Prikaz vseh 16 rezultatov

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA – DELOVNA MIZA V NAHRBTNIKU 2/1

38,90 23,99

Nahrbtnik z orodjem z naramnicami, ki spremeni v delovno mizo velikosti 40 x 37 cm, kateri vsebuje: realistične žage, kladiva in izvijača, pa vse do različnih vijakov, zobnikov, Popolna igrača za raziskovanje otroške ustvarjalnosti in odlično orodje za praktično učenje mojstrov popravil.

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA ZDRAVNIŠKI SET V KOVČKU NA KOLEŠČIH

70,50 54,99

Zdravniški set, kjer bodo mali zdravniki iz kovčka sestavili svojo malo ordinacijo. S tem setom bodo otroci spoznavali delo zdravnika in svojemu dojenčku izmerili vročino, mu poslušali srček in mu predpisali zdravila. Otroku bo v užitek, ko bo imel svojo lastno ordinacijo.

 

ali od 18,98 € / mesec
Dodaj v košarico

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM

30,90

Otroški orodni komplet v kovčku, ki se razstavi v delovno mizo. Kovček vsebuje vsa potrebna orodja za majhnega delovnega mojstra: klešče, ročna žago, kladivo, izvijače, vijake, matice, nosilce…Za vrtalnik potrebujete 2 bat. AA, ki nista priloženi.

 

 

Akcija!

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM -MICKEY MOUSE (70 x 54 x 26 cm)

44,00 32,00

Otroška mizica z orodjem Mickey Mouse za male in večje mehanike omogoča otrokom posnemanje dela z orodjem tako, kot to počnejo starši in s tem razvijanje spretnosti pri izbiri oblik z uporabo orodij. Odlična igrača za fante z veliko domišljije. Set je v celoti izdelan iz plastike.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM V KOVČKU 3/1 (27 x 14 cm)

35,50 18,99

Otroški orodni komplet v kovčku, ki se razstavi v delovno mizo. Kovček vsebuje vsa potrebna orodja za majhnega delovnega mojstra. Set vsebuje več kot 34 kosov: klešče, ročna žaga, kladivo, izvijači, vijaki, matice, nosilci… Odlično darilo.

Akcija!

OTROŠKI KOVČEK Z ORODJEM

17,90 14,99

V naši spletni trgovini smo poskrbeli za prihodnje male mojstre. Naj otroci spoznajo delo pravih mojstrov in uporabijo pripomočke v kovčku z orodjem, ki je narejen kot lahek prenosni kovček. Komplet vsebuje :kladivo, žago, meter, izvijač.

Akcija!

OTROŠKI KOVČEK/ NAHRBTNIK-SET Z ORODJEM

19,90 15,99

V naši spletni trgovini smo poskrbeli za prihodnje male mojstre. Naj otroci spoznajo delo pravih mojstrov in uporabijo pripomočke v kovčku z orodjem, ki je narejen kot kovček za nošenje v rokah ali na ramenih. Komplet vsebuje : izvijač, kladivo, brez žage ne gre ,vsako stvar je treba  tudi izmeriti.