Prikaz vseh 12 rezultatov

Akcija!
NOVO

GLASBENA SKRINJICA VILA ZA SHRANJEVANJE NAKITA (17 x 13 x 8 cm)

28,90 16,99

Čudovita glasbena skrinjica Vila velikosti 17 x 13 x 8 cm, v katero bodo punce lahko pospravile svoj nakit in ostale dragocenosti. Zunanjost skrinjice je podobna klavirju, ampak, ko jo odprete vam zaigra čudovita melodija in Vila se vrti ob glasbi. Pogledate se lahko tudi v ogledalu.

Akcija!

KOZMETIČNA MIZICA S STOLOM – UNIKORN

42,99 32,90

Kozmetična mizica Samorog velikosti 72 x 45 x 32 cm bo vašo princesko popeljala v čudoviti svet pravljic. S pomočjo ogledala in stola se bo hitreje in lažje naličila, z glavnikom uredila lase in jih posušila s sušilcem za lase.

Akcija!

KOZMETIČNA MIZICA v obliki srca z setom Ledene princese

37,90 25,50

Kozmetična mizica je namenjena vaši najmlajši princeski, primerne velikosti da se sama uredi za zabavo. S pomočjo ogledala v obliki srca si lahko nanesejo ličila, z glavnikom uredijo lase ali posušijo lase s sušilcem za lase, ki s pomočjo baterije dela, kot pravi sušilec. Ko pritisneš gumb na mizici bo ta zaigrala.. Da bo mala princeska popolna potrebuje še set Ledene Princese, ki vsebuje: modno kitko, kiklico v kateri bo zaplesala, žezlo in tiaro.

Akcija!

KOZMETIČNO OGLEDALO Z GLASBO

29,90 18,99

Kozmetično ogledalo z glasbo z 3 predalčkeza ličila in 5 prostorčki za bižuterijo. Priložena so ličila in nakit (PVC). Za lučko in glasbo potrebujete 2 bateriji tipa AA ki nista priloženi.

Akcija!

MOJA PRVA KOZMETIČNA MIZICA v obliki srca (54 x 40 x 19 cm)

29,90 15,99

Moja prva kozmetična mizica je namenjena vaši najmlajši princeski, primerne velikosti da se sama uredi za zabavo. S pomočjo ogledala v obliki srca si lahko nanesejo ličila, z glavnikom uredijo lase ali posušijo lase s sušilcem za lase, ki s pomočjo baterije dela, kot pravi sušilec. Ko pritisneš gumb na mizici bo ta zaigrala..

Akcija!

OTROŠKA KLAVIATURA 2/1 S STOLOM NA BAT. (47 x 35x 18 cm)

55,90 39,99

Klaviatura s svetlobo in zvokom bo prava zabava za vašo malo princesko, saj vključuje “KARAOKE” mikrofon, stereo zvočnik, kabel USB, ter ima vhod za MP3 in povezavo z mobilnim telefonom. Mizica s klaviaturami se lahko spremeni v toaletno mizico, opremljeno z ogledalom, glavnikom, lasnico in majhnim foto okvirjem za fotografije.

 

Akcija!

OTROŠKI KOZMETIČNI STUDIO

102,99 69,99

Ta očarljivi kozmetični set je narejen prav za vašo princesko, da se sama uredi in si polepša dan. Ogledalo z mizo in stolom. Stojalo in ogledalo se vrtita za 360 stopinj. Set vsebuje: 36 magnetnih črk in številk, 10 nalepk za večkratno uporabo, fen za lase, krtača, marker, krpica za brisanje. Priporočena starost 3+.