Prikaz vseh 10 rezultatov

Akcija!

OTROŠKA DVOSTRANSKA MAGNETNA TABLA

49,99 43,50

Predstavljamo vam pisano dvostransko tablo s katero bo vsaka otroška umetnija postala popolna umetnina. V naši spletni trgovini je še en odličen izdelek za vaše otroke, s katerim lahko preko igre spoznavajo barve, ter se pri tem zabavajo skupaj s starši.

Akcija!

OTROŠKA MAGNETNA TABLA 3/1

64,99 55,90

Predstavljamo vam magnetno tablo 3/1, kjer bo vsaka otroška umetnija postala popolna umetnina. V naši spletni trgovini je še en odličen izdelek za vaše otroke, s katerim lahko preko igre spoznavajo abecedo in številke, ter se pri tem zabavajo skupaj s starši. Magnetna tabla se obrača za 360 stopinj.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA S KLOPJO (2/1)

59,99 57,30

Otroška miza s klopjo ali samostojna klopca (2/1) se odlično prilega v katerokoli otroško sobo. Vesele risbice, ki se pojavljajo na mizi s klopjo pa bodo zabavale vaše starše in stare starše ter vse ljubitelje tvoje umetnije. Igralo lahko s preprosto potezo spremenimo iz enega sestava v drugega. Primerno za 2 otroka.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA S KLOPJO (48 x 61 x 57 cm)

48,00 36,70

Zdaj imajo otroci lahko svojo pisarno in v njej čudovito mizo s klopjo velikosti 48 x 61 x 57 cm . Na mizi je prostor za shranjevanje v katerega pospravijo risbice in jo potem zaprejo z zgibnim pokrovom. Mizica s klopjo ima ergonomski naslon za noge. Sedež je udoben, enostaven za namestitev.

Akcija!

OTROŠKA USTVARJALNA MIZICA 2/1 S STOJALOM

55,50 48,45

Naj bo vaš otrok kreativen in ustvarja na mizici s stojalom. Zato smo pri nas pripravili ustvarjalni set mizo stojalom 2/1. Na otroški barviti ustvarjalni mizici 2/1i lahko otrok riše z barvicami, tako, da list pripne na površino s posebno sponko.

Mizica za risanje se kadarkoli lahko spremeni v šolsko mizo.

 

Akcija!

TABLA SAMOSTOJEČA 2/1-HAPE

89,90 74,00

Samostoječa tabla iz lesa 2v1 je izjemno kvalitetna in nastavljiva po višini vašega malega umetnika. Na eni strani gre za klasično tablo za risanje s kredo, na drugi strani pa je bela tabla za risanje s flomastri.

Akcija!

TABLA ZA RISANJE – OBOJESTRANSKA (2 v 1), (74 x 43 x 39,5 cm)

39,99 34,99

Risalna obojestranska miza z tablo (2v1) je odlična igrača za vaše otroke, ki bo spodbujala njihovo ustvarjalnost. V naši spletni trgovini je še en odličen izdelek za vaše otroke, s katerim lahko preko igre spoznavajo abecedo in številke, ter se pri tem zabavajo skupaj s starši. Osrednji del je magnetna tabla, ki jo lahko uporabite za podlago za magnete, na kateri se skupaj učite abecedo, ter računate in spoznavate številke na zabavni način