Prikaz vseh 12 rezultatov

Akcija!

OTROŠKA ŠOLSKA TORBA NA KOLEŠČKIH (34x44cm), roza

29,99 19,99

Otroška šolska torba na koleščki Flower, ki je odlična za v šolo. Krasijo jo čudoviti vzorci rož, ki dajejo torbi poseben videz in drugačnost od ostalih. Flower torba je zasnovana, kot nahrbtnik, ki si jo nadenete na ramena ali enostavno izvlečete ročaj in jo vlečete za seboj. Šolska torba vsebuje: tri žepke eden večji druga dva malo manjša in dva mrežasta žepka ob strani, kamor lahko daš pijačo. Barva: 01 roza.

 

Akcija!

OTROŠKA ŠOLSKA TORBA NA KOLEŠČKIH (34x44cm), violet

29,99 19,99

Otroška šolska torba na koleščki Flower, ki je odlična za v šolo. Krasijo jo čudoviti vzorci rož, ki dajejo torbi poseben videz in drugačnost od ostalih. Flower torba je zasnovana, kot nahrbtnik, ki si jo nadenete na ramena ali enostavno izvlečete ročaj in jo vlečete za seboj. Šolska torba vsebuje: tri žepke eden večji druga dva malo manjša in dva mrežasta žepka ob strani, kamor lahko daš pijačo. Barva: 02 vijolična.

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK FLOWER (30x40cm), roza

22,99 14,99

Otroški nahrbtnik Flower, ki je odlični za vrtce, sprehode, parke,… Krasijo ga čudoviti vzorci rož, ki dajejo nahrbtniku poseben videz in drugačnost od ostalih. Flower nahrbtnik je zasnovan: da ima en večji predal in enega manjšega tako da imaš dovolj prostora za pregrizke, pijačo in še za ostale drobnarije, ki ji rabiš za na pot. Barva: 01 roza.

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK FLOWER (30x40cm), violet

22,99 14,99

Otroški nahrbtnik Flower, ki je odlični za vrtce, sprehode, parke,… Krasijo ga čudoviti vzorci rož, ki dajejo nahrbtniku poseben videz in drugačnost od ostalih. Flower nahrbtnik je zasnovan: da ima en večji predal in enega manjšega tako da imaš dovolj prostora za pregrizke, pijačo in še za ostale drobnarije, ki ji rabiš za na pot. Barva:02 vijolična.

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK SKIP HOP, Čebelica

39,50 31,50

Prikupen otroški nahrbtnik Čebelica Skip Hop je odličen za vrtec, šolo, park, itd. Krasi ga čudovit vzorec čebelice, ki daje nahrbtniku poseben videz in drugačnost. V nahrbtnik lahko spravite igračke, stekleničke, prigrizke in rezervna oblačilca, ki bodo tako vedno na zalogi. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo in zelo velik prostoren glavni del za shranjevanje, kateri se odpre/zapre z zadrgo.

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK SKIP HOP, Kameleon

39,50 31,50

Prikupen otroški nahrbtnik Kameleon Skip Hop je odličen za vrtec, šolo, park, itd. Krasi ga čudovit vzorec kameleona, ki daje nahrbtniku poseben videz in drugačnost. V nahrbtnik lahko spravite igračke, stekleničke, prigrizke in rezervna oblačilca, ki bodo tako vedno na zalogi. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo in zelo velik prostoren glavni del za shranjevanje, kateri se odpre/zapre z zadrgo.

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK SKIP HOP, Kuža

39,50 31,50

Prikupen otroški nahrbtnik Kuža Skip Hop je odličen za vrtec, šolo, park, itd. Krasi ga čudovit vzorec kužka, ki daje nahrbtniku poseben videz in drugačnost. V nahrbtnik lahko spravite igračke, stekleničke, prigrizke in rezervna oblačilca, ki bodo tako vedno na zalogi. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo in zelo velik prostoren glavni del za shranjevanje, kateri se odpre/zapre z zadrgo.

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK SKIP HOP, Lisička

39,50 31,50

Prikupen otroški nahrbtnik Lisička Skip Hop je odličen za vrtec, šolo, park, itd. Krasi ga čudovit vzorec lisičke, ki daje nahrbtniku poseben videz in drugačnost. V nahrbtnik lahko spravite igračke, stekleničke, prigrizke in rezervna oblačilca, ki bodo tako vedno na zalogi. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo in zelo velik prostoren glavni del za shranjevanje, kateri se odpre/zapre z zadrgo.

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK SKIP HOP, Muca

39,50 31,50

Prikupen otroški nahrbtnik Muca Skip Hop je odličen za vrtec, šolo, park, itd. Krasi ga čudovit vzorec mucke, ki daje nahrbtniku poseben videz in drugačnost. V nahrbtnik lahko spravite igračke, stekleničke, prigrizke in rezervna oblačilca, ki bodo tako vedno na zalogi. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo in zelo velik prostoren glavni del za shranjevanje, kateri se odpre/zapre z zadrgo.

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK SKIP HOP, Pika Poka

39,50 31,50

Prikupen otroški nahrbtnik Pika Poka Skip Hop je odličen za vrtec, šolo, park, itd. Krasi ga čudovit vzorec pikapolonice, ki daje nahrbtniku poseben videz in drugačnost. V nahrbtnik lahko spravite igračke, stekleničke, prigrizke in rezervna oblačilca, ki bodo tako vedno na zalogi. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo in zelo velik prostoren glavni del za shranjevanje, kateri se odpre/zapre z zadrgo.

 

 

 

 

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK SKIP HOP, Pujsek

39,50 31,50

Prikupen otroški nahrbtnik Pujsek Skip Hop je odličen za vrtec, šolo, park, itd. Krasi ga čudovit vzorec pujska, ki daje nahrbtniku poseben videz in drugačnost. V nahrbtnik lahko spravite igračke, stekleničke, prigrizke in rezervna oblačilca, ki bodo tako vedno na zalogi. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo in zelo velik prostoren glavni del za shranjevanje, kateri se odpre/zapre z zadrgo.

Akcija!

OTROŠKI NAHRBTNIK SKIP HOP, Sovica

39,50 31,50

Prikupen otroški nahrbtnik Sovica Skip Hop je odličen za vrtec, šolo, park, itd. Krasi ga čudovit vzorec sovice, ki daje nahrbtniku poseben videz in drugačnost. V nahrbtnik lahko spravite igračke, stekleničke, prigrizke in rezervna oblačilca, ki bodo tako vedno na zalogi. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo in zelo velik prostoren glavni del za shranjevanje, kateri se odpre/zapre z zadrgo.