Prikazovanje 1–16 od 18 rezultatov

Akcija!

ČAROBNI OTOKI Z DINOZAVRI (80 izzivov) – Smart Games

29,90 21,99

Zabavna igra Čarobni otoki z Dinozavri za vso družino je namenjena najmlajšim in prav tako starejšim. Na mističnih otokih živijo dinozavri, potrebno je ločiti rastlinojede od mesojedov. Dokončaj vsakega od 80 izzivov tako, da postaviš otoke, kot je prikazano

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – ARTISTICO (Slo)

15,50 10,50

Družabna igra Artistico je namenjena zabavi celotne družine. Igra je sestavljena iz velike osnove, ki ima štiri kvadratne stebre v notranjosti. Na vrhu tega je figurica imenovana “mama”. Figurice cirkuških umetnikov se razdelijo med igralce….Naj se igra prične!

DRUŽABNA IGRA – ČAROBNI KLOBUK

26,99

Iščete darilo, ki bo zabavalo otroke in celo družino? S tem Čarobnim klobukom ne boste zgrešili. Hokus pokus in iz klobuka pričarate 75 trikov. Imeti pravi čarovniški klobuk in čarobno paličico je res nekaj posebnega. Dobili boste zložljiv klobuk, s katerim boste lahko začeli čarati zraven še plišastega zajčka, brez katerega ni pravega trika. Z vajo lahko pripravite celo predstavo za svoje prijatelje in domače. Priporočamo za otroke starejše od 8 let.

DRUŽABNA IGRA – KOKO LOKO SLO

16,99

Zabavna igra za vso družino je namenjena najmlajšim in prav tako starejšim. Flamingi namakajo svoje dolge noge v kalno vodo in ne opazijo, da nanje prežijo krokodili. Tvoja naloga je, da jih rešiš. Spretno jim podajaj obročke okrog vratu. Flamingo Koko Loko se želi igrati s teboj! Igra je za 2-4 igralce. Zabava za celo družino in prijatelje naj se začne.

 

DRUŽABNA IGRA – MALI RIBOLOV

7,90

Simpatična in preprosta družabna igra za enega ali dva igralca. Z ribiško palico poskusi uloviti čim več ribic, ki plavajo v krogu in odpirajo usta. Ko so vse ribe ulovljene vsak igralec, prešteje, koliko ribic je ujel. Tisti igralec, ki ima več ribic je zmagovalec. Med igro otroci spoznajo števila, barve, učijo se šteti, slediti navodilom, utrjujejo koordinacijo rok in očes. Prav tako pa igra izboljšuje njihovo koncentracijo. Ta ribiški set vključuje: 2 magnetni ribiški palici,10 malih ribic in bazen v katerem plavajo v krogu.

 

DRUŽABNA IGRA – SREDNJI RIBOLOV

9,90

Simpatična in preprosta družabna igra za enega ali dva igralca. Z ribiško palico poskusi uloviti čim več ribic, ki plavajo v krogu in odpirajo usta. Ko so vse ribe ulovljene vsak igralec, prešteje, koliko ribic je ujel. Tisti igralec, ki ima več ribic je zmagovalec. Med igro otroci spoznajo števila, barve, učijo se šteti, slediti navodilom, utrjujejo koordinacijo rok in očes. Prav tako pa igra izboljšuje njihovo koncentracijo. Ta ribiški set vključuje: 2 magnetni ribiški palici,10 ribic in bazen v katerem plavajo v krogu.

 

DRUŽABNA IGRA – TRIK NA TRAK, ČAROVNIŠKI TRIK

19,99

Naučite se čarovniških trikov s tem 50 delnim čarovniškim priborom. Čarobna škatla vsebuje vse potrebno, da postaneš čarovnik, ki ga bodo starši in prijatelji nagradili z bučnim ploskanjem. Če se boš držal čarovniških navodil, ti čarovnija zagotovo uspe. V čarovniški škatli Trik na Trak prejmeš: čarobno posodo za vodo, čarobno kartonsko tubo, posebne karte, magično palico, vrv,… ter knjižico z natančnimi navodili za izvajanje zanimivih in drznih trikov, ki bodo očarali občinstvo.

 

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – TRIK NA TRIK ZLATA IZDAJA

36,99 28,99

Trik na Trik je družabna igra, kjer imaš 150 čarovniških trikov, da navdušiš svoje prijatelje. S pomočjo čarobnih navodil lahko izvedete trike v nekaj minutah! Predmeti se pojavljajo, izginjajo in celo spremenijo v roki! Vedno popularne čarovnije s skodelico in žogami in še veliko, veliko več! Podrobna navodila  omogočajo tudi najmlajšim čarovnikom hitro in preprosto izvajanje trikov. Primerno za otroke, stare 8 let in več.

DRUŽABNA IGRA – VELIKI RIBOLOV

11,99

Simpatična in preprosta družabna igra za enega ali dva igralca. Z ribiško palico poskusi uloviti čim več ribic, ki plavajo v krogu in odpirajo usta. Ko so vse ribe ulovljene vsak igralec, prešteje, koliko ribic je ujel. Tisti igralec, ki ima več ribic je zmagovalec. Med igro otroci spoznajo števila, barve, učijo se šteti, slediti navodilom, utrjujejo koordinacijo rok in očes. Prav tako pa igra izboljšuje njihovo koncentracijo. Ta ribiški set vključuje: 2 magnetni ribiški palici,10 velikih ribic in bazen v katerem plavajo v krogu.

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – COLORAMA (Ravensburger)

23,50 17,50

Ravensburger je razvil simpatično in preprosto družabno igro za enega ali šest igralcev. Colorama barvni liki vabijo k raziskovanju, da se otrok preko igre nauči osnovne geometrijske like in pisanih barv. S pomočjo natančnega vstavljanja igralnih kamenčkov spodbujate motoriko. Otroci morajo pri tem primerjati barve in oblike in jih pravilno razvrstiti v igralno ploščo.

Akcija!

MINI NAMIZNI NOGOMET (46 x 25 x 9 cm )

39,50 26,99

Otroškidružinski leseni namizni nogomet velikosti: 46 x 25 x 9 cm je lepo darilo, ki bo vašega otroka razveselilo, obenem pa lahko spozna osnovne  tega namiznega športa. Namizni nogomet vsebuje dve žogici, ter dve tabli za pisanje rezultatov. Z obračanjem ročk otrok razvija motorične sposobnosti.

Akcija!

MOJA PRVA ČAROVNIŠKA PREDSTAVA-Ravensburger

31,90 21,99

Nauči se čarovniških trikov s tem prvim čarovniškim priborom in naredi prestavo. Čarobna škatla vsebuje vse potrebno, da postaneš čarovnik, ki ga bodo starši in prijatelji nagradili z bučnim ploskanjem. Predstavljeni so razumljivi triki za različne spretnosti otrok

OTROŠKA IGRAČA – NOGOMETNA IGRA

18,99

Imejte svoje nogometno igrišče in naj se nogometna igra začne. Bodite Messi, Ronaldo, Neymar in se pomerite med seboj. Pravila igre so enostavna : igrata dva igralca, eden proti drugemu. Enostavno s svojim čepkom skušaj žogo-ploščico zadeti v gol nasprotnika in zmagaj. Podlaga je zelo drseča in žoga potuje zelo hitro. S tem je igra še bolj zanimiva. Velikost igrišča je  63 cm x 36 cm.

 

OTROŠKI BILJARD

18,99

Otroška biljard mizica je lepo darilo, ki bo vašega otroka razveselilo, obenem pa lahko spozna osnovne  tega lepega športa. Igra biljard je dimenzij: 17 x 65 x 37 cm. Podloga za igro prevlečena s filcem. 2 plastični igralni palici, dolžine 55 cm, 16 kroglic premera 2 cm, izdelane iz trde plastike.

Akcija!

SESTAVLJANKA- ŽIVALI IN NJIHOVI MLADIČI

19,99 12,90

Sestavljanka je ena najbolj priljubljenih iger v kateri iščeš slike in jih sestaviš v pare. Polno zabave pri odkrivanju in zaznavanju. Komu pripadajo levji mladiči? In kje je mamica od malih muck? Otroci med igro odkrivajo živali in njihove mladiče, katere živali spadajo skupaj. Različne možnosti igre zagotavljajo, da igra še dolgo ostane zanimiva.