Prikaz vseh 10 rezultatov

Akcija!

GARAŽNA HIŠA – HAPE

67,99 57,90

Hape barvita garažna hiša velikosti 48 x 30 x 37,4 cm ima štiri ploščadi parkirnih mest,  bencinsko črpalko in strešne prostore za pristajanje helikopterja. Da bo igra še bolj zabavna so v kompletu: garaža, 2 avtomobila in helikopter.

Akcija!

OTROŠKA GASILSKA POSTAJA

99,99 86,99

Gasilska postaja Hape v treh nadstropjih in z vsemi pripomočki za reševanje. Sestavljajo jo: opremljena pisarna, prostori za spanje in hranjenje, garaža z vozilom, ter drog za spuščanje. Na strehi lahko pristane tudi  gasilski helikopter.

 

Akcija!

OTROŠKA LESENA ŽELEZNICA-JOUECO (103 x 45 cm)

48,50 37,40

Prva otroška železnica vsebuje 30 delov in je izdelana iz lesa. S pomočjo staršev zgradi celotno železniško progo in poženi lokomotivo po tirih. Komplet sestavljajo: tirnice, table, postaje, drevesa in lokomotiva, ter 3 pisani vagoni.

Akcija!

OTROŠKI CENTER ZA NUJNE PRIMERE NA CESTI – HAPE

99,90 88,99

Hape je izdelal  center za nujno pomoč na cesti, namenjen posebej za malčke. Center  Hape je v čudovitih barvah in iz kakovostnega lesa in plastike. S pomočjo staršev zgradi celotni center za nujne primere , skupaj z mostovi, krivuljami in postajami. Set vsebuje policijski in gasilski štab, ter vozila.

 

Akcija!

OTROŠKI IGRAČA MESTNO POSTAJALIŠČE – HAPE

99,99 89,99

Hape je izdelal  mestno postajališče, namenjeno posebej za malčke in malo večje otroke. Mestno postajališče  Hape je v čudovitih barvah in iz kakovostnega lesa in plastike. S pomočjo staršev zgradi, celotno mestno postajališče. Set vključuje: snemalnik za objavo postajciljni projektor in svetlobo.

 

 

Akcija!

OTROŠKI LESENI MAVRIČNI VLAKEC (14 kock)

29,50 23,50

Prva otroška mavrična železnica vsebuje 14 kock različnih oblik in barv.  Otroška mavrična železnica je narejena iz lesa, pobarvana pa je z barvo, ki je narejena na osnovi vode. Mavrični vlak lahko vedno sestaviš drugačne oblike in hkrati pa bo igra z njim pri otroku spodbujala tudi razvoj domišljije, kreativnosti in motorično sposobnost.

Akcija!

OTROŠKI LESENI VLAK NA BAT. (20 kos.)

51,90 39,99

Otroški leseni glasbeni vlak velikosti 43 x 13,5 x 12 cm je sestavljen iz 20 kock različnih oblik in barv. Vlak predvaja zvok pravega vlaka in mu sveti lučka. Pobarvan z barvami na vodni osnovi.

Akcija!

OTROŠKI VLAK DISCOVERY Z ŽIVALMI – HAPE

28,90 23,95

Prvi otroški vlak discovery z živalmi vsebuje kocke različnih oblik in barv. Otroški vlak z živalmi je narejen iz lesa, pobarvan pa je z barvo, ki je narejena na osnovi vode. Vlak lahko sestaviš v različnih oblikah. Igra z vlakom z živalmi bo pri otroku spodbujala tudi razvoj domišljije, kreativnosti in motorične sposobnosti.