Prikaz vseh 14 rezultatov

Akcija!

AVTO S PRIKOLICO IN PUNČKO

56,99 47,60

Popelji svojo Sparkle Girlz princeso na čudovito vožnjo z avtom, na katerega je pripeta prikolica. V setu zraven punčke dobite nalepke z katerimi okrasiš prikolico. Prikolico lahko odpnete od avta in jo v trenutku spremenite v potujoči frizerski salon.

Akcija!

DVOREC Z PRINCESO SPARKLE GIRLZ

55,99 48,90

Predstavljamo vam čudoviti dvorec Sparkle Girlz z princeso, kateri ima več nadstorpij in je živih barv. Čarobni dvorec se zapre s tajnim ključem, da vam nihče ne pobere vaše lutke in ostalih dodatkov.

Akcija!

LEDENA PRINCESA (29 cm)

19,90 10,90

Ali že imaš svojo princeso Elso z belimi lasmi spetimi v kito in modro obleko obdano z lepim prosojnim pregrinjalom? Potem imamo mi prav eno tako princeso zate. Princesa ne gre nikamor brez svoje modre snežinke. Tvoja princesa ima primerno velikost (29 cm), da lahko potuje s teboj in odkriva svet.

Akcija!

MIRACULOUS – LADYBUG leteča punčka (19 cm)

43,50 37,40

Risana junakinja Miraculous – leteča punčka! Marinetta je preprosto dekle, ki se spremeni v Ladybug junakinjo, polno osebnosti in poguma. Miraculous se uspe spremeniti v Ladybug skozi svoje uhane, ki se aktivirajo z energijo. Postavite Ladybug na bazo, potegnite vrvico in si ob glasbi oglejte letenje Ladybug.

Akcija!

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (26cm)

34,90 24,99

Večina otrok pozna risano junakinjo Miraculous! Marinetta preprosto dekle, ki se spremeni v Ladybug, junakinjo, polno osebnosti in poguma. Marinetta se uspe spremeniti v Ladybug skozi svoje uhane, ki se aktivirajo z energijoLadybug figura,  je plastična, ima gibljive roke in noge in je velika 26 cm.

 

Akcija!

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (28cm)- Antibug

34,99 28,99

Večina otrok pozna risano junakinjo Miraculous! Chloe preprosto dekle, ki se spremeni v Antibug, junakinjo, polno osebnosti in poguma, katera spretno vihti svoj meč. Otroci se bodo zabavali in ustvarili svoje dogodivščinefantazijskem svetu risanih junakov. Antibug je lepa junakinja, ki jo obožujejo otroci vseh starosti. Figura je velika 28 cm.

 

Akcija!

MODERNA BETTY SPAGHETTY

33,99 26,90

Modna punčka Betty je pisana, ter zelo zabavna in bo nedvomno pritegnila pozornost vaše deklice. Z punčko Betty Spaghetty nebo nikoli dolgčas. Bettyin moderen videz ustvarja neskončno možnosti ujemanja in kombiniranja stilov, dodatkov in trendovskih pričesk. Trije neverjetni kostumi za pravcato stilsko preobrazbo.

Akcija!

PUNČKA EMILY S TORBICO (29 cm)

29,90 20,99

Otroška punčka milijonarka Emily z lepo torbico in denarjem je iz narejena mehkega vinila in je prijetna na dotik. Emily je oblečena v razkošno obleko in bo prijetna igrača za vašo malčico.

Akcija!

PUNČKA-EMILY S PRIBOROM ( 29 cm )

34,90 23,99

Punčka Emily velikosti 29 cm je iz mehkega vinila prijetna na dotik, oblečena v lepi beli krzneni plašč in čudovito prinčesko. Punčka Emily bo prijetna igrača za vašo malčico. Zraven igrače Emily in modnih dodatkov dobi še prikupno torbico, ki ji bo služila za nakup v trgovini.

 

Akcija!

RUMENI AVTO KABRIOLET

23,99 15,40

Rumeni kabriolet dvosed je, ko nalašč, da odpelješ svoje punčke na zabavno vožnjo do nakupovalnega središča,  na pijačo ali pa samo na panoramsko vožnjo. V avtu Sparkle cabriolet lahko pelješ 2 punčki.

Akcija!

SPARKLE GIRLZ – SNEŽINKA 45 cm (3 različne princese)

26,50 17,90

Sparkle Girlz – Snežinka set za urejanje je čudoviti set navdiha in domišlje vsake male deklice. Sparkle Girlz Snežinka med drugim premika glavo, noge in roke in bo otroke popeljala v čudoviti svet pravljic. Ob naročilu v opombe napišite katero princeso.

Akcija!

SPARKLE METULJČICA 45 CM (3 različne metuljčice)

26,50 18,90

Funville Sparkle Girlz je zabavna vila, ki vaše otroke popelje v svet pravljic. Odlikujejo jo lepi lasje, živahna obleka, čudovita krila in par čevljev. Funville Sparkle Girlz med drugim premika glavo, noge in roke. Ob naročilu v opombe napiši katero punčko.