Prikaz vseh 15 rezultatov

Akcija!

GRADBENI SET (OSNOVNI) – HAPE

24,99 22,50

Naši otroci radi ustvarjajo in nas posnemajo, zato smo v naši spletni pripravili igračo za naše male mojstre. Gradbeni set vsebuje 42 različnih sestavnih delov za ustvarjanje. S tem setom lahko sestaviš različne lesene živali, stroje in še veliko drugih stvari. Igrače Hape spodbujajo otroke skozi vse stopnje razvoja in pomagajo negovati in razvijati otroške naravne sposobnosti.

Akcija!

GRADIMO GRADOVE IZ KOCK – SmartGames

31,90 25,99

Preprosto in hitro postavite svojo različico gradu ali samo sestavite stolp do oblakov pri tem uporabite čim več kock. Nato ugotovite kam gre največji stolp, nato srednji in na koncu najmanjši. Set vsebuje: 48 izzivov.

Akcija!

LESENA HIŠKA- DOLL (40 cm)

39,90 33,99

Razkošna 2 nadstropna hiša iz lesa s čudovitim lesenim pohištvom bo otroka res očarala, ter nudila zabavo celi družini. Hiša ima vso potrebno opremo da se igra takoj lahko začne.

Akcija!

LESENE KOCKE , BARVNE- HAPE

26,99 17,90

Lesene barvite  kocke so zabavna igrača, s katero otrok vadi svoje spretnosti rok in vidaLesene kocke so izdelane iz otroku prijaznih mehkih materialov (lesa). Komplet vsebuje 50 barvitih lesenih kock.

Akcija!

OTROŠKA 3 NAD. VILA RAZKOŠNA-19 DELNA

69,90 55,99

Otroška 3. nadstropna Hišica – Vila iz lesa in z lesenim pohištvom velikosti 55 x 26 x 51,5 cm in figuricami (11 cm) bo poskrbela za nepozabno igro. Narejeno iz lesa in pobarvano z barvami na vodni osnovi.

Akcija!

OTROŠKA HIŠA DIY, HAPE

159,99 125,99

Ustvarite hišo svojih sanj z edinstvenim magnetnim pohištvom ter fasado, ki jo lahko porišete z vašimi osebnimi slikami. Poslušajte zgodbe, ki jih vaš otrok ustvari med igranjem v svoji sanjski hiški Diy. Celotna linija igrač je narejena iz bambusa, ki je zelo prijazna za naše okolje in do naših otrok.

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA “BLAGAJNA (lesena) – HAPE”

38,50 31,90

Postani prodajalec in si pomagaj s pravo leseno blagajno Hape. Da bo vse skupaj, kot v pravi trgovini dobiš zraven lesene blagajne še: čitalec kod, čitalec kartic, kreditno kartico,16 papirnatih bankovcev in kovancev in člansko izkaznico.

 

Akcija!

OTROŠKA VILA ANNA MARI IZ LESA- 17 DELNA

78,90 65,99

Otroška 2. nadstropna Hišica – Vila iz lesa Anna Maria in z lesenim pohištvom velikosti 53 x 32,5 x 51 cm bo poskrbela za nepozabno igro. Narejeno iz lesa in pobarvano z barvami na vodni osnovi.

Akcija!

OTROŠKE STATVE – HAPE

35,90 25,99

Z mojimi prvimi statvami HAPE se bodo  otroci lahko naučili tkati in ustvarili svoje lastne  umetnine ter spoznali kako narediti oblačila. Njihova prednost je, da so narejene iz lesa in spodbujajo spretnost in ustvarjalnost otroka. Kompletu so poleg statev priloženi trije leseni čolnički za navitje preje in preja različnih barv.

Akcija!

OTROŠKI KOVČEK Z ORODJEM- HAPE

21,99 17,90

Otroški leseni kovček z orodjem Hape je primeren za otroke vse starosti, ki radi pomagajo pri raznovrstnih opravilih odraslih. V kovčku poiščite ključ za zategovanje, kladivo za zabijanje, matice, vijake,