Showing all 13 results

Akcija!

DVOREC Z PRINCESO SPARKLE GIRLZ

55,99 48,90

Predstavljamo vam čudoviti dvorec Sparkle Girlz z princeso, kateri ima več nadstorpij in je živih barv. Čarobni dvorec se zapre s tajnim ključem, da vam nihče ne pobere vaše lutke in ostalih dodatkov.

Akcija!

LEDENA PRINCESA (29 cm)

19,90 10,90

Ali že imaš svojo princeso Elso z belimi lasmi spetimi v kito in modro obleko obdano z lepim prosojnim pregrinjalom? Potem imamo mi prav eno tako princeso zate. Princesa ne gre nikamor brez svoje modre snežinke. Tvoja princesa ima primerno velikost (29 cm), da lahko potuje s teboj in odkriva svet.

Akcija!

MIRACULOUS – LADYBUG leteča punčka (19 cm)

43,50 37,40

Risana junakinja Miraculous – leteča punčka! Marinetta je preprosto dekle, ki se spremeni v Ladybug junakinjo, polno osebnosti in poguma. Miraculous se uspe spremeniti v Ladybug skozi svoje uhane, ki se aktivirajo z energijo. Postavite Ladybug na bazo, potegnite vrvico in si ob glasbi oglejte letenje Ladybug.

Akcija!

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (28cm)- Antibug

34,99 28,99

Večina otrok pozna risano junakinjo Miraculous! Chloe preprosto dekle, ki se spremeni v Antibug, junakinjo, polno osebnosti in poguma, katera spretno vihti svoj meč. Otroci se bodo zabavali in ustvarili svoje dogodivščinefantazijskem svetu risanih junakov. Antibug je lepa junakinja, ki jo obožujejo otroci vseh starosti. Figura je velika 28 cm.

 

Akcija!
Ni na zalogi

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (28cm)- Cat Noir

34,99 28,99

Večina otrok pozna risano junakinjo Miraculous! Adrien preprosto dekle, ki se spremeni v Cat – Noir, junakinjo, polno osebnosti in pogumaOtroci se bodo zabavali in ustvarili svoje dogodivščinefantazijskem svetu risanih junakov. Cat – Noir je lepa junakinja, ki jo obožujejo otroci vseh starosti. Figura je velika 28 cm.

Akcija!
Ni na zalogi

MIRACULOUS OSNOVNA AKCIJSKA FIGURA (28cm)- Ladybug

34,99 28,99

Večina otrok pozna risano junakinjo Miraculous! Marinetta preprosto dekle, ki se spremeni v Ladybug, junakinjo, polno osebnosti in poguma. Miraculous se uspe spremeniti v Ladybug skozi svoje uhane, ki se aktivirajo z energijo Ladybug je velika 28 cm.

Akcija!

PRINCESA S KOČIJO SPARKLE GIRLZ

35,99 29,80

Popelji svojo Sparkle Girlz princeso na čudovito vožnjo s kočijo in konjsko vprego. Kočijo poganja eleganten konj z dolgimi rožnatimi grivami in repom. V kompletu so lutka Sparkle Girlz princesa, kočija in konj.

 

Akcija!

PUNČKA CHARLOTTE s setom (36 cm)

30,99 25,00

Otroška igrača punčka Charlotte s priborom, za lepo pričesko. Punčka je iz mehkega vinila prijetna na dotik, oblečena v lepo roza oblekico z belimi pikami in ima lepe dolge lase.

Akcija!
Ni na zalogi

SPARKLE GIRLZ S TORBICO (RJAVOLASKA)

22,99 16,99

Ali že imaš svojo punčko Sparkle Girlz s rjavimi lasmi in roza svetleči obleki? Potem imamo mi prav eno tako zate. Punčka ima zraven še lepo torbico. Seveda ko boste šle od doma, vzemite svojo torbico, ki jo dobite v kompletu s Sparkel Girlz in vanjo pospravite svoja ličila, robčke, parfumček,.. Velikost torbice je 35 cm. Barva: 01 (rjavolaska).

 

Akcija!
Ni na zalogi

SPARKLE GIRLZ S TORBICO (SVETLOLASKA)

22,99 16,99

Ali že imaš svojo punčko Sparkle Girlz s svetlimi lasmi in roza svetleči obleki? Potem imamo mi prav eno tako zatePunčka ima zraven še lepo torbico. Seveda ko boste šle od doma, vzemite svojo torbico, ki jo dobite v kompletu s Sparkel Girlz in vanjo pospravite svoja ličilarobčke, parfumček,.. Velikost torbice je 35 cm. Barva: 02 (svetlolaska).

Akcija!

SPARKLE METULJČICA – MODRA 50

24,99 18,99

Sparkle Metuljčica vas bo popeljala v svet pravljic. Metuljčica ima svetlo obarvane lase, bleščeča zelena krila, ki so pripravljena na čarovnijo. Sparkle metuljčica je velika 50 cm. Barva: modra

Akcija!

SPARKLE METULJČICA – ZELENA 50

24,99 18,99

Sparkle Metuljčica vas bo popeljala v svet pravljic. Metuljčica ima svetlo obarvane lase, bleščeča zelena krila, ki so pripravljena na čarovnijoSparkle metuljčica je velika 50 cm. Barva: zelena

Akcija!

SPARKLE PRINCESA 50 – svetlolaska

24,99 18,99

Punčka Sparkle Girlz je lepa, kot prava princesa. Nosi lepo obleko, ki je primerna za vse kraljeve priložnost. Princesa bo tudi zasedla častno mesto med vašimi punčkami in bo popestrila prostor. Velikost punčke je 50 cm.