Showing all 13 results

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET DISNEY PRINCESS, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Zdaj se lahko pustolovščina na kotalkah prične in to iz znane risanke Disney Princess, ki je najbolj priljubljena med otroki. Role set Disney Princess je sestavljen iz vseh pomembnih elementov, da se zabava na kotalkah lahko prične. Set vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado, ki pa ni priložena. Kotalke Disney Princess so nastavljive od številke 22 do 29.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET FROZEN, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Zdaj se lahko začne pustolovščina na kotalkah in to iz znane risanke Frozen, ki je najbolj priljubljena med otroki. Role set Frozen je sestavljen iz vseh pomembnih elementov, da lahko takoj začnete zabavo na kotalkah. Set vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado,vki pa ni priložena. Kotalke Frozen so nastavljive od številke 22 do 29.

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET PJ MASKS, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Štirikolesne kotalke PJ Maks s ščitniki, Italijanskega proizvajalca Mondo je primeren za naše najmlajše otroke. Imajo zelo lep dizajn, čudovite barvne kombinacije v motivu otroške risanke PJ MaksSet vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado, ki pa ni priložena. Kotalke PJ Masks so nastavljive od številke 22 do 29.

 

Akcija!

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET SPIDER-MAN, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Zdaj se lahko pustolovščina na kotalkah prične in to iz znane risanke Spider-man, ki je najbolj priljubljena med otroki. Role set Spider-man je sestavljen iz vseh pomembnih elementov, da se zabava na kotalkah lahko prične. Set vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado, ki pa ni priložena. Kotalke Spider-man so nastavljive od številke 22 do 29.

 

Akcija!

OTROŠKI ROLERJI FROZEN ŠT. 29 DO 32

45,90 37,70

Otroški rolerji Frozen so zelo prijetni saj so v notranjosti obloženi, zunanji del pa je iz trpežne plastike, da zagotovi varnost in udobnost. Rolerje lahko samo z enim pritiskom na gumb preprosto in hitro prilagodimo velikost (od 29 do 32).

Akcija!

OTROŠKI ROLERJI PAW PATROL, ŠT. 29 do 32

42,99 35,00

Otroški rolerji Paw Patrol so zelo prijetni saj so v notranjosti obloženi, zunanji del pa je iz trpežne plastike, da zagotovi varnost in udobnost. Rolerje lahko samo z enim pritiskom na gumb preprosto in hitro prilagodimo velikost (od 29 do 32). Otroške rolerje lahko uporabljate na dva načina prvi: klasičen tri koleščke v liniji ali premontirate 2+1 in nastanejo kotalke.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKI ROLERJI STREET, nastavljive velikosti (31-34), črno-sivi

29,60 24,30

Street rolerji so trpežni rolerji, nastavljivi po velikosti. S samo enim pritiskom na gumb lahko preprosto in hitro prilagodimo velikost. Ne pozabi na zaščito glave, kolen in komolcev. Oblikovanje zaponke in čipke up zagotavlja popolno prileganje in omogoča preprost vklop / izklop. Rolerji so z nastavljivo velikostjo št. 31-34, nosilnost je do 60 kg. Koles so iz silikona. Material: polipropilen, pvc, pena, jeklo. Barva:01 črno-siva

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKI ROLERJI STREET, nastavljive velikosti (31-34), rdeče-sivi

29,00 24,30

Street rolerji so trpežni rolerji, nastavljivi po velikosti. S samo enim pritiskom na gumb lahko preprosto in hitro prilagodimo velikost. Ne pozabi na zaščito glave, kolen in komolcev. Oblikovanje zaponke in čipke up zagotavlja popolno prileganje in omogoča preprost vklop / izklop. Rolerji so z nastavljivo velikostjo št. 31-34, nosilnost je do 60 kg. Koles so iz silikona. Material: polipropilen, pvc, pena, jeklo.

Akcija!

ROLKA – AVENGERS (79 cm)

25,99 21,99

Enkratno darilo za vašega otroka. To je rolka poslikana z motivi risanih junakov, ki so še posebej popularni. To so seveda  Avengers , ki se tudi sami včasih prevažajo z rolko. Rolka je narejena iz 9 slojev in ima PVC kolesa 50×36 mm.

 

Akcija!

ROLKA – CARS 3 (79 cm)

25,99 19,99

Enkratno darilo za vašega otroka. To je rolka poslikana z motivi risanih junakov, ki so še posebej popularni. To so seveda  CARS 3, popularni avto ki dirja skozi vse ovire, tako kot boš tudi ti z ustrezno zaščito.. . Rolka je narejena iz 9 slojev in ima PVC kolesa 50×36 mm.

 

Akcija!

ROLKA IZ PROZORNE PLASTIKE (led lučke), dve barvi

45,90 35,99

Enkratno darilo za vašega otroka. Ta nova rolka bo poskrbela za zabavno vožnjo skozi mesto še posebej zvečer, ko se bodo videle svetleče led lučke. Narejena je iz prozornega materiala (PP) visoke trdote. Ima značilen klasični dizajn. Primerna je tako za začetnike kakor za bolj napredne rolkarjeOb naročilu v opombe napiši barvo.

Akcija!

ROLKA NINJA MUTANT (78 cm)

24,99 18,99

Enkratno darilo za vašega otroka je rolka poslikana z motivi risanih junakov, ki so še posebej razigrani. To so seveda Ninja želve, ki se tudi same včasih prevažajo z rolkami, tako da bo uporaba tega izdelka še posebej zabavna  za male navihance, ki si želijo uživati v brezskrbni vožnji z rolko