Prikaz vseh 5 rezultatov

Akcija!

BOBNARSKI SET S ČINELAMI- HAPE

51,99 44,50

Set bobnov Hape je sestavljen iz 3 bobnov in činele, ter je otrokom primerne višine. Vsak izmed treh bobnov ob udarcu naredi drugačen ton. Bobni so silikonski, njihova površina pa daje mehkejši otroku prijazen zvok.

Akcija!

MAGIČNI PIANO NA DOTIK- HAPE

39,99 33,99

Hape otroški magični piano na dotik je popoln začetni instrument za male glasbenike z majhnimi prstki, ki hrepenijo po igranju. Ustvari melodije s tem pianom narejenim iz lesa. Igrača glasbeni inštrument spodbuja otroke, da razvijejo ritmične in melodične sposobnosti.

Akcija!

OTROŠKI KLAVIR – HAPE

64,99 58,90

Hape otroški piano je popoln začetni instrument za male glasbenike z majhnimi prstki, ki hrepenijo po igranju. Ustvari melodije s tem pianom narejenim iz lesa. Piano ima 18 tipk, ki zagotavljajo dovolj možnosti za igranje.

Akcija!

OTROŠKI KLAVIR s 30 tipkami, roza

134,99 124,50

Hape otroški klavir je popoln začetni instrument za male glasbenike z majhnimi prstki, ki hrepenijo po igranju. Ustvari melodije s tem pianom narejenim iz lesa. Piano ima 30 tipk, ki zagotavljajo dovolj možnosti za igranje.

Akcija!

OTROŠKI MAGIČNI BOBNI NA DOTIK- HAPE

34,99 27,50

Hape je izdelal bobne s slikami različnih živali. Bobni so namenjeni posebej za malčke (6m+). Otroci z rokami drsijo po bobnih in ustvarjajo različne glasbene lestvice. Boben z motivi živali omogoča preprosto tapkanje.