Prikaz vseh 15 rezultatov

Akcija!

MOJ PRVI AVTOMAT ZA KAVO- HAPE

31,90 22,99

Kavni aparat Hape je popolna igračka s katerim lahko otroci razveselijo svoje starše in jim pripravijo kavoHape set ima veliko skodelico za kavo, mleko, sladkor, kavo in žličko.

 

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA ŽAR (z živili) – HAPE

120,99 97,90

Otroci lahko s tem prijetno oblikovanim žarom pripravijo svojo najljubšo hrano. Ta inovativno zasnovana igrača ima ročaj z žarjenimi žarnicami z električnimi gorilniki, zložljivo stransko mizo in dvostranske rešetke, ki jih lahko snameš in odprto napo. S tem žarom igračo bodo vaši otroci postali pravi žar mojstri. Da bodo lahko pripravil popoln piknik, smo dodali set hrane in dodatkov, ki spadajo k žaru.

Akcija!

OTROŠKA KUHINJA – MULTIFUNKCINALNA (LESENA)

222,99 187,90

Multifunkcijska, bela kuhinja narejena iz lesa je opremljena s praktično napo, avtentično mikrovalovno pečico ter s pomivalnim strojem in veliko delovne površine. Kuhinja pa skriva še nekaj drugih skrivnosti, ob katerih bodo otroci uživali in se zabavali.

 

Akcija!

OTROŠKA KUHINJA S PULTOM (LESENA) – HAPE

159,00 136,99

Sodobna lesena kuhinja z izvlečnim pultom velikosti 94,1 cm x 30 cm x 96,6 cm ima praktično vse, kar ima prava kuhinja, le da je oprema narejenaizvarnega in prijetnega lesa. Otroci bodo hitro odkrili pomivalno korito, pečico, štedilnik …

Akcija!

OTROŠKI SET – ZDRAVA ŽIVILA , HAPE

25,50 20,80

Za pripravo zdravega obroka rabiš zdrava živila in te dobiš v tem setu: tri jajca, škatla za mleko, škatla pomarančnega soka, steklenici jabolčnega in pomarančnega soka, sir, borovničev džem in jogurt. S tem lesenim kompletom zdrava živila pripravi obrok za vso družino.

Akcija!
NOVO

OTROŠKI SET – PICA EOL H21, HAPE

29,99 18,90

31-delni set pice proizvajalca Hape je sestavljen iz naslednjih delov: lesena podloga za pico, lopatka in nož za rezanje, ter seveda vse sestavne dele za okusno domačo pico. Naj se peka pice začne!

 

Akcija!
NOVO

OTROŠKI SET – SMEŠNE TESTENINE, HAPE

36,99 19,90

Za pripravo okusnega obroka rabiš komplet smešne testenine Hape. Testenine zložite in zvijte, nato pa povežite 13 živil, da naredite okusno jed ali čudaško smešno glavo iz testenin! S tem lesenim kompletom boste nasmejali celo družino.

Akcija!

OTROŠKI SET SADJA ZA REZANJE Z GAJBICO (M&D)

27,40 22,40

Za pripravo zdravega obroka rabiš zdrava živila  za rezanje in te dobiš v tem setu. Z zdravim živilom za rezanje lahko pomagaš pripravit zajtrk, kosilo, malico ali večerjo. Set vsebuje: 18 kosov sadja in leseni nož za popolno rezanje vse skupaj v leseni gajbici. Set je izdelan iz  lesa in naravnih materialov. Otroci bodo ob igri s tem setom uživali.

 

Akcija!

STAR WARS SET – MIZA , DVA LESENA STOLA

65,90 50,99

Komplet mizice in dveh stolov ima podobo priljubljenih junakov Star Wars. Miza in stoli so narejeni iz visoko kakovostnega lesa. Komplet je primeren za otroško sobo ali dnevni prostor na katerem lahko otroci ustvarjajo ali imajo samo preprost prigrizek.