Showing all 7 results

Akcija!

QUADRILLA – DVOJNI SET 2014 (STEZA ZA FRNIKULE) , HAPE

158,70 139,55

Quadrilla Dvojni set 2014 v kompletu prinaša obilico sestavnih delov, ki jih bodo nadobudni malčki sestavili v najrazličnejše proge. Prav tako igrača spodbuja otroka v različne spretnosti, v končni fazi pa je njena največja vrednost ta, da zagotavlja ure in ure zabave za celo družino.

Akcija!
Ni na zalogi

QUADRILLA – LOOP de LOOP (steza za frnikule) , HAPE

132,20 99,99

Komplet Quadrilla Loop de Loop – steza za spuščanje frnikul prinaša obilico sestavnih delov, ki jih bodo nadobudni malčki sestavili v najrazličnejše proge. Prav tako igrača spodbuja otroka v različne spretnosti, v končni fazi pa je njena največja vrednost ta, da zagotavlja ure in ure zabave za celo družinoQuadrilla je kombinacija vrtoglave hitrosti in spretne postavitve razgibane proge po kateri spuščaš barvite frnikole.

 

Akcija!

QUADRILLA – VESOLJSKO MESTO, HAPE

129,99 99,99

Quadrilla- vesoljsko mesto je sistem lesenih kock in tirnic, po katerih potujejo frnikole. Komplet Quadrilla vesoljsko mesto prinaša obilico sestavnih delov, ki jih bodo nadobudni malčki sestavili v najrazličnejše proge za spuščanje frnikul. Proga se v temi sveti!!!

Akcija!

QUADRILLA – XCELLERATOR (steza za frnikule), HAPE

132,99 103,99

Quadrilla- Xcellerator (steza za frnikule) je sistem lesenih kock in tirnic, po katerih potujejo frnikoleKomplet Quadrilla Xcellarator prinaša obilico sestavnih delov, ki jih bodo nadobudni malčki sestavili v najrazličnejše proge. Spiralni lijak, mešanica ravnih in ukrivljenih tirnic, ter 10 pospeševalcev izzivajo Quadrilla graditelje. Prav tako igrača spodbuja otroka v različne spretnosti. Ta set je kombinacija vrtoglave hitrosti in spretne postavitve razgibane proge po kateri spuščaš barvite frnikole.

Akcija!

QUADRILLA GLASBENI SET – HAPE

81,90 68,90

Postavi stezo, po kateri bodo drvele barvite frnikole. Quadrilla glasbeni set zagotavlja neskončne, ustvarjalne možnosti gradnje in spodbuja otroka pri razmišljanju in reševanju težav. Priloženi so tudi glasbeni zvončki, ki zapojejo, ko se frnikole zapeljejo čeznje.

Akcija!

QUADRILLA KROŽIŠČE – HAPE

60,99 53,99

Postavi stezo, po kateri bodo drvele barvite frnikole. Quadrilla krožišče  zagotavlja neskončne ustvarjalne možnosti gradnje in spodbuja otroka pri razmišljanju in reševanju težav. Prav tako igrača spodbuja otroka v različne spretnosti in v končni fazi pa je njena največja vrednost ta, da zagotavlja ure in ure zabave za celo družino. Quadrilla krožišče je kombinacija vrtoglave hitrosti in spretne postavitve razgibane proge po kateri spuščaš barvite frnikole.

 

 

Akcija!

QUADRILLA- TEKMOVALNI SET (steza) – HAPE

40,90 34,90

Quadrilla- tekmovalna steza iz lesa  je sistem lesenih kock in tirnic, po katerih potujejo frnikole. Komplet Quadrillatekmovalna steza prinaša obilico sestavnih delov, ki jih bodo nadobudni malčki sestavili v najrazličnejše proge.