Prikaz vseh 6 rezultatov

Akcija!

DIDAKTIČNA KOCKA POSKUSOV – METEOROLOGIJA

35,99 24,00

Didaktična kocka poskusov – meteorologija vključuje eksperimente s področja meteorologije s katerimi nas pripravi in daje razlago za najslabše in najmanj predvidljive vremenske pojave. Enostavna uporaba in visoka učna vrednost za otroke in odrasle.

Akcija!

DIDAKTIKA SET- ELEKTRO PIONIR (153 eksperimentov)

49,99 40,90

Poučen didaktik set, ki ga priporočamo vsem malim in velikim znanstvenikom ter vsem, ki jih zanima fizika. V setu Elektro Pionirja najdete 153 eksperimentov s teoretičnimi razlagami s področja magnetizma, elektromagnetizma in seveda elektrike.

Akcija!

DIDAKTIKA SET- ELEKTRO PIONIR ADVANCED (270 eksperimentov)

57,99 50,98

Zelo poučen Advanced – didaktik set, ki ga priporočamo vsem malim in velikim znanstvenikom, ter vsem, ki jih zanima fizika. V setu Elektro Pionirja -Advanced najdete 270 eksperimentov s teoretičnimi razlagami s področja magnetizma, elektromagnetizma, elektrike in seveda njihovih zakonitosti.

ali od 17,53 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

DIDAKTIKČNA KOCKA POSKUSOV – NARAVNI POJAVI

35,99 24,00

Didaktična kocka poskusov – naravni pojavi vključuje eksperimente s področja naravnih sil. Spoznaj: filter za vodo, pH vrednost, vodo iz pipe, nastalo vlago zaradi rastlin, kraterjena Luni in še in še.  Enostavna uporaba in visoka učna vrednost za otroke in odrasle.

Otroška igrača “MIKROSKOP” (33 DELNI)

24,99

Z vašim novim, 33 delnim mikroskopom lahko postanete pravi raziskovalec in preiščete svoj travnik ter ugotovite,  kaj se skriva na njem. V svojem kompletu boste našli vse, kar potrebujete: povečevalna stekla, lupo, posodice, pinceto, iglo, izvijač,.. Povečava mikroskopa je 100x300x600. Da bo vse to delovalo, potrebujete samo še 2 bateriji AA kateri, ki pa nista priloženi.

 

Otroška igrača “MIKROSKOP” (36 DELNI)

29,99

Z vašim novim mikroskopom lahko postanete pravi raziskovalec in preiščete svoj travnik ter ugotovite, kaj se skriva na njem. V svojem kompletu boste našli vse, kar potrebujete: objektivna in krovna povečevalna stekla, posodice,12 velikih in 5 malih ploščic,10 etiket, da zapišete kaj imate, pinceta, igla, izvijač, rezervna lučka,.. . Povečava: 100x450x900 cm. Da bo vse to delovalo, potrebujete še samo 2 bat. katere nista priloženi.