Prikazovanje 1–16 od 49 rezultatov

Akcija!

DIŠEČI GOVOREČI SLADOLED (22 cm)

22,90 15,99

Dišeči sladoled, ki ponavlja za vami bo razveselil vsakega otroka in odraslega. Chati Cream je velik govoreči sladoled, ki prijetno diši in, kot papiga ponavlja besede za teboj, saj ponovi vse kar poveš. Ob naročilu v opombe napiši kateri sladoled: jagoda, karamela , piškotek s koščki čokolade ali sladka penica.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – FLAMINGO (23 cm)

12,90 10,99

Jaz sem plišasti flamingo, velik sem dobrih 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo flamenga z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO (temno rjavi)

66,99 53,50

Jaz sem plišast medved, velik sem 150 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva 01: temno rjava

 

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO,100 cm (temno rjavi)

34,99 28,90

Jaz sem plišast medved, velik sem 100 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 01 temno rjava

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDVEDEK (140 CM)

89,99 77,17

Jaz sem plišast rjav medved velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – PINGVIN, (23cm)

16,99 12,50

Jaz sem plišast Aur pingvin, velik sem dobrih 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo pingvina z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – PINGVIN, (33cm)

20,99 16,50

Jaz sem plišast Aur pingvin, velik sem dobrih 33 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo pingvina z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – SAMOROG (60 cm)

39,90 31,99

Jaz sem prikupen Samorog, moja veličina je celih 60 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te razveseljujem cel dan in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo prikupnega Unicorna, ki bo ti polepšal dan in dolge noči. Ob naročilu v opombe napiši barvo.

IGRAČA IZ PLIŠA – WHACKY BANANA

10,99

Whacky banana je posebna igrača polna zabave in smeha. Samo preprosto jo vrzi v zrak, rahlo potresi ali udari in slišal boš, kako se oglaša tvoja banana! BANAAAANA res polno smeha in zabave za vso družino.

IGRAČA IZ PLIŠA – WHACKY DINAMIT

11,99

Whacky dinamit je posebna igrača polna zabave in smeha. Samo preprosto jo vrzi v zrakrahlo potresi ali udari in slišal boš, kako se oglaša tvoj dinamitDiiinnnaaammmittttt res polno smeha in zabave za vso družino.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – ŽIRAFA (80 cm)

44,90 32,40

Jaz sem prikupna vesela žirafa, moja veličina je celih 80 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velika da te razveseljujem cel dan in postanem tvoja prijateljica. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo prikupno žirafo, ki bo ti polepšala dan in dolge noči.

 

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO, 150 cm

89,50 70,40

Jaz sem plišast medved, velik sem 150 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka.

Akcija!

IGRAČA MEDO TEDDY (30 cm)

16,50 10,45

Jaz sem plišast medved pripravljen za deževne dneve, velik sem 30 cm in te čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik in zanimivo oblečen, moja odprava za dež je lepe rumene barve, kot nagajivo sonce. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki ti bo polepšal dan in noč.