Moder medvedek z dvema plišastima trakcema na prikupni glavici, ki se uporabita zato, da se izdelek zaveže na voziček ali na posteljicoČudovito darilo ob rojstvu otroka.

GLASBENI-ROZA MEDVEDEK (20 cm)

14,40

Naj otroku uspavanko zaigra roza medvedek z ropotuljico. Roza medvedek z dvema plišastima trakcema na prikupni glavici, ki se uporabita zato, da se izdelek zaveže na voziček ali na posteljicoČudovito darilo ob rojstvu otroka.

Akcija!

IGRALNI SET MEGA BLOKS TOBOGAN S PANDO- Fisher Price

21,24 16,99

Igralni Mega Bloks s pando in toboganom s katerim bodo mladi gradbeniki imeli veliko zabave.  Postavi pando na zaganjalnik, ter pritisni gumb in opazuj kako se kotali po toboganu. Komplet vključuje 1 pando in kocke za izdelavo celotne strukture tobogana. Kocke so združljive z drugimi kompleti Mega Bloks.

Akcija!

INTERAKTIVNA IZOBRAŽEVALNA KOCKA ZA OTROKE (30 x 27 cm)

61,50 51,99

Interaktivna kocka za najmlajše bo podpirala ustrezen razvoj vašega otroka že od rojstva naprej. Zaradi različnih oblik igre bo vsak otrok našel nekaj zase. Kocka je sestavljena iz 5 stranic, ki bodo otroku nudile različne igre za popolno zabavo. Kocka bo darilni hit za majhnega raziskovalca.

ali od 18,02 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

KOCKE JUMBLOCKS – UNICORN (100 kosov)

49,50 38,99

Kocke Jumblocks- Unicorn (Samorog) 100 kosov nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To jeodlična igračkaza sestavljanje stavb in ob temspoznavanje oblik in barv kock.

Akcija!

KOCKE MAXI BLOCKS, 32 KOSOV

36,99 17,50

Kocke Maxi blocks nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. Prav tako so kocke priročne za prenašanje kamorkoli, da se bo lahko vaš otrok igral. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kock. Otrokom omogočajo, da skozi igro spodbujajo svojo domišljijo in učne spretnosti, hkrati pa  spodbujajo fine motorične sposobnosti in odprto igro.

Akcija!

LESENA BARVITA NOETOVA BARKA NA KOLESIH – HAPE

45,99 31,99

Hape daje velik poudarek na kakovost izdelka, varstvo okolja in najvažnejše otrokom prijazne igrače. Hape je izdelal barvito Noetovo barko z živalmi na kolesih z vrvico, ki lahko premikaš po kopnem. Postani rešitelj živali in ugotovi, kako jih boš spravil na barko in rešil pred povodnijo

Akcija!

MIZICA Z KOCKAMI – 30 KOCK (26 x 46 x 30 cm)

35,99 25,90

Mizica s 30 kockami in pokrovom velikosti 26 x 46 x 30 cm nudi vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kock.

Akcija!

MOJ PRVI VLAK Z ŽIVALMI-SmartMax

58,99 48,90

Pisan vlak z različnimi živalmi na vagonu bo pričaral otroku neizmerno veselje skozi vse leto. Moj prvi živalski vlak ali SmartMax je obsežen magnetni komplet za vaše male raziskovalce in tudi večje otoke. Set je sestavljen: iz 25 delov.