Showing all 9 results

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA ŽAR (z živili) – HAPE

120,99 97,90

Otroci lahko s tem prijetno oblikovanim žarom pripravijo svojo najljubšo hrano. Ta inovativno zasnovana igrača ima ročaj z žarjenimi žarnicami z električnimi gorilniki, zložljivo stransko mizo in dvostranske rešetke, ki jih lahko snameš in odprto napo. S tem žarom igračo bodo vaši otroci postali pravi žar mojstri. Da bodo lahko pripravil popoln piknik, smo dodali set hrane in dodatkov, ki spadajo k žaru.

Akcija!

OTROŠKA KUHINJA ZA GURMANE (LESENA/BELA )– HAPE

121,90 99,90

Moderna bela kuhinja ima praktično vse, kar ima prava kuhinja, le da je oprema narejena iz varnega in prijetnega lesa brez ostrih robov. Otroci bodo hitro odkrili pomivalno korito, pečico, štedilnikKuhinja pa skriva še nekaj drugih skrivnosti ob katerih bodo otroci uživali.

 

Akcija!

OTROŠKA KUHINJA – MULTIFUNKCINALNA (LESENA)

222,99 187,90

Multifunkcijska, bela kuhinja narejena iz lesa je opremljena s praktično napo, avtentično mikrovalovno pečico ter s pomivalnim strojem in veliko delovne površine. Kuhinja pa skriva še nekaj drugih skrivnosti, ob katerih bodo otroci uživali in se zabavali.

 

Akcija!

OTROŠKA KUHINJA (lesena) – HAPE

100,65 88,65

Začnite kuhati in se zabavati v svoji sodobni leseni kuhinji, saj je narejena prav za naše otroke, da lahko ustvarjajo jedi. Zelena kuhinja ima praktično vse, kar ima prava kuhinja, le da je oprema narejena iz varnega in prijetnega lesa. Otroci bodo hitro odkrili pomivalno korito, pečico, štedilnik… Kuhinja pa skriva še nekaj drugih skrivnosti, ob katerih bodo otroci uživali.

Akcija!

OTROŠKA KUHINJA S PULTOM (LESENA) – HAPE

149,99 122,99

Začnite kuhati in se zabavati v svoji sodobni, leseni kuhinji, saj je narejena prav za otroke, da lahko ustvarjajo jedi. Bela kuhinja z izvlečenim pultom ima praktično vse, kar ima prava kuhinja, le da je oprema narejena iz varnega in prijetnega lesa. Otroci bodo hitro odkrili pomivalno korito, pečico, štedilnik

Akcija!

OTROŠKA KUHINJA, MINI SET – HAPE

43,90 34,50

Moderni kuhinjski žar set ima praktično vse, kar pravi kuhar potrebuje za okusni obrok. Narejen je iz varnega in prijetnega lesa brez ostrih robov. Kuhinjski žar nudi otroku veliko zabave, saj  ima vrtljive gumbe in uro. Set vsebuje kuhinjski žar, posodo in pribor za takojšne kuhanje.

 

Akcija!

OTROŠKI SET – ZDRAVA ŽIVILA , HAPE

25,50 20,80

Za pripravo zdravega obroka rabiš zdrava živila in te dobiš v tem setu: tri jajca, škatla za mleko, škatla pomarančnega soka, steklenici jabolčnega in pomarančnega soka, sir, borovničev džem in jogurt. S tem lesenim kompletom zdrava živila pripravi obrok za vso družino.

Akcija!

OTROŠKI SET SADJA ZA REZANJE Z GAJBICO (M&D)

27,40 22,40

Za pripravo zdravega obroka rabiš zdrava živila  za rezanje in te dobiš v tem setu. Z zdravim živilom za rezanje lahko pomagaš pripravit zajtrk, kosilo, malico ali večerjo. Set vsebuje: 18 kosov sadja in leseni nož za popolno rezanje vse skupaj v leseni gajbici. Set je izdelan iz  lesa in naravnih materialov. Otroci bodo ob igri s tem setom uživali.

 

Akcija!

OTROŠKI SET, ZDRAVA ŽIVILA ZA REZANJE – HAPE

25,90 20,90

Za pripravo zdravega obroka rabiš zdrava živila  za rezanje in te dobiš v tem setu. Z zdravim živilom za rezanje lahko pomagaš pripravit zajtrk, kosilo, malico ali celo večerjo.  S tem lesenim kompletom zdrava živila za rezanje pripravi obrok za vso družino. Set vsebuje: kruh, paradižnik, sir, gobe, pico, čebulo, jajce, zraven še pripada dilca za rezanje in leseni nož. Set je izdelan iz  lesa in naravnih materialov. Otroci bodo ob igri s tem setom uživali.