Prikazovanje 1–16 od 42 rezultatov

ČUPKO MALI 17 CM (HUSKY)

10,99

Čupko Sibirski husky je čudovita plišasta igrača, ki te bo razveselila še v tako dolgočasen dnevu. Ko prikupno kepico odpreš znotraj, zagledaš čudovitega Sibirskega huskya. Je tudi tebe kdaj sram? Naj ti husky pomaga, da bosta skupaj bolj vesela in samozavestna. Mali husky je idealno darilo za otroka ali odraslo osebo. Naj uživa vsa družina ob plišasti kepici.

 

ČUPKO MALI 17 CM (LEV)

10,99

Čupko levček je čudovita plišasta igrača, ki te bo razveselila še v tako dolgočasen dnevu. Ko prikupno kepico odpreš znotraj, zagledaš čudovitega levčka. Je tudi tebe kdaj sram? Naj ti levček pomaga, da bosta skupaj bolj vesela in samozavestna. Mali levček je idealno darilo za otroka ali odraslo osebo. Naj uživa vsa družina ob plišasti kepici.

 

ČUPKO MALI 17 CM (MUCA)

10,99

Čupko perzijska muca je čudovita plišasta igrača, ki te bo razveselila še v tako dolgočasen dnevu. Ko prikupno kepico odpreš znotraj, zagledaš čudovito perzijsko muco. Je tudi tebe kdaj sram? Naj ti muca pomaga, da bosta skupaj bolj vesela in samozavestna. Mala perzijska muca je idealno darilo za otroka ali odraslo osebo. Naj uživa vsa družina ob plišasti kepici.

 

ČUPKO MALI 17 CM (OPICA)

10,99

Čupko opica je čudovita plišasta igrača, ki te bo razveselila še v tako dolgočasen dnevu. Ko prikupno kepico odpreš znotraj, zagledaš čudovito opico. Je tudi tebe kdaj sram? Naj ti opica pomaga, da bosta skupaj bolj vesela in samozavestna. Mala opica je idealno darilo za otroka ali odraslo osebo. Naj uživa vsa družina ob plišasti kepici.

ČUPKO MALI 17 CM (PANDA)

10,99

Čupko medvedek panda je čudovita plišasta igrača, ki te bo razveselila še v tako dolgočasen dnevu. Ko prikupno kepico odpreš znotraj, zagledaš čudovitega medvedka pando. Je tudi tebe kdaj sram? Naj ti panda pomaga, da bosta skupaj bolj vesela in samozavestna. Mali medvedek panda je idealno darilo za otroka ali odraslo osebo. Naj uživa vsa družina ob plišasti kepici.

ČUPKO MALI 17 CM (ZAJČEK)

10,99

Čupko zajček je čudovita plišasta igrača, ki te bo razveselila še v tako dolgočasen dnevu. Ko prikupno kepico odpreš znotraj, zagledaš čudovitega zajčka. Je tudi tebe kdaj sram? Naj ti zajček pomaga, da bosta skupaj bolj vesela in samozavestna. Mali zajček je idealno darilo za otroka ali odraslo osebo. Naj uživa vsa družina ob plišasti kepici.

Ni na zalogi

ČUPKO VELIKI 60 CM (HUSKY)

33,99

Čupko Sibirski husky je čudovita plišasta igrača, ki te bo razveselila še v tako dolgočasen dnevu. Ko prikupno kepico odpreš znotraj, zagledaš čudovitega Sibirskega huskya. Je tudi tebe kdaj sram? Naj ti husky pomaga, da bosta skupaj bolj vesela in samozavestna. Veliki husky je idealno darilo za otroka ali odraslo osebo. Naj uživa vsa družina ob plišasti kepici.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – FLAMINGO (23 cm)

12,90 10,99

Jaz sem plišasti flamingo, velik sem dobrih 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo flamenga z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!
Ni na zalogi

IGRAČA IZ PLIŠA – HUSKY (35cm)

15,99 9,99

Čudovita plišasta igrača Husky (35cm)  je prijetna na dotik razveselil pa se je bo vsak ljubitelj živali. Igrača Husky ti bo polepšala dan in ti varovala sobo, ko te nebo doma.

 

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO (beli)

66,99 53,50

Jaz sem plišast medved, velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 02 bela

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO (svetlo rjavi)

66,99 53,50

Jaz sem plišast medved, velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 03 svetlo rjava

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO (temno rjavi)

66,99 53,50

Jaz sem plišast medved, velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva 01: temno rjava

 

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO,100 cm (beš rjavi)

34,99 28,90

Jaz sem plišast medved, velik sem 100 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 02 beš

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO,100 cm (temno rjavi)

34,99 28,90

Jaz sem plišast medved, velik sem 100 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 01 temno rjava

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDVEDEK (160 CM)

89,99 77,17

Jaz sem plišast rjav medved velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – PINGVIN, (23cm)

16,99 12,50

Jaz sem plišast Aur pingvin, velik sem dobrih 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo pingvina z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.