Prikazovanje 1–16 od 20 rezultatov

OTROŠKI TRICIKEL 4/1 – ROZA

125,99

Tricikel 4/1 velikosti 99 x 49 x 102  cm, ki je prilagodljiv glede na starost otroka. Tricikel ima strehico, da varuje otroka pred soncem, ima enostaven ročaj za upravljanje sprednjih koles. Otroški trikolesnik raste z vašim otrokom, ko je že dovolj velik postane trikolesnik na pedale.

ali od 11,70 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKI TRICIKEL 4/1 – RDEČ

128,88 107,40

Tricikel 4/1 z vzorcem Pikapolonice velikosti 93 x 49 x 98  cm, ki je prilagodljiv glede na starost otroka. Tricikel ima strehico, da varuje otroka pred soncem, ima enostaven ročaj za upravljanje sprednjih koles. Otroški trikolesnik raste z vašim otrokom, ko je že dovolj velik postane trikolesnik na pedale.

ali od 10,01 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

POGANJALEC-SKIRO 2/1

86,99 55,99

Poganjalec – trikolesnik, ki se v trenutku spremeni v skiro bo prava zabava za male športnike. Poganjalec 2v1 odlikujejo ergonomska oblika, tiha kolesa, kovinska struktura, široka, stabilna platforma z okrasnim motivom in vozilo se enostavno spremeni brez uporabe orodja v 20 sekundah.

Understand and buy vélo smoby bébé> OFF-63%

ali od 10,07 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

SKIRO BLUE TWIST & ROLL

72,90 52,99

Model Blue, je trikolesni skuter pomaga pri ravnotežju- je najboljši za začetnike- enostaven za vožnjo- stabilen in lahek. Tiha in trpežna poliuretanska kolesa zagotavljajo zelo dober oprijem na tleh. LED diodevgrajene v kolesa, svetijo med zabavno vožnjo.Pri vožnji obvezno uporabi čelado, da boš varno prispel na cilj!

ali od 18,83 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

SKIRO CARS 3

62,90 47,99

Skiro priljubljenih risanih junakov Cars 3  bo prava zabava za male ljubitelje skirojevSkiro je narejen iz čvrste aluminijaste in jeklene konstrukcije, ima nožno zavoro, nastavljivo višino krmila, ter se enostavno zloži in prenaša. Primerno za otroke do 50 kg.

Akcija!

SKIRO FROZEN TWIST & ROLL

68,99 56,90

Motiv priljubljene junakinje Else “FROZEN ” na treh kolesih. S skirojemtrikolesnikom twist & roll se popelji novim dogodivščinam naproti. Narejen je iz kakovostnih materialov (aluminija in plastike) in ima stabilno platformo ki zagotavljajo varnost. Trikolesnik twist & roll je idealen prvi skiro.

ali od 10,25 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

SKIRO HAPPY TWIST & ROLL

72,90 52,99

Model Happy, je trikolesni skuter pomaga pri ravnotežju- je najboljši za začetnike- enostaven za vožnjo- stabilen in lahek. Tiha in trpežna poliuretanska kolesa zagotavljajo zelo dober oprijem na tleh. LED diodevgrajene v kolesa, svetijo med zabavno vožnjo.Pri vožnji obvezno uporabi čelado, da boš varno prispel na cilj!

ali od 18,83 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

SKIRO KHAKI TWIST & ROLL

89,90 69,99

Model Khaki, je trikolesni skuter pomaga pri ravnotežju- je najboljši za začetnike- enostaven za vožnjo- stabilen in lahek. Tiha in trpežna poliuretanska kolesa zagotavljajo zelo dober oprijem na tleh. LED diodevgrajene v kolesa, svetijo med zabavno vožnjo.Pri vožnji obvezno uporabi čelado, da boš varno prispel na cilj!

ali od 12,63 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

SKIRO RIMBA 2/1 S SEDEŽEM- TWIST & ROLL

91,90 71,99

Priročni skiro trikolesnik 2/1 s sedežem je primer za manjše otroke. Skiro je poslikan z avti in ponuja: velika, nedrseča platforma z izvirnim vzorcem avti- široki udoben sedež– učinkovita in dostopna zavora.LED diodevgrajene v kolesa, svetijo med zabavno vožnjo po noči.Pri vožnjiobvezno uporabi čelado, da boš varno prispel na cilj!

ali od 13,00 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

SKIRO SCOOTER -50 KG, bela

69,99 49,99

Skiro ima možnost zlaganja. Ta rešitev je popolna, če skiro želimo premakniti na drugam, spakirati v avto ali spraviti po končani sezoni, saj kot zloženi zavzame zelo malo prostora. Pri vožnji obvezno uporabi čelado, da boš varno prispel na cilj!

Akcija!

SKIRO STUNT SCOOTER -100 KG- Romobil

56,90 39,99

Skiro Stunt Scooter je primeren tako za otroke začetnike kot tudi za rekreativce. Skiro- Romobili je kompakten in lahek ki omogoča obračanje in izvajanje trikov. Primeren je za otroke 5 let+ in ima nosilnost do 100 kg.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK – AVTOMOBIL /CARS 3

66,90 41,99

Motiv priljubljenega junaka “Avtomobil/ Cars 3 ” na treh kolesih. S trikolesnikom se popelji novim dogodivščinam naproti. Narejen je iz kakovostnih materialov (plastična in kovinska konstrukcija), ki zagotavljajo varnostOtroški skiro vam omogoča nastavitev višine krmila.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK BATMAN

52,90 37,99

Skiro Trikolesnik priljubljenega super junaka Batmana bo prava zabava za otroke. Skiro omogoča nastavitev višine krmila, tako da ga lahko prilagodite za različne starosti otroka in njegove višineOtroški skiro lahko enostavno zložite in prenašate.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK PAW PATROL

57,99 49,90

Motiv priljubljenih junakovPaw Patrol ” na treh kolesih. S trikolesnikom se popelji novim dogodivščinam naproti. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost. Otroški skiro vam omogoča nastavitev višine krmila, tako da ga lahko prilagodite za različne starosti otroka in njegove višine.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK PAW PATROL

68,99 49,99

Skiro Trikolesnik z junaki priljubljene risane serije Tačke na patrulji bo prava zabava za otroke. Skiro omogoča nastavitev višine krmila, tako da ga lahko prilagodite za različne starosti otroka in njegove višineOtroški skiro lahko enostavno zložite in prenašate.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK PRINCESS

49,99 36,90

Motiv priljubljenega junakinje “Princess ” na treh kolesih. S trikolesnikom se popelji novim dogodivščinam naproti. Narejen je iz kakovostnih materialov (plastične in kovinska konstrukcija), ki zagotavljajo varnostOtroški skiro vam omogoča nastavitev višine krmila.