Showing 1–16 of 42 results

Akcija!
Ni na zalogi

DIRKALNI AVTO – GOKART FORMULA, na pedale

66,40 57,85

Otroci vas med vožnjo radi opazujejo  in bi tudi sami radi poskusili voziti? Potem je ta revolucionarni Gokard formula na pedale ravno pravi za vašega otroka. Dirkalni avto Gokart formula na pedale je zasnovan predvsem za začetniške dirke po vaši ulici. Izdelan je iz kakovostne plastike, mehanizem za zagon in upravljanje je iz kovine.

 

Akcija!

DIRKALNI AVTO – GOKART RACING TEAM

79,99 74,99

Pripravljeni, pozor zdaj! Dirka naj se začne! Prestavi menjalno ročico, ga spravi v prosti tek in nato v pogon, poženi pedale in že si v ovinku, da se zaustaviš pa stisni zavoro in že si na cilju. Gokart ima plastična kolesa z gumo. Dimenzije pa so 50 cm x 95 cm x 67 cm. Največja dovoljena teža pa je 35 kg.

 

DIRKALNI AVTO – GOKART, FORMULA 1 na pedale

69,99

Dirkalni avto Gokart – formula 1 na pedale je zasnovan predvsem za začetniške dirke po vaši ulici. Gokart poleg vadbe moči, vzdržljivosti in odzivanja, omogoča, da otroci na zabaven način spoznajo osnove prometnih znakov in ob tem uživajo.

Akcija!

POGANJALEC – AVTO CROSS 1 (33×60 x34 cm)

35,99 27,90

Zapelji se svojim športnim poganjalcem Cross1, ki je izdelan iz zelo trpežne plastike, osi koles so iz kovine. Nizka točka gravitacije omogoča varno igranje. Poganjalec  nima pedalov, je zelo stabilen in ima višino sedišča 23 cm. Z uporabo tega poganjalca se otroku hitreje razvijajo motorične in koordinacijske sposobnosti.

POGANJALEC – AVTO, Cons Truck, (rdeč)

19,99

Rdeč poganjalec v obliki nagajivega avtomobilčka! Avto ima visoko naslonjalo in je odličen pripomoček za gibanje in razvoj vašega malčkaPoganjalec ima hupo, udoben naslon in sedež s predalom za shranjevanje. Primeren je tudi kot opora pri otrokovi hoji.

Akcija!

POGANJALEC – BUGGY, rdeč

26,90 17,99

Buggy poganjalec v obliki barvitega  avtomobilčka! Avto ima visoko naslonjalo in je odličen pripomoček za gibanje in razvoj vašega malčka. Poganjalec ima hupo na upravljalcu, udoben naslon in odlično obračanje koles . Primeren je tudi kot opora pri otrokovi hoji. Barva: 01 rdeča

Akcija!

POGANJALEC – BUGGY, roza

26,90 17,99

Buggy poganjalec v obliki barvitega  avtomobilčka! Avto ima visoko naslonjalo in je odličen pripomoček za gibanje in razvoj vašega malčka. Poganjalec ima hupo na upravljalcu, udoben naslon in odlično obračanje koles . Primeren je tudi kot opora pri otrokovi hoji. Barva: 02 roza

Akcija!

POGANJALEC – CLASSIC 5, moder

29,99 26,50

Classic 5 je zelo kakovostni poganjalec, ki je izdelan iz trde plastike in gume, v zanimivi modri barvni kombinaciji. Poganjalec je otroški igralni rekvizit, ki obenem omogoča in poskrbi za odličen trening otrokovega ravnotežja, koordinacije in motorike. Poganjalec Classic 5 je namenjen otrokom od 3. leta starosti.

Akcija!

POGANJALEC – CROSS 2

25,99 19,50

Poganjalec – motor Cross 2 je zelo kakovostni poganjalec, ki je izdelan iz trde plastike v zanimivi rumeno –modri barvni kombinaciji z rdečimi kolesi. Poganjalec je otroški igralni rekvizit, ki obenem omogoča in poskrbi za odličen trening otrokovega ravnotežja, koordinacije in motorike. Primerno za otroke od 3. let naprej.

POGANJALEC – DVOKOLESNIK TRAPPOLA

19,99

Zapelji se na nova doživetja z barvitim poganjalcemdvokolesnikom. Poganjalec je otroški igralni rekvizit, ki obenem omogoča in poskrbi za odličen trening otrokovega ravnotežja, koordinacije in motorike,

Akcija!

POGANJALEC – HEPPY STAR 2

19,99 14,99

Poganjalec Heppy Star v obliki nagajivega avtomobilčka! Avto ima visoko naslonjalo in je odličen pripomoček za gibanje in razvoj vašega malčka. Poganjalec ima hupo, udoben naslon, mehanizem za obračanje koles in nedrseči volan. Ob naročilu v opombe napišite barvo