Prikaz vseh 4 rezultatov

Akcija!

MOJA PRVA KOZMETIČNA MIZICA v obliki srca (54 x 40 x 19 cm)

29,90 19,99

Moja prva kozmetična mizica je namenjena vaši najmlajši princeski, primerne velikosti da se sama uredi za zabavo. S pomočjo ogledala v obliki srca si lahko nanesejo ličila, z glavnikom uredijo lase ali posušijo lase s sušilcem za lase, ki s pomočjo baterije dela, kot pravi sušilec. Ko pritisneš gumb na mizici bo ta zaigrala..

Akcija!

Otroška igrača “KOZMETIČNA MIZICA Z LUČKO”

29,99 27,99

Ta očarljivi set je narejen prav za vašo princesko, da se sama uredi in si polepša dan. Mizica vsebuje vse potrebno za princesko (ličila – PVC, ogrlice, prstane, zapestnice…)  Mizica je visoka 72 cm, široka 45 cm, stol 25 cm. Mizica vsebuje tudi stol za sedenje.  Za delovanje sušilca in glasbenega srčka potrebujete 4 bat. AA, ki niso priložene.

Akcija!

Otroška igrača “KOZMETIČNO OGLEDALO Z GLASBO”

17,99 14,99

Ogledalce, ogledalce povej, kaj počela bova zdaj? Najprej se uredim da bom privlačna kot mamica za tem  pa zaplešem ob glasbi z očijem. Kozmetično ogledalo vsebuje: 3 predalčke za ličila in 5 prostorčkov za bižuterijo. Priložena so ličila in nakit (PVC). Za lučko in glasbo potrebujete 2 bateriji tipa AA ki nista priloženi. Dimenzije ogledala: 45×40 cm.

 

Akcija!

OTROŠKI KOZMETIČNI STUDIO

102,99 73,99

Ta očarljivi kozmetični set je narejen prav za vašo princesko, da se sama uredi in si polepša dan. Ogledalo z mizo in stolom. Stojalo in ogledalo se vrtita za 360 stopinj. Set vsebuje: 36 magnetnih črk in številk, 10 nalepk za večkratno uporabo, fen za lase, krtača, marker, krpica za brisanje. Priporočena starost 3+.