Prikazovanje 1–16 od 62 rezultatov

Akcija!
NOVO

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

49,90 33,99

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

Akcija!

DOJENČEK LUKA 30 cm (iz mehkega materjala)

16,99 12,99

Prikupni mehki dojenček Luka je primerne velikosti (30 cm) in je iz mehkega materiala. Dojenček bo prijetna igrača za vašega malčka, saj ga bo navdušil z zapiranjem svojih oči, da pa bo igra še bolj zanimiva pa ima snemljivo oblekico. Dojenček je v dveh barvah (pri naročilu pod opombe napišite temnejša ali svetlejša kapa).

Akcija!

GLASBENA IN SVETLOBNA ŽOGICA- YOOKIDOO

26,00 18,00

Glasbena in svetlobna žogica, pri kateri se ob premikanju aktivirajo svetlobni in zvočni efekti, ki pritegnejo otrokovo pozornost. Yookidoo žogica je izdelana iz mehkega materiala in je pisanih barv. Za tiho igro in brez svetlobnih efektov lahko preprosto izklopimo aktivacijski gumb. Žogico lahko preprosto namestite nad posteljico ali jo daste na voziček, da otroku popestri sprehod.

Akcija!

GLASBENA KNJIGA ZA NAJMLAJŠE

18,90 12,00

Moja prva glasbena knjiga je zasnovana tako, da majhne otroke seznani, kako se oglašajo živali (muca, kuža, žaba, ptička itd.). Knjiga oddaja prijetne zvoke živali, ob katerih jih bo vaš otrok poskušal oponašati in ob tem se bo veselo zabaval.

Akcija!

GLASBENA MIZICA (Učim se)

25,99 19,99

Zabavna glasbena mizica, učim se  je igrača za najmlajše, ki jim nudi obilo zabave. Zgornji levi odsek vsebuje knjige s slikami živali in jih je mogoče odpret eno za drugim. Po pritisku modre tipke lahko zaslišimo zvok sove če pa se premakne 2x se zaslišimo zvok viharja. Med drugim slišimo zvok saksofona, ptičkov, petelinčka, kužka,.

Akcija!

GLASBENI-MODER MEDVEDEK (20 cm)

14,40 10,30

Naj otroku uspavanko zaigra moder medvedek z ropotuljico. Moder medvedek z dvema plišastima trakcema na prikupni glavici, ki se uporabita zato, da se izdelek zaveže na voziček ali na posteljicoČudovito darilo ob rojstvu otroka.

Akcija!

GLASBENI-ROZA MEDVEDEK (20 cm)

14,40 10,30

Naj otroku uspavanko zaigra roza medvedek z ropotuljico. Roza medvedek z dvema plišastima trakcema na prikupni glavici, ki se uporabita zato, da se izdelek zaveže na voziček ali na posteljicoČudovito darilo ob rojstvu otroka.

Akcija!

IZKAKUJOČE ŽIVALI ( pritisni pravo tipko)

14,99 9,99

Zabavna igrača, kjer žival izskoči ob pritisku na pravo tipko. Vesela igrača s skakajočimi živalmi je namenjena najmlajšim otrokom in jim ponuja veliko smeha in zabave. Otrok ob igri spoznava različne zvoke, barve, oblike, živaliIgrača je izdelana iz kakovostne plastike, primerne za otroke.

KOCKE MAXI BLOCKS – ŠOLSKI SET

10,99

Kocke Maxi blocks nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. Prav tako so kocke priročne za prenašanje kamorkoli, da se bo lahko vaš otrok igral. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kockOtrokom omogočajo, da skozi igro spodbujajo svojo domišljijo in učne spretnosti, hkrati pa  spodbujajo fine motorične sposobnosti in odprto igro

Akcija!

KOCKE JUMBLOCKS – UNICORN (100 kosov)

40,50 34,99

Kocke Jumblocks- Unicorn (Samorog) 100 kosov nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To jeodlična igračkaza sestavljanje stavb in ob temspoznavanje oblik in barv kock.

KOCKE MAXI BLOCKS, 32 KOSOV

11,99

Kocke Maxi blocks nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. Prav tako so kocke priročne za prenašanje kamorkoli, da se bo lahko vaš otrok igral. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kock. Otrokom omogočajo, da skozi igro spodbujajo svojo domišljijo in učne spretnosti, hkrati pa  spodbujajo fine motorične sposobnosti in odprto igro.

Akcija!

KOCKE MAXI, VELIKE

26,99 19,99

Maxi velike kocke s številkami in črkami nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. Osnovne kocke so namenjena otrokom da preko kock spoznavajo in se učijo abecedo, številke in barve.

Akcija!

LESENA BARVITA NOETOVA BARKA NA KOLESIH – HAPE

35,99 27,00

Hape daje velik poudarek na kakovost izdelka, varstvo okolja in najvažnejše otrokom prijazne igrače. Hape je izdelal barvito Noetovo barko z živalmi na kolesih z vrvico, ki lahko premikaš po kopnem. Postani rešitelj živali in ugotovi, kako jih boš spravil na barko in rešil pred povodnijo

Akcija!

LESENA BARVITA VTIKANKA – HAPE

27,90 18,99

Hape daje velik poudarek na kakovost izdelka, varstvo okolja in najvažnejše otrokom prijazne igrače. Hape je izdelal barvito vtikanko, ki bo vašega malčka zabavala in jim pomagala pri učenju barv in oblik.

Akcija!

LESENE KOCKE (60 kos.)

24,99 19,90

Lesene kocke (60/1) so zabavna igrača, s katero otrok vadi svoje spretnosti rok in vida.  Lesene kocke so izdelane iz otroku prijaznih mehkih materialov (lesa). V stranici so odprtine, v katere otrok vstavlja določene oblike.