Prikaz vseh 5 rezultatov

Akcija!

KOZMETIČNA MIZICA – PRINCES

34,99 25,90

Kozmetična mizica Princes je namenjena vaši najmlajši princeski. S pomočjo ogledala si lahko nanese ličila, z glavnikom uredi lase ali posuši lase s sušilcem za lase, ki . Ko bo pritisnila gumb na mizici bo ta zaigrala

Akcija!

KOZMETIČNA MIZICA S STOLOM

38,99 30,50

Kozmetična mizica s stolom in glasbo  je namenjena vaši najmlajši princeski. Mizica  jo popelje v čarobni svet pravljic. S pomočjo ogledala  in stola se lahko hitre in lažje nanesejo ličila, z glavnikom uredijo lase ali posušijo lase s sušilcem za lase, ki s pomočjo baterije dela, kot pravi sušilec.

Akcija!

KOZMETIČNO OGLEDALO Z GLASBO

23,90 15,99

Kozmetično ogledalo z glasbo z 3 predalčkeza ličila in 5 prostorčki za bižuterijo. Priložena so ličila in nakit (PVC). Za lučko in glasbo potrebujete 2 bateriji tipa AA ki nista priloženi.

Akcija!

MOJA PRVA KOZMETIČNA MIZICA v obliki srca (54 x 40 x 19 cm)

29,90 15,99

Moja prva kozmetična mizica je namenjena vaši najmlajši princeski, primerne velikosti da se sama uredi za zabavo. S pomočjo ogledala v obliki srca si lahko nanesejo ličila, z glavnikom uredijo lase ali posušijo lase s sušilcem za lase, ki s pomočjo baterije dela, kot pravi sušilec. Ko pritisneš gumb na mizici bo ta zaigrala..

Akcija!

OTROŠKI KOZMETIČNI STUDIO

102,99 73,99

Ta očarljivi kozmetični set je narejen prav za vašo princesko, da se sama uredi in si polepša dan. Ogledalo z mizo in stolom. Stojalo in ogledalo se vrtita za 360 stopinj. Set vsebuje: 36 magnetnih črk in številk, 10 nalepk za večkratno uporabo, fen za lase, krtača, marker, krpica za brisanje. Priporočena starost 3+.