Prikaz vseh 6 rezultatov

Akcija!

OTROŠKI ROLERJI FROZEN ŠT. 29 DO 32

45,90 37,70

Otroški rolerji Frozen so zelo prijetni saj so v notranjosti obloženi, zunanji del pa je iz trpežne plastike, da zagotovi varnost in udobnost. Rolerje lahko samo z enim pritiskom na gumb preprosto in hitro prilagodimo velikost (od 29 do 32).

Akcija!

OTROŠKI ROLERJI PAW PATROL, ŠT. 29 do 32

42,99 35,00

Otroški rolerji Paw Patrol so zelo prijetni saj so v notranjosti obloženi, zunanji del pa je iz trpežne plastike, da zagotovi varnost in udobnost. Rolerje lahko samo z enim pritiskom na gumb preprosto in hitro prilagodimo velikost (od 29 do 32). Otroške rolerje lahko uporabljate na dva načina prvi: klasičen tri koleščke v liniji ali premontirate 2+1 in nastanejo kotalke.

Akcija!

ROLKA – AVENGERS (79 cm)

25,99 21,99

Enkratno darilo za vašega otroka. To je rolka poslikana z motivi risanih junakov, ki so še posebej popularni. To so seveda  Avengers , ki se tudi sami včasih prevažajo z rolko. Rolka je narejena iz 9 slojev in ima PVC kolesa 50×36 mm.

 

Akcija!

ROLKA IZ PROZORNE PLASTIKE (led lučke), dve barvi

45,90 35,99

Enkratno darilo za vašega otroka. Ta nova rolka bo poskrbela za zabavno vožnjo skozi mesto še posebej zvečer, ko se bodo videle svetleče led lučke. Narejena je iz prozornega materiala (PP) visoke trdote. Ima značilen klasični dizajn. Primerna je tako za začetnike kakor za bolj napredne rolkarjeOb naročilu v opombe napiši barvo.

Akcija!

ROLKA NINJA MUTANT (78 cm)

24,99 18,99

Enkratno darilo za vašega otroka je rolka poslikana z motivi risanih junakov, ki so še posebej razigrani. To so seveda Ninja želve, ki se tudi same včasih prevažajo z rolkami, tako da bo uporaba tega izdelka še posebej zabavna  za male navihance, ki si želijo uživati v brezskrbni vožnji z rolko