Prikazovanje 1–16 od 20 rezultatov

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA – DELOVNA MIZA V NAHRBTNIKU 2/1

38,90 23,99

Nahrbtnik z orodjem z naramnicami, ki spremeni v delovno mizo velikosti 40 x 37 cm, kateri vsebuje: realistične žage, kladiva in izvijača, pa vse do različnih vijakov, zobnikov, Popolna igrača za raziskovanje otroške ustvarjalnosti in odlično orodje za praktično učenje mojstrov popravil.

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA – ZDRAVNIŠKI SET ( v prenosnem stolčku)

31,99 21,99

Otroci imajo radi presenečenja zato smo v svoji spletni trgovini poskrbeli za prihodnje male zdravnike. Naj otroci spoznajo delo zdravnika in uporabijo pripomočke v zdravniškem setu, ki je narejen kot prenosni stolček. Ko je zaprt se lahko otrok usede nanj ali ga postavi kot mizico. V trenutku se lahko spremeni v zdravniški set. Zdravniški set vsebuje vse da lahko zdravnik takoj začne s prvo pomočjo: (stetoskop, očala, pinceta, različne škarje, škatlice, kladivce, termometer, infuzija).

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA ZDRAVNIŠKI SET MIZICA V KOVČKU 3/1

33,50 18,99

Otroški nahrbtnik 3/1, ki ga lahko spremeniš v torbico, nahrbtnik ali mizo za medicinske pripomočke. Spoznaj delo zdravnika in uporabi zdravniške pripomočke v svoji ordinaciji (stetoskop, očala, pinceta, različne škarje, škatlice, kladivce, termometer…). Otroku bo v užitek, ko bo imel svojo lastno ordinacijo.

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA ZDRAVNIŠKI SET V KOVČKU NA KOLEŠČIH

70,50 54,99

Zdravniški set, kjer bodo mali zdravniki iz kovčka sestavili svojo malo ordinacijo. S tem setom bodo otroci spoznavali delo zdravnika in svojemu dojenčku izmerili vročino, mu poslušali srček in mu predpisali zdravila. Otroku bo v užitek, ko bo imel svojo lastno ordinacijo.

 

ali od 18,94 € / mesec
Dodaj v košarico

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM

33,90

Otroški orodni komplet v kovčku, ki se razstavi v delovno mizo. Kovček vsebuje vsa potrebna orodja za majhnega delovnega mojstra: klešče, ročna žago, kladivo, izvijače, vijake, matice, nosilce…Za vrtalnik potrebujete 2 bat. AA, ki nista priloženi.

 

 

Akcija!

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM -MICKEY MOUSE (70 x 54 x 26 cm)

44,00 32,00

Otroška mizica z orodjem Mickey Mouse za male in večje mehanike omogoča otrokom posnemanje dela z orodjem tako, kot to počnejo starši in s tem razvijanje spretnosti pri izbiri oblik z uporabo orodij. Odlična igrača za fante z veliko domišljije. Set je v celoti izdelan iz plastike.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA Z ORODJEM V KOVČKU 3/1 (27 x 14 cm)

35,50 18,99

Otroški orodni komplet v kovčku, ki se razstavi v delovno mizo. Kovček vsebuje vsa potrebna orodja za majhnega delovnega mojstra. Set vsebuje več kot 34 kosov: klešče, ročna žaga, kladivo, izvijači, vijaki, matice, nosilci… Odlično darilo.