Prikazovanje 1–16 od 18 rezultatov

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA – ZDRAVNIŠKI SET ( v prenosnem stolčku)

24,99 16,99

Otroci imajo radi presenečenja zato smo v svoji spletni trgovini poskrbeli za prihodnje male zdravnike. Naj otroci spoznajo delo zdravnika in uporabijo pripomočke v zdravniškem setu, ki je narejen kot prenosni stolček. Ko je zaprt se lahko otrok usede nanj ali ga postavi kot mizico. V trenutku se lahko spremeni v zdravniški set. Zdravniški set vsebuje vse da lahko zdravnik takoj začne s prvo pomočjo: (stetoskop, očala, pinceta, različne škarje, škatlice, kladivce, termometer, infuzija).

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA- KOVČEK Z ORODJEM IN VRTALNIM STROJEM

30,99 19,90

Naj otroci spoznajo delo pravih mojstrov in uporabijo pripomočke v priročnem kovčku. V kovčku z orodjem boste našli vse kar potrebujete za popravilo različnih stvari: od kladiva, izvijača, klešč, matic, vrtalnega stroja in drugega drobnega orodja. Skupaj kar 15 različnih orodij. Vrtalni stroj za delovanje potrebuje 2 x 1,5 V AA bateriji (nista priloženi).

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA- KUHINJSKI SET (kovček na baterije)

19,99 13,99

Čudovit prenosni kuhinjski set (kovček na kolesih) bo navdušil vsako deklico, ki bo uživala v pripravi hrane za svoje goste. V prenosnem kovčku na kolesih je 26 različnih pripomočkov za pripravo okusne hrane: lonci, različne zelenjave, ponve, pribor,. ..

Akcija!

OTROŠKA KOZMETIČNA MIZICA 2 V 1

22,99 16,99

Kozmetična mizica je kot nalašč za vašo malo princesko, ki se rada razvaja in je lepa. Vaši otroci bodo uživali v igri s to otroško toaletno mizico, poleg tega pa bodo lahko z pomočjo igre razvili tudi komunikacijske in družbene sposobnosti.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM

28,90 19,99

Otroški orodni komplet v kovčku, ki se razstavi v delovno mizo. Kovček vsebuje vsa potrebna orodja za majhnega delovnega mojstra: klešče, ročna žago, kladivo, izvijače, vijake, matice, nosilce…Za vrtalnik potrebujete 2 bat. AA, ki nista priloženi.

 

 

Akcija!

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM -MICKEY MOUSE (70 x 54 x 26 cm)

44,00 32,00

Otroška mizica z orodjem Mickey Mouse za male in večje mehanike omogoča otrokom posnemanje dela z orodjem tako, kot to počnejo starši in s tem razvijanje spretnosti pri izbiri oblik z uporabo orodij. Odlična igrača za fante z veliko domišljije. Set je v celoti izdelan iz plastike.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM (67 x 42 x 24 cm )

28,90 21,95

Otroška mizica z orodjem (67 x 42 x 24 cm ) otrokom ponuja možnost zabave in  jih hkrati preko igre uči spoznavanja in rokovanja z orodjem. Odlična igrača za fante z veliko domišljije. Set je v celoti izdelan iz plastike.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM NA BATERIJE

47,90 38,99

Set otroška mizica z orodjem na baterije  omogoča otroku , da spoznava orodje in se ob igri nauči spretnosti in rokovanja z njim. Set sestavjajo : mobilni voziček s policami, izvijač, čelada, varnostna očala, klešče, žaga, oblazinjeni nož, kladivo, izvijač, vrtalnik, vijaki – 6 cm, matica – 8 kosov, ključ.

Akcija!

OTROŠKI KOVČEK / NAHRBTNIK-ZA NEGO ŽIVALI

18,90 12,99

Potovalni kopalni kovček za domače živali, je čudovito darilo za vaše otoke. S tem kovčkom za nego živali se bodo otroci naučil sprejemanja odgovornosti za svoje hišne ljubljenčke, da bodo vedno čisti.

Akcija!

OTROŠKI KOVČEK Z ORODJEM

17,90 10,99

V naši spletni trgovini smo poskrbeli za prihodnje male mojstre. Naj otroci spoznajo delo pravih mojstrov in uporabijo pripomočke v kovčku z orodjem, ki je narejen kot lahek prenosni kovček. Komplet vsebuje :kladivo, žago, meter, izvijač.

Akcija!

OTROŠKI KOVČEK/ NAHRBTNIK-SET Z ORODJEM

18,90 12,99

V naši spletni trgovini smo poskrbeli za prihodnje male mojstre. Naj otroci spoznajo delo pravih mojstrov in uporabijo pripomočke v kovčku z orodjem, ki je narejen kot kovček za nošenje v rokah ali na ramenih. Komplet vsebuje : izvijač, kladivo, brez žage ne gre ,vsako stvar je treba  tudi izmeriti.