Prikaz vseh 9 rezultatov

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

38,00

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

Akcija!

BOBNARSKI SET S ČINELAMI- HAPE

51,99 44,50

Set bobnov Hape je sestavljen iz 3 bobnov in činele, ter je otrokom primerne višine. Vsak izmed treh bobnov ob udarcu naredi drugačen ton. Bobni so silikonski, njihova površina pa daje mehkejši otroku prijazen zvok.

Akcija!

OTROŠKI KLAVIR – HAPE

64,99 58,90

Hape otroški piano je popoln začetni instrument za male glasbenike z majhnimi prstki, ki hrepenijo po igranju. Ustvari melodije s tem pianom narejenim iz lesa. Piano ima 18 tipk, ki zagotavljajo dovolj možnosti za igranje.

ali od 10,26 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKI MIKROFON – HAPE

18,90 10,99

Ali sanjaš, da bi postal(a) slaven pevec/pevka? S tem mikrofonom postani pop zvezda. Če mikrofon prisloniš blizu k ustim lahko slišiš odmev svojega glasu. Velikost izdelka 18 x 18 x 10 cm.

Akcija!

SAMOSTOJEČI PIANO NA DOTIK – HAPE

115,90 84,00

Hape otroški klavir  iz lesa je popoln začetni instrument za male glasbenike z majhnimi prstki, ki hrepenijo po igranju. Mali glasbeniki lahko igrajo glasbo z 12 različnimi inštrumenti.

ali od 14,86 € / mesec
Dodaj v košarico