Showing all 8 results

Akcija!
Ni na zalogi

PONY – SAMOROG ZA SKAKANJE UNICORN

21,99 18,99

Usedite se na bleščeč hrbet samoroga, primite se za ušesa in odskakljajte gor in dol, vse naokoli do svojega cilja. Otroci s pomočjo konjička Samoroga razvijejo gibalne sposobnosti in ravnotežje. Igrajte se zunaj na svežem zraku in tekmujte s prijatelji. Igra s Samorogom gradi samozavest, koordinacijo in fizični razvoj otroka.

Akcija!
Ni na zalogi

PONY ZA SKAKANJE, Hop-Hop, (veliki), rdeč

19,99 17,99

Usedi se na hrbet ponija, primi se za njegova ušesa in odskakljaj gor in dol, vse naokoli do svojega cilja. Otroci s pomočjo konjička razvijejo gibalne sposobnosti in ravnotežjePoni je primeren tudi za oporo pri poskusih samostojnega vstajanja. Igrajte se na prostem, svežem zraku in tekmujte s prijatelji. Nosilnost do 50 kg. Barva: 02 (rdeča).

Akcija!
Ni na zalogi

PONY ZA SKAKANJE, Hop-Hop, (veliki), rumen

19,99 17,99

Usedi se na hrbet ponija, primi se za njegova ušesa in odskakljaj gor in dol, vse naokoli do svojega cilja. Otroci s pomočjo konjička razvijejo gibalne sposobnosti in ravnotežjePoni je primeren tudi za oporo pri poskusih samostojnega vstajanja. Igrajte se na prostem, svežem zraku in tekmujte s prijatelji. Nosilnost do 50 kg. Barva: 01 (rumena).

Akcija!

ŽOGA ZA SKAKANJE BEN 10 (45-50)

8,90 7,50

Otroci z žogo skakalko uživajo in je idealna za krepitev mišic- skeletnega sistema. Odlikuje jo priročen ročaj, kar poskrbi za dodatno varnost. Narejena iz kakovostnega materiala (PVC). Primerna je za otroke od 3. leta naprej, največja obremenitev, ki jo sprejme pa je 50 kg. Vaši otroci bodo nad žogo (BEN 10) preprosto navdušeni, a hkrati športno aktivni.

Ni na zalogi

ŽOGA ZA SKAKANJE CARS (40-50)

7,99

Otroci z žogo skakalko uživajo in je idealna za krepitev mišic- skeletnega sistema. Odlikuje jo priročen ročaj, kar poskrbi za dodatno varnost. Narejena iz kakovostnega materiala (PVC). Primerna je za otroke od 3. leta naprej, največja obremenitev, ki jo sprejme pa je 50 kg. Vaši otroci bodo nad žogo (Cars) preprosto navdušeni, a hkrati športno aktivni.

Akcija!
Ni na zalogi

ŽOGA ZA SKAKANJE FROZEN (45-50)

8,90 7,50

Otroci z žogo skakalko uživajo in je idealna za krepitev mišic- skeletnega sistema. Odlikuje jo priročen ročaj, kar poskrbi za dodatno varnost. Narejena iz kakovostnega materiala (PVC). Primerna je za otroke od 3. leta naprej, največja obremenitev, ki jo sprejme pa je 50 kg. Vaši otroci bodo nad žogo (FROZEN) preprosto navdušeni, a hkrati športno aktivni.

Akcija!
Ni na zalogi

ŽOGA ZA SKAKANJE MIRACULOUS 4 (45-50)

8,90 7,50

Otroci z žogo skakalko uživajo in je idealna za krepitev mišic- skeletnega sistema. Odlikuje jo priročen ročaj, kar poskrbi za dodatno varnost. Narejena iz kakovostnega materiala (PVC). Primerna je za otroke od 3. leta naprej, največja obremenitev, ki jo sprejme pa je 50 kg. Vaši otroci bodo nad žogo (MIRACULOUS 4) preprosto navdušeni, a hkrati športno aktivni.

Akcija!

ŽOGA ZA SKAKANJE PJ MASKS (45-50)

8,90 7,50

Otroci z žogo skakalko uživajo in je idealna za krepitev mišic- skeletnega sistema. Odlikuje jo priročen ročaj, kar poskrbi za dodatno varnost. Narejena iz kakovostnega materiala (PVC). Primerna je za otroke od 3. leta naprej, največja obremenitev, ki jo sprejme pa je 50 kg. Vaši otroci bodo nad žogo (PJ MASKS) preprosto navdušeni, a hkrati športno aktivni.