Prikazovanje 1–16 od 17 rezultatov

Akcija!

OTROŠKA DVOSTRANSKA MAGNETNA TABLA

49,99 43,50

Predstavljamo vam pisano dvostransko tablo s katero bo vsaka otroška umetnija postala popolna umetnina. V naši spletni trgovini je še en odličen izdelek za vaše otroke, s katerim lahko preko igre spoznavajo barve, ter se pri tem zabavajo skupaj s starši.

Akcija!

OTROŠKA MAGNETNA TABLA 3/1

64,99 55,90

Predstavljamo vam magnetno tablo 3/1, kjer bo vsaka otroška umetnija postala popolna umetnina. V naši spletni trgovini je še en odličen izdelek za vaše otroke, s katerim lahko preko igre spoznavajo abecedo in številke, ter se pri tem zabavajo skupaj s starši. Magnetna tabla se obrača za 360 stopinj.

Akcija!

OTROŠKA DVOSTRANSKA TABLA Z KREDAMI

36,99 27,90

Dvostranska tabla z ročajem (za lahko prenašanje) navdihuje otroke, da odkrijejo svojo ustvarjalnost žilico. Dvostranska prenosna magnetna tabla in kredna plošča ponuja dve veliki risalni površini, kar malemu umetniku ponuja velike priložnosti. Tabla je idealna za risanje, slikanje, pisanje, spoznavanje črk, številk in matematičnih simbolov.

Akcija!

Otroška igrača “PROJEKTOR ZA RISANJE”

24,99 17,99

S tem otroškim projektorjem za risanje boste otroku omogočili, da se začne umetniško izražati. Rokovanje s tem otroškim projektorjem je čisto  enostavno: izberi slike, ki so na diapozitivih, vključi projektor in sledi vrsticam. Projektor za risanje vsebuje podstavek velikosti 38 cm x 38 cm in projekcijsko lučko 35,5 cm. Set vsebuje: 6 projekcijskih šablon s 6 slikami in 6 voščenih barvic. Za delovanje potrebujete 3 baterije AA, ki niso priložene.

 

Akcija!

OTROŠKA MAGNETNA TABLA – CARS

41,99 31,00

Tabla -Cars za pisanje in risanje  velikosti 107 x 56 x 47 cm vključuje: držalo za papir, posodico za shranjevanje, gobico za brisanje. Cars tablo preprosto zložite, kadar je ne uporabljate. Prve črke in risbe bodo otroci naredili na tej tabli.

 

Značilnosti:

Akcija!

OTROŠKA MIZICA S KLOPJO (2/1)

59,99 57,30

Otroška miza s klopjo ali samostojna klopca (2/1) se odlično prilega v katerokoli otroško sobo. Vesele risbice, ki se pojavljajo na mizi s klopjo pa bodo zabavale vaše starše in stare starše ter vse ljubitelje tvoje umetnije. Igralo lahko s preprosto potezo spremenimo iz enega sestava v drugega. Primerno za 2 otroka.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA S KLOPJO – FISHER PRICE

48,50 39,00

Otroška barvita ustvarjalna miza s klopjo za risanje velikosti 49 x 54 x 72 cm se odlično prilega v vsako otroško sobo ali v dnevni prostor. Vaš malček se bo udobneje učil na tej mizi, ki je obdana z živalmi, kot so sloni opice, levi in žirafe.

Akcija!

OTROŠKA MIZICA S KLOPJO (48 x 61 x 57 cm)

48,00 36,70

Zdaj imajo otroci lahko svojo pisarno in v njej čudovito mizo s klopjo velikosti 48 x 61 x 57 cm . Na mizi je prostor za shranjevanje v katerega pospravijo risbice in jo potem zaprejo z zgibnim pokrovom. Mizica s klopjo ima ergonomski naslon za noge. Sedež je udoben, enostaven za namestitev.

Akcija!

OTROŠKA PRENOSNA RISALNA MIZICA

55,90 45,99

Zato smo pri nas pripravili prenosno ustvarjalno mizico mizico .Otroška prenosna ustvarjalna mizica ima v setu 3 žige za hitro ustvarjanje, gobice za brisanje napak in magnetno pisalo

Akcija!

OTROŠKA USTVARJALNA MIZICA z 2 STOLOMA

79,99 67,50

Otroška barvita ustvarjalna miza za risanje z 2 stoloma se odlično prilega v vsako otroško sobo ali v dnevni prostor. Miza ima dva stola, tablo za risanje, ob strani prostor za posodice (barvo), ter na nogah prostor za shranjevanje.

Akcija!

OTROŠKA USTVARJALNA MIZICA 2/1 S STOJALOM

55,50 47,45

Naj bo vaš otrok kreativen in ustvarja na mizici s stojalom. Zato smo pri nas pripravili ustvarjalni set mizo stojalom 2/1. Na otroški barviti ustvarjalni mizici 2/1i lahko otrok riše z barvicami, tako, da list pripne na površino s posebno sponko.

Mizica za risanje se kadarkoli lahko spremeni v šolsko mizo.

 

Akcija!

TABLA SAMOSTOJEČA 2/1-HAPE

89,90 69,00

Samostoječa tabla iz lesa 2v1 je izjemno kvalitetna in nastavljiva po višini vašega malega umetnika. Na eni strani gre za klasično tablo za risanje s kredo, na drugi strani pa je bela tabla za risanje s flomastri.

Akcija!

TABLA ZA RISANJE – OBOJESTRANSKA (2 v 1), (74 x 43 x 39,5 cm)

33,99 27,99

Risalna obojestranska miza z tablo (2v1) je odlična igrača za vaše otroke, ki bo spodbujala njihovo ustvarjalnost. V naši spletni trgovini je še en odličen izdelek za vaše otroke, s katerim lahko preko igre spoznavajo abecedo in številke, ter se pri tem zabavajo skupaj s starši. Osrednji del je magnetna tabla, ki jo lahko uporabite za podlago za magnete, na kateri se skupaj učite abecedo, ter računate in spoznavate številke na zabavni način