Prikazovanje 1–16 od 22 rezultatov

Akcija!

AVTO S PRIKOLICO IN PUNČKO

56,99 46,60

Popelji svojo Sparkle Girlz princeso na čudovito vožnjo z avtom, na katerega je pripeta prikolica. V setu zraven punčke dobite nalepke z katerimi okrasiš prikolico. Prikolico lahko odpnete od avta in jo v trenutku spremenite v potujoči frizerski salon.

Akcija!

BARBIE- Fashionistas – 6 različnih vrst , (30 cm)

17,90 12,99

Vsaka izmed 6 vrst punčk Barbie Fashionsitas je nekaj posebnega. Punčke Barbie imajo svoj videz, slog in vse so urejene po najnovejših trendih. Z dodano raznolikostjo- modnimi čevlji in dodatki bodo otroci imeli neskončno domišljijo za igranje svoje domišljiske igre. Najnovejša linija punčk Barbie Fashionistas vključuje 6 različnih punčk in dodatkov.  Ob naročilu v opombe napišite številko punčke Barbie

Akcija!

DVOREC Z PRINCESO SPARKLE GIRLZ

55,99 48,90

Predstavljamo vam čudoviti dvorec Sparkle Girlz z princeso, kateri ima več nadstorpij in je živih barv. Čarobni dvorec se zapre s tajnim ključem, da vam nihče ne pobere vaše lutke in ostalih dodatkov.

Akcija!

LEDENA PRINCESA (29 cm)

19,90 10,90

Ali že imaš svojo princeso Elso z belimi lasmi spetimi v kito in modro obleko obdano z lepim prosojnim pregrinjalom? Potem imamo mi prav eno tako princeso zate. Princesa ne gre nikamor brez svoje modre snežinke. Tvoja princesa ima primerno velikost (29 cm), da lahko potuje s teboj in odkriva svet.

Akcija!

MIRACULOUS – LADYBUG leteča punčka (19 cm)

43,50 37,40

Risana junakinja Miraculous – leteča punčka! Marinetta je preprosto dekle, ki se spremeni v Ladybug junakinjo, polno osebnosti in poguma. Miraculous se uspe spremeniti v Ladybug skozi svoje uhane, ki se aktivirajo z energijo. Postavite Ladybug na bazo, potegnite vrvico in si ob glasbi oglejte letenje Ladybug.

Akcija!

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (26cm)

34,90 24,99

Večina otrok pozna risano junakinjo Miraculous! Marinetta preprosto dekle, ki se spremeni v Ladybug, junakinjo, polno osebnosti in poguma. Marinetta se uspe spremeniti v Ladybug skozi svoje uhane, ki se aktivirajo z energijoLadybug figura,  je plastična, ima gibljive roke in noge in je velika 26 cm.

 

Akcija!

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (28 cm)- CAT NOIR

39,90 28,96

Super močni prijatelj Pikapolone je Cat-Noir (maček), ki je med drugim tudi njen sošolec Adrien. Seveda nobeden od njiju ne pozna tajne identitete druge osebe – preveč sta zaposlena, da bi svoje resnično življenje uravnotežila s svojimi novimi močmi. Figura je velika 28 cm.

Akcija!

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (28cm)- Antibug

34,99 28,99

Večina otrok pozna risano junakinjo Miraculous! Chloe preprosto dekle, ki se spremeni v Antibug, junakinjo, polno osebnosti in poguma, katera spretno vihti svoj meč. Otroci se bodo zabavali in ustvarili svoje dogodivščinefantazijskem svetu risanih junakov. Antibug je lepa junakinja, ki jo obožujejo otroci vseh starosti. Figura je velika 28 cm.

 

Akcija!

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (28cm)- Cat Noir

34,99 28,99

Adrien je prikupen fant, ki se spremeni v Cat – Noir – Mačka. To je junak poln osebnosti in pogumaOtroci se bodo zabavali in ustvarili svoje dogodivščinefantazijskem svetu risanih junakov. Cat – Noir je junak, ki ga obožujejo otroci vseh starosti. Figura je velika 28 cm.

Akcija!

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (28cm)- Ladybug

34,99 28,99

Večina otrok pozna risano junakinjo Miraculous! Marinetta preprosto dekle, ki se spremeni v Ladybug, junakinjo, polno osebnosti in poguma. Marinetta se uspe spremeniti v Ladybug skozi svoje uhane, ki se aktivirajo z energijo Ladybug je velika 28 cm.

Akcija!

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (28CM)- LADYBUG (pikapolona vodna )

39,90 28,96

Večina otrok pozna risano junakinjo Miraculous! Marinetta preprosto dekle, ki se spremeni v Ladybug, junakinjo, polno osebnosti in pogumaOtroci se bodo zabavali in ustvarili svoje dogodivščine v fantazijskem svetu risanih junakov. Ladybug je lepa junakinja, ki jo obožujejo otroci vseh starosti.Ladybug je velikosti 28 cm in je v treh različnih izvedbah: 1.Ladybug vodna (morska deklica), 2.Ladybug s krili,  3.Ladybug (v opombe napiši katero izvedbo).

Akcija!

MODERNA BETTY SPAGHETTY

33,99 26,90

Modna punčka Betty je pisana, ter zelo zabavna in bo nedvomno pritegnila pozornost vaše deklice. Z punčko Betty Spaghetty nebo nikoli dolgčas. Bettyin moderen videz ustvarja neskončno možnosti ujemanja in kombiniranja stilov, dodatkov in trendovskih pričesk. Trije neverjetni kostumi za pravcato stilsko preobrazbo.

Akcija!

PRINCESA FASHION BELLA – DISNEY (30 cm)

23,50 14,00

Ali že imaš svojo princeso Belle z lepimi rjavimi lasmi in svojo bleščečo obleko, ki poudari vso njeno lepoto? Mi imamo zate prav eno tako princeso, ki je oblečena v čudovito obleko – Royal Shimmer Belle. Obleka je sešita in posuta z dragulji in bleščečimi detajli. Z Priceso Bello si ustvarite svoje pravljične dogodivščine s svojimi najljubšimi liki iz kolekcije Disney Princes