Prikaz vseh 16 rezultatov

Akcija!

GRADBENI SET (OSNOVNI) – HAPE

24,99 22,50

Naši otroci radi ustvarjajo in nas posnemajo, zato smo v naši spletni pripravili igračo za naše male mojstre. Gradbeni set vsebuje 42 različnih sestavnih delov za ustvarjanje. S tem setom lahko sestaviš različne lesene živali, stroje in še veliko drugih stvari. Igrače Hape spodbujajo otroke skozi vse stopnje razvoja in pomagajo negovati in razvijati otroške naravne sposobnosti.

Akcija!

GRADIMO GRADOVE IZ KOCK – SmartGames

31,90 25,99

Preprosto in hitro postavite svojo različico gradu ali samo sestavite stolp do oblakov pri tem uporabite čim več kock. Nato ugotovite kam gre največji stolp, nato srednji in na koncu najmanjši. Set vsebuje: 48 izzivov.

Akcija!

LESENA IGRAČA ŽERJAV – HAPE

44,50 38,99

Hape delovno dvigalo-žerjav je iz visokokakovostnega lesa. Ves potrebni tovor lahko torej dvigne, prenese in razatovori na željenem mestu ali ga razloži in noloži na vozilo.

Akcija!

LESENA SESTAVLJANKA – OTROŠKA ABECEDA

18,99 13,99

Lesena talna abeceda je idealni pripomoček, s katerimi lahko pritegnemo otroka k lažjemu učenju abecede. Na zabaven način se učijo prepoznavati črke in pravilnega vrstnega reda. Abeceda ima 25 kosov MEGA velikost sestavljenke. Prva plošča, na kateri so gravirane sličice različnih stvari in živali. Drugi del pa so ploščice, na katerih so črke. Otroci morajo poiskati pravo črko, ki se ujema s sličico na plošči. Abeceda je unikatni izdelek, narejen v Sloveniji. Velikost sestavljanke je 61 cm x 91 cm.

 

 

Akcija!

LESENE KOCKE , BARVNE- HAPE

26,99 17,90

Lesene barvite  kocke so zabavna igrača, s katero otrok vadi svoje spretnosti rok in vidaLesene kocke so izdelane iz otroku prijaznih mehkih materialov (lesa). Komplet vsebuje 50 barvitih lesenih kock.

Akcija!

LESENE KOCKE (60 kos.)

24,99 19,90

Lesene kocke (60/1) so zabavna igrača, s katero otrok vadi svoje spretnosti rok in vida.  Lesene kocke so izdelane iz otroku prijaznih mehkih materialov (lesa). V stranici so odprtine, v katere otrok vstavlja določene oblike.

Akcija!

OTROŠKA HIŠA DIY, HAPE

159,99 125,99

Ustvarite hišo svojih sanj z edinstvenim magnetnim pohištvom ter fasado, ki jo lahko porišete z vašimi osebnimi slikami. Poslušajte zgodbe, ki jih vaš otrok ustvari med igranjem v svoji sanjski hiški Diy. Celotna linija igrač je narejena iz bambusa, ki je zelo prijazna za naše okolje in do naših otrok.

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA “BLAGAJNA (lesena) – HAPE”

38,50 31,90

Postani prodajalec in si pomagaj s pravo leseno blagajno Hape. Da bo vse skupaj, kot v pravi trgovini dobiš zraven lesene blagajne še: čitalec kod, čitalec kartic, kreditno kartico,16 papirnatih bankovcev in kovancev in člansko izkaznico.

 

Akcija!

OTROŠKA LESENA DELOVNA MIZA Z ORODJEM – HAPE

89,99 80,90

Otroška lesena delovna miza z orodjem Hape je primerna za otroke vse starosti, ki radi pomagajo pri raznovrstnih opravilih odraslih. Igrača lesena delovna miza je poučna, saj se otroci naučijo, kako se uporablja preprosto orodje in enostavnih mehanskih načel. Miza je velikosti 55 cm.

Akcija!

OTROŠKA RAKETA- HAPE

99,99 77,90

Odskočite na drug planet s to 4-stopenjsko raketno ladjo skupaj z planetnim pristajalnikom! Ta raketna ladja iz HAPE je napolnjena z odličnimi dodatki za igranje, vključno z luninim vozičkom, sončnimi ploščami, pohištvom, mobilnim robotom… Hape raketa je sestavljena iz štirih nivojev:kontrolno sobo, vesoljskega laboratorija, inženirskega laboratorija – vse je povezano z delujočim lesenim dvigalom.

Akcija!

OTROŠKE STATVE – HAPE

35,90 25,99

Z mojimi prvimi statvami HAPE se bodo  otroci lahko naučili tkati in ustvarili svoje lastne  umetnine ter spoznali kako narediti oblačila. Njihova prednost je, da so narejene iz lesa in spodbujajo spretnost in ustvarjalnost otroka. Kompletu so poleg statev priloženi trije leseni čolnički za navitje preje in preja različnih barv.

Akcija!

OTROŠKI KOVČEK Z ORODJEM- HAPE

21,99 17,90

Otroški leseni kovček z orodjem Hape je primeren za otroke vse starosti, ki radi pomagajo pri raznovrstnih opravilih odraslih. V kovčku poiščite ključ za zategovanje, kladivo za zabijanje, matice, vijake,

Akcija!

PARKIRNA GARAŽNA HIŠA – HAPE

81,30 66,90

Postani upravnik mestne garažne hiše, ki ima več ploščadi za parkiranje. Med igro bo otrok spoznal delovanje garažne hiše. Seznanil se bo tudi z talnimi označbami in znaki. Hape garažna hiša je čvrsta, barvita in sodobna, ki ima tri ploščadi parkirnih mest, delovni dvigalni stolp in pristajalno ploščad za helikopterje.

TABLA ZA RISANJE

19,99

Še en odličen izdelek za vaše otroke s katerim lahko preko igre spoznavajo abecedo in številke, ter se pri tem zabavajo. Dimenzije plošče 44 x 31 cm, višina 100 cm. Vsebina: 2 kredi, gobica, 84 dodatkov.