Prikazovanje 1–16 od 23 rezultatov

Akcija!

LESENI ŽAR Z DODATKI

68,50 45,99

Otroški žar iz lesa z dodatki s katerim bodo otroci postali pravi žar mojstri in staršem, sorodnikom, prijateljem pripravili dobrote z žara.

 

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA ŽAR (z živili) – HAPE

139,99 128,90

Otroci lahko s tem prijetno oblikovanim žarom pripravijo svojo najljubšo hrano. Ta inovativno zasnovana igrača ima ročaj z žarjenimi žarnicami z električnimi gorilniki, zložljivo stransko mizo in dvostranske rešetke, ki jih lahko snameš in odprto napo. S tem žarom igračo bodo vaši otroci postali pravi žar mojstri. Da bodo lahko pripravil popoln piknik, smo dodali set hrane in dodatkov, ki spadajo k žaru.

ali od 11,52 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKA KUHINJA – MULTIFUNKCINALNA (LESENA)

292,99 265,99

Multifunkcijska, bela kuhinja narejena iz lesa je opremljena s praktično napo, avtentično mikrovalovno pečico ter s pomivalnim strojem in veliko delovne površine. Kuhinja pa skriva še nekaj drugih skrivnosti, ob katerih bodo otroci uživali in se zabavali.

 

ali od 12,33 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKA KUHINJA ZA GURMANE (LESENA/BELA )– HAPE

141,90 130,90

Moderna bela kuhinja ima praktično vse, kar ima prava kuhinja, le da je oprema narejena iz varnega in prijetnega lesa brez ostrih robov. Otroci bodo hitro odkrili pomivalno korito, pečico, štedilnikKuhinja pa skriva še nekaj drugih skrivnosti ob katerih bodo otroci uživali.

 

ali od 11,70 € / mesec
Dodaj v košarico