Prikaz vseh 7 rezultatov

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA LANSER DISKOV ZOOM-0

15,45 12,45

Pritisni na sprožilec in svetleči disk bo poneslo visoko v nebo. Nato ga ujemi v meržico. Zoom-0 je lanser diskov ,ki ima mrežo za lovljenje. Paketu je  priloženih je 6 letečih diskov.

Akcija!

OTROŠKI KOŠARKAŠKI TRENING SET

64,99 59,99

Košarka je odlična igra z žogo pri kateri bodo vaši otroci uživali na zraku in se hkrati družili s prijatelji. S tem setom se bodo otroci seznanili s to čudovito igro in njenimi pravili, ter bodo lahko posnemali svojega najljubšega košarkarja in njegove trikovske poteze.

Akcija!

OTROŠKI KOŠARKAŠKI TRENING SET (166 cm)

33,99 26,99

Košarka je odlična igra z žogo, pri kateri bodo vaši otroci uživali na zraku in se hkrati družili s prijatelji. S tem setom se bodo otroci seznanili s to čudovito igro in njenimi pravili, ter bodo lahko posnemali svojega najljubšega košarkarja in njegove trikovske poteze

Akcija!

OTROŠKI LOKOSTRLSKI SET (Archery set)

35,99 27,99

Vaš mali Robin Hood lahko varno preizkuša svoje lokostrelske sposobnosti na vrtu ali dvorišču in se ob tem zabava. Komplet je opremljen z lokom, tarčnim stojalom s tarčo in puščicami, ki so narejene iz varnega materiala z zgornjim delom sesalne skodelice. Lokostrelski set je zanimiva igra za vsakega otroka.

Akcija!

ŠPORT – OTROŠKI BOKSARSKI SET (NASTAVLJIV 80 -110 cm)

19,99 17,85

Nastavljiv boksarski set “KRALJ ŠPORTA” bo vašega otroka seznanil z prvimi koraki boksa in mu nudil zabavo v spoznavanju tega športa. Set vsebuje: podstavek z boksarsko vrečo, ki je nastavljiv od višine 80 – 110 cm in rokavice teže 170g. Vreča je ročna šivana. Maksimalni premer vreče je 23 cm.

Akcija!

ŠPORTNI SET 4 V 1 (multisport)

49,99 43,99

Športni set znanega proizvajalca Mondo je idealen set za vse otroke in malo starejše otroke, ki želijo igrati šport doma. Postavitev je zelo preprosta in hitra, tako da lahko igrate različne dejavnost na prostem: tenis, odbojko, badminton, nogomet, lahko pa tudi mečete frizbi. Veselo igro vam želimo!