Prikazovanje 1–16 od 30 rezultatov

Akcija!

OTROŠKI POGANJALEC AVTO – MCLAREN (V 2 BARVAH)

59,70 45,60

Mclaren športni poganjalec je izdelan iz zelo trpežne plastike, ki je odporna tudi na udarce ob razne trde predmete. Poganjalec ima na volanu gumb za melodijo, tako, da se lahko otrok med vožnjo zabava in zraven tudi zapoje. Največja obremenitev je 23 kg. Poganjalec ima zaščito pred prevrnitvijo. Ob naročilu v opombe napišite barvo poganjalca (rdeč, rumen).

 

Akcija!

POGANJALEC – AVTO CROSS 1 (33×60 x34 cm)

35,99 27,90

Zapelji se svojim športnim poganjalcem Cross1, ki je izdelan iz zelo trpežne plastike, osi koles so iz kovine. Nizka točka gravitacije omogoča varno igranje. Poganjalec  nima pedalov, je zelo stabilen in ima višino sedišča 23 cm. Z uporabo tega poganjalca se otroku hitreje razvijajo motorične in koordinacijske sposobnosti.

Akcija!

POGANJALEC – MOTOR CROSS

32,99 27,99

Mini motor Cross je zelo kakovostni poganjalec, ki je izdelan iz trde plastike in gume. Motor Cross je v zanimivi modro – rumeni barvni kombinaciji. Poganjalec je otroški igralni rekvizit, ki obenem omogoča in poskrbi za odličen trening otrokovega ravnotežja, koordinacije in motorike,

Akcija!

POGANJALEC -ŠTIRIKOLESNIK IZ LESA – zeleni (HAPE)

79,99 72,99

Štirikolesni zeleni poganjalec iz lesa je primeren za mlajše otroke. Ko malčkom uspe stati na dveh nogah in prehoditi krajše razdalje, se začnejo zanimati za vozila. Zato imamo za vas pravi poganjavc s štirimi kolesi na kateremu bo vožnja varna, prijetna in poučna.

Akcija!

POGANJALEC – MOTOR MAXI (49x62x28), rdeč/ roza/moder

29,99 22,99

Mini motor Maxi je zelo kakovostni poganjalec, ki je izdelan iz trde plastike in gume. Poganjalec je otroški igralni rekvizit, ki obenem omogoča in poskrbi za odličen trening otrokovega ravnotežja, koordinacije in motorike, poleg tega pa taka vožnja omogoča, da se otrok dobro znajde v prostoru oz. danem okolju. Barva: 01 rdeča.

Akcija!

POGANJALEC – MOTOR SAMOROG

47,99 36,00

Motor – poganjalec Samorog velikosti 50 x 71 x 27 cm je izdelan iz trpežne plastike.  Ima siroka kolesa, ki pripomorejo k večji stabilnosti in varnosti.

Akcija!

POGANJALEC – MOTOR XR POWER

45,99 38,99

Zapelji se z svojim Motorjem – poganjalcem in naj se dirka prične. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Poganjalec je velikosti 48 cm x  66 cm x 28 cm, maksimalna teža je 30 kg. Sedež je v višini 32 cm. Motor – poganjalec je izdelan iz kvalitetne, trdne plastike. Primerno za otroke stare 3-5 let.