Prikazovanje 1–16 od 37 rezultatov

Akcija!
NOVO

DIŠEČI GOVOREČI SLADOLED (22 cm)

22,90 15,99

Dišeči sladoled, ki ponavlja za vami bo razveselil vsakega otroka in odraslega. Chati Cream je velik govoreči sladoled, ki prijetno diši in, kot papiga ponavlja besede za teboj, saj ponovi vse kar poveš. Ob naročilu v opombe napiši kateri sladoled: jagoda, karamela , piškotek s koščki čokolade ali sladka penica.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – FLAMINGO (23 cm)

12,90 10,99

Jaz sem plišasti flamingo, velik sem dobrih 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo flamenga z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO (beli)

66,99 53,50

Jaz sem plišast medved, velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 02 bela

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO (svetlo rjavi)

66,99 53,50

Jaz sem plišast medved, velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 03 svetlo rjava

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO (temno rjavi)

66,99 53,50

Jaz sem plišast medved, velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva 01: temno rjava

 

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO,100 cm (beš rjavi)

34,99 28,90

Jaz sem plišast medved, velik sem 100 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 02 beš

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO,100 cm (temno rjavi)

34,99 28,90

Jaz sem plišast medved, velik sem 100 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 01 temno rjava

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDVEDEK (160 CM)

89,99 77,17

Jaz sem plišast rjav medved velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – PINGVIN, (23cm)

16,99 12,50

Jaz sem plišast Aur pingvin, velik sem dobrih 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo pingvina z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – PINGVIN, (33cm)

20,99 16,50

Jaz sem plišast Aur pingvin, velik sem dobrih 33 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo pingvina z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

IGRAČA IZ PLIŠA – WHACKY BANANA

10,99

Whacky banana je posebna igrača polna zabave in smeha. Samo preprosto jo vrzi v zrak, rahlo potresi ali udari in slišal boš, kako se oglaša tvoja banana! BANAAAANA res polno smeha in zabave za vso družino.

IGRAČA IZ PLIŠA – WHACKY DINAMIT

11,99

Whacky dinamit je posebna igrača polna zabave in smeha. Samo preprosto jo vrzi v zrakrahlo potresi ali udari in slišal boš, kako se oglaša tvoj dinamitDiiinnnaaammmittttt res polno smeha in zabave za vso družino.

Akcija!

IGRAČA MEDO TEDDY (30 cm)

16,50 10,45

Jaz sem plišast medved pripravljen za deževne dneve, velik sem 30 cm in te čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik in zanimivo oblečen, moja odprava za dež je lepe rumene barve, kot nagajivo sonce. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki ti bo polepšal dan in noč.

 

Akcija!

IGRAČA MEDVETKA Z MEDVEDKOM

15,50 10,45

Jaz sem plišasta medvedka, ki veselo seboj prenašam svojega malega medvedka. Sem dovolj velika da lahko pazim nate in na svojega medvedka. Med drugim imam na sebi zanimiv klobuk, ki ga krasijo rožice. Oblečena pa sem v prikupno obleko.

Akcija!
NOVO

KUŽA – MALI 23cm

21,99 14,50

Jaz sem plišasti Kuža, velik sem 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Kuža je  zelo prijeten in sproščujoč na otip.

 

Akcija!
NOVO

KUŽA – VELIKI 86 cm

38,90 29,99

Jaz sem plišasti Veliki Kuža, velik sem 86 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj.Kuža je zelo prijeten in sproščujoč na otip.