Prikazovanje 1–16 od 18 rezultatov

Akcija!

LESENI ŽAR Z DODATKI

68,50 52,99

Otroški žar iz lesa z dodatki s katerim bodo otroci postali pravi žar mojstri in staršem, sorodnikom, prijateljem pripravili dobrote z žara.

 

ali od 18,28 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKA KUHINJA – MULTIFUNKCINALNA (LESENA)

299,99 266,99

Multifunkcijska, bela kuhinja narejena iz lesa je opremljena s praktično napo, avtentično mikrovalovno pečico ter s pomivalnim strojem in veliko delovne površine. Kuhinja pa skriva še nekaj drugih skrivnosti, ob katerih bodo otroci uživali in se zabavali.

 

ali od 12,54 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKA KUHINJA ZA GURMANE (LESENA/BELA )– HAPE

141,90 130,90

Moderna bela kuhinja ima praktično vse, kar ima prava kuhinja, le da je oprema narejena iz varnega in prijetnega lesa brez ostrih robov. Otroci bodo hitro odkrili pomivalno korito, pečico, štedilnikKuhinja pa skriva še nekaj drugih skrivnosti ob katerih bodo otroci uživali.

 

ali od 11,78 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKI SET – SMEŠNE TESTENINE, HAPE

36,99 19,90

Za pripravo okusnega obroka rabiš komplet smešne testenine Hape. Testenine zložite in zvijte, nato pa povežite 13 živil, da naredite okusno jed ali čudaško smešno glavo iz testenin! S tem lesenim kompletom boste nasmejali celo družino.

Akcija!

OTROŠKI SET- ŽIVILA ZA REZANJE IN RIBANJE, HAPE

28,99 22,50

Za pripravo zdravega obroka rabiš živila za rezanje in  te dobiš v tem setu. Z zdravimi živili za rezanje lahko pripraviš zajtrk, kosilo, malico ali celo večerjo. S tem lesenim kompletom zdrava živila za rezanje pripravi obrok za vso družino.  Hrano pripravi tako, da jo obrezuješ lupiš in sekljaš na rezalni deski. Z ribežnom pa naribaj sir