Prikaz vseh 3 rezultatov

Akcija!

QUADRILLA – DVOJNI SET 2014 (STEZA ZA FRNIKULE) , HAPE

158,70 139,55

Quadrilla Dvojni set 2014 v kompletu prinaša obilico sestavnih delov, ki jih bodo nadobudni malčki sestavili v najrazličnejše proge. Prav tako igrača spodbuja otroka v različne spretnosti, v končni fazi pa je njena največja vrednost ta, da zagotavlja ure in ure zabave za celo družino.

Akcija!

QUADRILLA – XCELLERATOR (steza za frnikule), HAPE

132,99 103,99

Quadrilla- Xcellerator (steza za frnikule) je sistem lesenih kock in tirnic, po katerih potujejo frnikoleKomplet Quadrilla Xcellarator prinaša obilico sestavnih delov, ki jih bodo nadobudni malčki sestavili v najrazličnejše proge. Spiralni lijak, mešanica ravnih in ukrivljenih tirnic, ter 10 pospeševalcev izzivajo Quadrilla graditelje. Prav tako igrača spodbuja otroka v različne spretnosti. Ta set je kombinacija vrtoglave hitrosti in spretne postavitve razgibane proge po kateri spuščaš barvite frnikole.

Akcija!

QUADRILLA GLASBENI SET – HAPE

81,90 68,90

Postavi stezo, po kateri bodo drvele barvite frnikole. Quadrilla glasbeni set zagotavlja neskončne, ustvarjalne možnosti gradnje in spodbuja otroka pri razmišljanju in reševanju težav. Priloženi so tudi glasbeni zvončki, ki zapojejo, ko se frnikole zapeljejo čeznje.