Prikaz vseh 14 rezultatov

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA IGRAČA – KOVČEK LEPOTNI STUDIO

20,98 13,98

Super prenosni lepotni studio bo navdušil vsako deklico, ki bo uživala v lepotičenju. V kovčku na kolesih se nahaja 18 različnih pripomočkov za lepotičenje: sponke za lase, glavniki, fen, zapestnica, šminka, ogledalo in drugi pripomočki.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA IGRAČA – KOVČEK LEPOTNI STUDIO (potovalni)

19,98 13,98

Super prenosni lepotni studio bo navdušil vsako deklico, ki bo uživala v lepotičenju. V kovčku na kolesih se nahaja 9 različnih pripomočkov za lepotičenje: sponke za lase, glavnikkrtača, fen, zapestnica, šminka, ogledalo,navijalke in druge drobnarije, katere lahko po uporabi enostavno pospravite v kovček in odpeljete.

 

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA – ZDRAVNIŠKI SET ( v prenosnem stolčku)

24,99 16,99

Otroci imajo radi presenečenja zato smo v svoji spletni trgovini poskrbeli za prihodnje male zdravnike. Naj otroci spoznajo delo zdravnika in uporabijo pripomočke v zdravniškem setu, ki je narejen kot prenosni stolček. Ko je zaprt se lahko otrok usede nanj ali ga postavi kot mizico. V trenutku se lahko spremeni v zdravniški set. Zdravniški set vsebuje vse da lahko zdravnik takoj začne s prvo pomočjo: (stetoskop, očala, pinceta, različne škarje, škatlice, kladivce, termometer, infuzija).

Ni na zalogi

Otroška igrača “MIZICA Z ORODJEM” (kovček)

18,99

Otroški orodni komplet v kovčku, ki se razstavi v delovno mizo. Kovček vsebuje vsa potrebna orodja za majhnega delovnega mojstra, ki skrbno pomaga svojemu očetu. Tvoje delo se lahko začne, saj imaš vse, kar potrebuješ: kladivo, izvijačključe, žago, dvosmerno rotacijsko vrtalko in veliko spremljajočega orodja. Za vrtalnik potrebujete 2 bat. AA, ki nista priloženi.

 

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA- KOVČEK Z ORODJEM IN VRTALNIM STROJEM

30,99 19,90

Naj otroci spoznajo delo pravih mojstrov in uporabijo pripomočke v priročnem kovčku. V kovčku z orodjem boste našli vse kar potrebujete za popravilo različnih stvari: od kladiva, izvijača, klešč, matic, vrtalnega stroja in drugega drobnega orodja. Skupaj kar 15 različnih orodij. Vrtalni stroj za delovanje potrebuje 2 x 1,5 V AA bateriji (nista priloženi).

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA- SET Z ORODJEM (čelada, vrtalnikom)

25,90 14,75

Naj otroci spoznajo delo pravih mojstrov in uporabijo pripomočke v priročni embalaži. Komplet z orodjem in čelado vsebuje : vrtalnik na baterije (niso priložene) , vijake, ključe in druge pripomočke ter zaščitno čelado. Skupaj kar 11 različnih delov.

Akcija!

OTROŠKA KOZMETIČNA MIZICA 2 V 1

22,99 16,99

Kozmetična mizica je kot nalašč za vašo malo princesko, ki se rada razvaja in je lepa. Vaši otroci bodo uživali v igri s to otroško toaletno mizico, poleg tega pa bodo lahko z pomočjo igre razvili tudi komunikacijske in družbene sposobnosti.

Akcija!

OTROŠKI PRENOSNI KOVČEK Z ORODJEM – 27 KOSOV

19,99 16,99

Naj otroci spoznajo delo pravih mojstrov in uporabijo pripomočke v prenosnem kovčku z orodjem. Ko je kovček zaprt se lahko otrok usede nanj ali ga postavi kot mizico. V trenutku se lahko spremeni v delovni set z orodjem za pravega mojstra. Set je sestavljen iz 27 kosov.