Prikaz vseh 14 rezultatov

Akcija!

BARBIE COLOR REVEAL NEON S DODATKI – MATTEL

45,90 32,99

Barbie Colour Reveal Neonska punčka je linija izdelkov Barbie, ki omogoča otrokom, da skozi interaktivno izkušnjo odkrijejo videz punčke in njenih novih dodatkov. Z uporabo vroče in ledeno mrzle vode lahko otroci znova in znova ponavljajo trenutke spreminjanja barve!

Akcija!
NOVO

LOL SURPRISE SKATE BOSS LUTKA OMG – Sports Doll

61,00 49,00

Lol Surprise Sports Doll punčka velikosti cca. 30 cm bo malim princeskam nudila ure in ure  nepozabne zabave. Za dodatno popestritev poskrbijo dodatki za oblikovanje lutke od oblačil za mraz do originalnih dodatkov. Odlično darilo!

Akcija!
NOVO

PUNČKA METULJČICA Z DODATKI 30cm – MATTEL

42,90 29,99

Punčka s krili in sladkim vonjem  po jasminu – Metuljčica, velikosti 30 cm bo prava zabava za male princeske. Napolni stekleničko z vodo, nahrani punčko in ji zamenjaj pleničko za večkratno uporabo.Krila se zložijo in služijo kot odeja. Embalaža igralnega kompleta se spremeni v zibelko.

PUNČKA S PRIBOROM (38 cm)

39,90

Punčka velikosti 38 cm z lepimi, svetlimi lasmi z čevlji, s katero se lahko igraš,  ji urediš lase ali jo preoblečeš. Ta čudovita punčka bo zagotovo razveselila vsako punčko ki se rada igra s punčkami Odlično darilo!

Akcija!

PUNČKA-EMILY S KUŽKOM (29 cm)

33,90 18,99

Otroška punčka Emily velikosti 29 cm s kužkom in s prelepo obleko bo prava zabava za male princeske. Da bo zabava še večja in igra bolj zanimiva ima punčka gibljive dele telesa, poleg kužka pa je priložena še kletka.

Akcija!

ŠKATLA PRESENEČENJA – PUNČKE NA! NA! NA!

45,90 31,00

Na! Na! Na! Škatla presenečenja Surprise v kateri dobiš punčko presenečenja veliko okoli 28 cm, ki je opremljena s čudovitimi oblačili in dodatki.  Igrača bo omogočila otrokom da doživijo nepozabno pustolovščino odpiranja in odkrivanja lutke v vsaki škatli. Odlično darilo za rojstni dan