Showing 1–16 of 33 results

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – ARTISTICO (Slo)

15,50 10,50

Družabna igra Artistico je namenjena zabavi celotne družine. Igra je sestavljena iz velike osnove, ki ima štiri kvadratne stebre v notranjosti. Na vrhu tega je figurica imenovana “mama”. Figurice cirkuških umetnikov se razdelijo med igralce….Naj se igra prične!

DRUŽABNA IGRA – ČAROBNI KLOBUK

26,99

Iščete darilo, ki bo zabavalo otroke in celo družino? S tem Čarobnim klobukom ne boste zgrešili. Hokus pokus in iz klobuka pričarate 75 trikov. Imeti pravi čarovniški klobuk in čarobno paličico je res nekaj posebnega. Dobili boste zložljiv klobuk, s katerim boste lahko začeli čarati zraven še plišastega zajčka, brez katerega ni pravega trika. Z vajo lahko pripravite celo predstavo za svoje prijatelje in domače. Priporočamo za otroke starejše od 8 let.

DRUŽABNA IGRA – ČUDOVITA MAGIJA

13,99

Bi radi očarali svoje prijatelje s svojim talentomAmazing magic (čudovita magija), ima 100 načinov, kako presenetiti, ter  navdušiti družino in prijatelje. S pomočjo čarobnih navodil lahko izvedete trike v nekaj minutah! Izvajali boste lahko: vedno popularne čarovnije s skodelico in žogami, sijajno igro s kartami, množili denar in prikazovali da  predmeti izginjajo in se pojavljajo. Vse to so super triki, ki bodo navdušili še tako zahtevne ljubitelje čarovnij.

DRUŽABNA IGRA – KOKO LOKO SLO

16,99

Zabavna igra za vso družino je namenjena najmlajšim in prav tako starejšim. Flamingi namakajo svoje dolge noge v kalno vodo in ne opazijo, da nanje prežijo krokodili. Tvoja naloga je, da jih rešiš. Spretno jim podajaj obročke okrog vratu. Flamingo Koko Loko se želi igrati s teboj! Igra je za 2-4 igralce. Zabava za celo družino in prijatelje naj se začne.

 

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – LABIRINT STAR WARS (slo)

29,99 22,99

Podaj se na potovanje in iskanje vesoljske ladje in spoznaj Luka Skywalkerja, mojstra Yodo, in številne druge junake iz serije Star Wars. Vsi se skrivajo v velikem labirintu in čakajo, da bodo rešeniNaj bo vesoljska moč s teboj!

DRUŽABNA IGRA – LABIRINT ZA OTROKE

18,99

V začaranem gradu se dogajajo čudne stvari polno pustolovščine. Tam se preganjajo prijazni majhni duhci in čudovit zaklad, ki ga je seveda težko najti, saj se zaklad nenehno premika po labirintu. Preišči in razišči labirint, da najdeš zaklad. Kdor najde največ skritega zaklada, je zmagovalec. Primerno za otroke, starejše od pet let.

DRUŽABNA IGRA – MALI RIBOLOV

7,90

Simpatična in preprosta družabna igra za enega ali dva igralca. Z ribiško palico poskusi uloviti čim več ribic, ki plavajo v krogu in odpirajo usta. Ko so vse ribe ulovljene vsak igralec, prešteje, koliko ribic je ujel. Tisti igralec, ki ima več ribic je zmagovalec. Med igro otroci spoznajo števila, barve, učijo se šteti, slediti navodilom, utrjujejo koordinacijo rok in očes. Prav tako pa igra izboljšuje njihovo koncentracijo. Ta ribiški set vključuje: 2 magnetni ribiški palici,10 malih ribic in bazen v katerem plavajo v krogu.

 

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – SMO ŽE TAM (Slo)

15,45 10,45

Kar si vaš otrok najbolj želi je igra in zabava z svojimi starši.. Zato smo vam pripravili družabno igro Smo že tam, ki jo lahko vzamete seboj v avto, na vlak, avtobuse,. Otroci so med vožnjo včasih zelo nestrpni in pogosto sprašujejo: Smo že tam? Otroke lahko zamotimo in spodbudimo k opazovanju okolice okrog sebe(pokrajine, znake, živali…). Družabna igra Smo že tam stvari, katere so narisane na kartici otrok  poskuša videti in prepoznati v okolici.

DRUŽABNA IGRA – SPOMIN IN DOMINO CARS

8,99

Družabna igra spomin in domino Avtomobili v kompletu združuje, kar dve igri. Je ena najbolj priljubljenih iger, s katero lahko uživa prav vsa družina. Ta igra se ponaša s simpatičnimibarvitimi podobami, ki so posebej všeč našim otrokom. Pri tej igri je pomembno, da pozorno opazuješ odpiranje kart in si zapomniš, kje se skriva njen par. Še posebej pa bo igra navdušila otroke z motivi iz priljubljene risane uspešnice Avtomobili, tako da bodo zagotovo uživali in se zabavali v tej igri.

DRUŽABNA IGRA – SPOMIN IN DOMINO DOBER DINOZAVER

9,99

Družabna igra spomin in domino Dobri dinozaver v kompletu združuje, kar dve igri. Je ena najbolj priljubljenih iger, s katero lahko uživa prav vsa družina. Ta igra se ponaša s simpatičnimi, barvitimi podobami, ki so posebej všeč našim otrokom. Pri tej igri je pomembno, da pozorno opazuješ odpiranje kart in si zapomniš, kje se skriva njen par. Še posebej pa bo igra navdušila otroke z motivi iz priljubljene risane uspešnice Dobri dinozaver, tako da bodo zagotovo uživali in se zabavali v tej igri.

Ni na zalogi

DRUŽABNA IGRA – SPOMIN IN DOMINO FROZEN

8,99

Spomin je ena najbolj priljubljenih iger, s katero iščete enake slike in jih zlagate v pare. Ob tem pa uživa prav vsa družina.Ta igra se ponaša s simpatičnimi, barvitimi podobami (Frozen), ki so posebej všeč otrokom. Pri tej igri je pomembno, da pozorno opazuješ odpiranje sličic in si zapomniš, kje se skriva njen par. Zmaga tisti ki najde največ parov. V škatli se nahaja 36 kart za igro spomin in 45 domin s sličicami iz filma Ledeno kraljestvo. Primerno za 2-6 igralcev starejših od 4 let.

DRUŽABNA IGRA – SREDNJI RIBOLOV

9,90

Simpatična in preprosta družabna igra za enega ali dva igralca. Z ribiško palico poskusi uloviti čim več ribic, ki plavajo v krogu in odpirajo usta. Ko so vse ribe ulovljene vsak igralec, prešteje, koliko ribic je ujel. Tisti igralec, ki ima več ribic je zmagovalec. Med igro otroci spoznajo števila, barve, učijo se šteti, slediti navodilom, utrjujejo koordinacijo rok in očes. Prav tako pa igra izboljšuje njihovo koncentracijo. Ta ribiški set vključuje: 2 magnetni ribiški palici,10 ribic in bazen v katerem plavajo v krogu.

 

DRUŽABNA IGRA – TRIK NA TRAK, ČAROVNIŠKI TRIK

16,99

Naučite se čarovniških trikov s tem 50 delnim čarovniškim priborom. Čarobna škatla vsebuje vse potrebno, da postaneš čarovnik, ki ga bodo starši in prijatelji nagradili z bučnim ploskanjem. Če se boš držal čarovniških navodil, ti čarovnija zagotovo uspe. V čarovniški škatli Trik na Trak prejmeš: čarobno posodo za vodo, čarobno kartonsko tubo, posebne karte, magično palico, vrv,… ter knjižico z natančnimi navodili za izvajanje zanimivih in drznih trikov, ki bodo očarali občinstvo.

 

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – TRIK NA TRIK ZLATA IZDAJA

29,99 27,99

Trik na Trik je družabna igra, kjer imaš 150 čarovniških trikov, da navdušiš svoje prijatelje. S pomočjo čarobnih navodil lahko izvedete trike v nekaj minutah! Predmeti se pojavljajo, izginjajo in celo spremenijo v roki! Vedno popularne čarovnije s skodelico in žogami in še veliko, veliko več! Podrobna navodila  omogočajo tudi najmlajšim čarovnikom hitro in preprosto izvajanje trikov. Primerno za otroke, stare 8 let in več.

DRUŽABNA IGRA – VELIKI RIBOLOV

11,99

Simpatična in preprosta družabna igra za enega ali dva igralca. Z ribiško palico poskusi uloviti čim več ribic, ki plavajo v krogu in odpirajo usta. Ko so vse ribe ulovljene vsak igralec, prešteje, koliko ribic je ujel. Tisti igralec, ki ima več ribic je zmagovalec. Med igro otroci spoznajo števila, barve, učijo se šteti, slediti navodilom, utrjujejo koordinacijo rok in očes. Prav tako pa igra izboljšuje njihovo koncentracijo. Ta ribiški set vključuje: 2 magnetni ribiški palici,10 velikih ribic in bazen v katerem plavajo v krogu.

Akcija!

DRUŽABNA IGRA – COLORAMA (Ravensburger)

23,50 17,50

Ravensburger je razvil simpatično in preprosto družabno igro za enega ali šest igralcev. Colorama barvni liki vabijo k raziskovanju, da se otrok preko igre nauči osnovne geometrijske like in pisanih barv. S pomočjo natančnega vstavljanja igralnih kamenčkov spodbujate motoriko. Otroci morajo pri tem primerjati barve in oblike in jih pravilno razvrstiti v igralno ploščo.