Prikaz vseh 12 rezultatov

Akcija!

OTROŠKA DVOSTRANSKA MAGNETNA TABLA

49,99 43,50

Predstavljamo vam pisano dvostransko tablo s katero bo vsaka otroška umetnija postala popolna umetnina. V naši spletni trgovini je še en odličen izdelek za vaše otroke, s katerim lahko preko igre spoznavajo barve, ter se pri tem zabavajo skupaj s starši.

Akcija!

OTROŠKA MAGNETNA TABLA 3/1

64,99 55,90

Predstavljamo vam magnetno tablo 3/1, kjer bo vsaka otroška umetnija postala popolna umetnina. V naši spletni trgovini je še en odličen izdelek za vaše otroke, s katerim lahko preko igre spoznavajo abecedo in številke, ter se pri tem zabavajo skupaj s starši. Magnetna tabla se obrača za 360 stopinj.

Akcija!

OTROŠKA DVOSTRANSKA TABLA Z KREDAMI

36,99 27,90

Dvostranska tabla z ročajem (za lahko prenašanje) navdihuje otroke, da odkrijejo svojo ustvarjalnost žilico. Dvostranska prenosna magnetna tabla in kredna plošča ponuja dve veliki risalni površini, kar malemu umetniku ponuja velike priložnosti. Tabla je idealna za risanje, slikanje, pisanje, spoznavanje črk, številk in matematičnih simbolov.

Akcija!

Otroška igrača “PROJEKTOR ZA RISANJE”

24,99 17,99

S tem otroškim projektorjem za risanje boste otroku omogočili, da se začne umetniško izražati. Rokovanje s tem otroškim projektorjem je čisto  enostavno: izberi slike, ki so na diapozitivih, vključi projektor in sledi vrsticam. Projektor za risanje vsebuje podstavek velikosti 38 cm x 38 cm in projekcijsko lučko 35,5 cm. Set vsebuje: 6 projekcijskih šablon s 6 slikami in 6 voščenih barvic. Za delovanje potrebujete 3 baterije AA, ki niso priložene.

 

Akcija!
NOVO

OTROŠKA IGRAČA “MAGNETNA TABLA Z ABECEDO” 53kos

25,99 18,60

Magnetna tabla Quercetti ima 53 kosov magnetov. S pomočjo magnetov otrok ustvarja prve besede ali pa z suhim markerjem  na drugi strani table riše na belo brisalno ploščo.Poleg drugih črk abecede komplet vsebuje tudi črke:,č, š, ž.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA S KLOPJO (2/1)

59,99 57,30

Otroška miza s klopjo ali samostojna klopca (2/1) se odlično prilega v katerokoli otroško sobo. Vesele risbice, ki se pojavljajo na mizi s klopjo pa bodo zabavale vaše starše in stare starše ter vse ljubitelje tvoje umetnije. Igralo lahko s preprosto potezo spremenimo iz enega sestava v drugega. Primerno za 2 otroka.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA S KLOPJO (za 4 otroke)

68,90 62,99

Otroška mizica s klopjo je namenjena udobnem druženju otrok, za piknike, rojstnodnevne in druga praznovanja. Zato opremite svoj vrt, balkon ali teraso s to mizico za piknik. Miza se lahko popolnoma zloži tako, da pri hrambi zasede zelo malo prostora.

Akcija!

OTROŠKA PRENOSNA RISALNA MIZICA

55,90 45,99

Zato smo pri nas pripravili prenosno ustvarjalno mizico mizico .Otroška prenosna ustvarjalna mizica ima v setu 3 žige za hitro ustvarjanje, gobice za brisanje napak in magnetno pisalo

Akcija!

OTROŠKA USTVARJALNA MIZICA z 2 STOLOMA

79,99 67,50

Otroška barvita ustvarjalna miza za risanje z 2 stoloma se odlično prilega v vsako otroško sobo ali v dnevni prostor. Miza ima dva stola, tablo za risanje, ob strani prostor za posodice (barvo), ter na nogah prostor za shranjevanje.

Akcija!

OTROŠKA USTVARJALNA MIZICA 2/1 S STOJALOM

55,50 47,45

Naj bo vaš otrok kreativen in ustvarja na mizici s stojalom. Zato smo pri nas pripravili ustvarjalni set mizo stojalom 2/1. Na otroški barviti ustvarjalni mizici 2/1i lahko otrok riše z barvicami, tako, da list pripne na površino s posebno sponko.

Mizica za risanje se kadarkoli lahko spremeni v šolsko mizo.

 

Akcija!

TABLA ZA RISANJE 2/1 (22x27x5,3 cm)

19,99 14,99

Risalna tablo v obliki kovčka (2v1) je odlična igrača za vaše otroke, ki bo spodbujala njihovo ustvarjalnost. V naši spletni trgovini je še en odličen izdelek za vaše otroke, s katerim lahko preko igre spoznavajo abecedo in številke, ter se pri tem zabavajo skupaj s starši. Sestavljata jo dve plošči – ena je glasbena (igra razne melodije, oddaja zvoke) in druga je tabla za risanje (piši-briši). Tabla je lahko v obliki slončka ali kovčka (napiši v opombe).