Prikaz vseh 13 rezultatov

Akcija!
NOVO

ČAROBNE ZVEZDE (80 izzivov)

39,90 25,40

Družabna igra Čarobne zvezde (80 izzivov) bo popolna zabava za celotno družino. Izdelek vzpodbuja koncentracijologično razmišljanjenačrtovanjereševanje problemaumestitev prostoru. Odlično darilo za vso družino!

Akcija!

ČAROBNI OTOKI Z DINOZAVRI (80 izzivov) – Smart Games

29,90 21,99

Zabavna igra Čarobni otoki z Dinozavri za vso družino je namenjena najmlajšim in prav tako starejšim. Na mističnih otokih živijo dinozavri, potrebno je ločiti rastlinojede od mesojedov. Dokončaj vsakega od 80 izzivov tako, da postaviš otoke, kot je prikazano

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – NAROBE IZZIV

40,00 25,50

Igra narobe izziv je odlična interaktivna igra za otroke, najstnikeinodrasle, tasmešna igra je kot nalašč za večer družinskih iger, zabave in zabavo s prijatelji! Je odlično darilo za vse starosti!

DRUŽABNA IGRA – SREDNJI RIBOLOV

17,99

Simpatična in preprosta družabna igra za enega ali dva igralca. Z ribiško palico poskusi uloviti čim več ribic, ki plavajo v krogu in odpirajo usta. Ko so vse ribe ulovljene vsak igralec, prešteje, koliko ribic je ujel. Tisti igralec, ki ima več ribic je zmagovalec. Med igro otroci spoznajo števila, barve, učijo se šteti, slediti navodilom, utrjujejo koordinacijo rok in očes. Prav tako pa igra izboljšuje njihovo koncentracijo. Ta ribiški set vključuje: 2 magnetni ribiški palici,10 ribic in bazen v katerem plavajo v krogu.

 

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – TRIK NA TRIK ZLATA IZDAJA

39,99 32,99

Trik na Trik je družabna igra, kjer imaš 150 čarovniških trikov, da navdušiš svoje prijatelje. S pomočjo čarobnih navodil lahko izvedete trike v nekaj minutah! Predmeti se pojavljajo, izginjajo in celo spremenijo v roki! Vedno popularne čarovnije s skodelico in žogami in še veliko, veliko več! Podrobna navodila  omogočajo tudi najmlajšim čarovnikom hitro in preprosto izvajanje trikov. Primerno za otroke, stare 8 let in več.

DRUŽABNA IGRA – COLORAMA (Ravensburger)

23,50

Ravensburger je razvil simpatično in preprosto družabno igro za enega ali šest igralcev. Colorama barvni liki vabijo k raziskovanju, da se otrok preko igre nauči osnovne geometrijske like in pisanih barv. S pomočjo natančnega vstavljanja igralnih kamenčkov spodbujate motoriko. Otroci morajo pri tem primerjati barve in oblike in jih pravilno razvrstiti v igralno ploščo.

Akcija!
NOVO

MUCKI SKAČEJO V ŠKATLE (60 izzivov)

35,99 21,00

Družabna igra Mucke skačejo iz škatle bo popolna zabava za celotno družino. Izdelek vzpodbuja koncentracijo, logično razmišljanje, načrtovanje, reševanje problema, umestitev v prostoru. Odlično darilo za vso družino!

 

Akcija!

NAMIZNI SET 4/1- NOGOMET, BILJARD, HOKEJ, TENIS – SMOBY

499,90 419,99

Moderni set športnih iger 4 v1, ki poleg nogometne mize ponuja  še 3 dodatne igre (biljard, namizni tenis, hokej). Vsi potrebni dodatki za igro teh športov so prav tako del seta: palice za biljard in kugle, loparji in žogice za namizni tenis, nogometne žogice in paki. Sanjska igrača za vse ljubitelje družabnih, športnih iger.

ali od 10,79 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKA IGRA – ŠPORT 6/1

31,99 25,99

Naj se zabava prične s tem setom športnih iger. V tem kompletu je na voljo 6 različnih iger za vsak okus. Set igra s stojalom, na katero se spreminja podloga za različne igre: nogomet, košarka, hokej, golf, biljard in kegljanje. Toliko zabave v eni škatli zdaj ni več dolgčasa in posedanja pred televizijo…

OTROŠKI BILJARD

29,90

Otroška biljard mizica je lepo darilo, ki bo vašega otroka razveselilo, obenem pa lahko spozna osnovne  tega lepega športa. Igra biljard je dimenzij: 17 x 65 x 37 cm. Podloga za igro prevlečena s filcem. 2 plastični igralni palici, dolžine 55 cm, 16 kroglic premera 2 cm, izdelane iz trde plastike.

WILD WEST GUN SLINGER IGRA (zadeni tarčo)

30,50

Vsi otroci se radi pretvarjajo, da so kavboji in Indijanci! Za trenutek postani hitri revolveraš, kot nekoč na divjem zahodu. Otroci s to igro razvijajo svojo koordinacijo rok in oči. Preveri svoje sposobnosti z infrardečo pištolo, na oddaljenosti 6m.