Prikazovanje 1–16 od 25 rezultatov

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO (v 3 barvah)

79,18 65,99

Jaz sem plišast medved, velik sem 120 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Ob naročilu v opombe napišite barvo medvedka.

ali od 11,54 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO PANDA,100 cm,

45,57 37,99

Jaz sem plišast medved Panda, velik sem 100 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO, 100 cm, beli

45,58 37,99

Jaz sem plišast medved, velik sem 100 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO,100 cm (rjavi in bež)

47,40 39,50

Jaz sem plišast medved, velik sem 100 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Ob naročilu v opombe napišite barvo.

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDVEDEK (140 CM)

115,99

Jaz sem plišast rjav medved velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma.

ali od 10,42 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – PINGVIN, (23cm)

16,99 12,50

Jaz sem plišast Aur pingvin, velik sem dobrih 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo pingvina z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – PINGVIN, (33cm)

20,99 16,50

Jaz sem plišast Aur pingvin, velik sem dobrih 33 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo pingvina z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – SAMOROG (60 cm)

39,90 31,99

Jaz sem prikupen Samorog, moja veličina je celih 60 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te razveseljujem cel dan in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo prikupnega Unicorna, ki bo ti polepšal dan in dolge noči. Ob naročilu v opombe napiši barvo.

Akcija!

PLIŠASTA IGRAČA PUJSA PEPA- BRATEC JURE (31 cm)

39,50 30,99

Očarljiva plišasta igrača bratec Jure z licenco pujsa Pepa velikosti 31 cm  je izdelana iz najkakovostnejšega pliša bo popolna zabava za najmlajše in večje otroke Igrača je nastala  na podlagi priljubljene angleške animirane serije “Peppa Pig”. Odlično darilo!

Akcija!

PLIŠASTA IGRAČA PUJSA PEPA- MAMA (35 cm)

41,25 33,00

Očarljiva plišasta igrača pujska Pepa – Mama pujsalicenco, velikosti 35 cm  je izdelana iz najkakovostnejšega pliša bo popolna zabava za najmlajše in večje otroke Igrača je nastala  na podlagi priljubljene angleške animirane serije “Peppa Pig”. Odlično darilo!

Akcija!

PLIŠASTA IGRAČA PUJSA PEPA- OČKA (37 cm)

41,25 33,00

Očarljiva plišasta igrača pujska Pepa – Očka z licenco, velikosti 37 cm  je izdelana iz najkakovostnejšega pliša bo popolna zabava za najmlajše in večje otroke Igrača je nastala  na podlagi priljubljene angleške animirane serije “Peppa Pig”. Odlično darilo!