Prikaz vseh 8 rezultatov

Akcija!

SKIRO FROZEN TWIST & ROLL

39,99 32,99

S skirojem “FROZEN”  se na treh kolesih popelji novim dogodivščinam naproti.  Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Skiro ima inovativni sistem krmarjenja. Konstrukcija je iz močne plastike. Priporočena nosilnost je 20 kg.

Akcija!

SKIRO HOT WHEELS

38,99 29,80

Ta neverjetni skiro Hot Wheels, ki je priljubljena risanka z hitrim avtomobilom, s katerim se popelji novim dogodivščinam naproti. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in aluminijsko stojalo. Priporočena nosilnost je 50 kg

Akcija!

SKIRO SPIDER-MAN

36,80 29,18

Ta neverjetni skiro Spider-man je priljubljeni risani junak s katerim se popelji novim dogodivščinam naproti. Ta skiro je samostojen, kar olajša ravnotežje in vožnjo. Skiro Spider-man ima široka kolesa, nastavitev višine, ABEC ležaje in zelo zanimiv design. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in aluminijsko stojalo. Priporočena nosilnost je 50 kg. Skiro je zložljivo, kar je zelo priročno za prenašanje.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK LLAMA IN PRIJATELJI

35,90 25,50

Skiro trikolesnik z motivom priljubljenih junakov Llama in prijatelji. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost. Skiro ima torbico za prevoz stvari, tri kolesa pa poskrbijo za večjo stabilnost. Za varnost uporabi čelado.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK PAW PATROL

36,00 27,35

Motiv priljubljenih junakov “Paw patrol” na treh kolesih. S skirojem se popelji novim dogodivščinam naproti. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in stojalo iz močne plastike. Priporočena nosilnost je 20 kg.. Skiro ima torbico za prevoz stvari, tri kolesa pa poskrbijo za večjo stabilnost. Nosilnost do 20 kg. Primerno za otroke stare 2 leti in več.

 

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK PAW PATROL

39,99 30,99

Skiro trikolesnik z motivom priljubljenih junakov Tačke na patrulji. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost. Skiro ima torbico za prevoz stvari, tri kolesa pa poskrbijo za večjo stabilnost. Za varnost uporabi čelado.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK SPIDER MAN

32,00 25,38

Motiv priljubljenega junaka “Spider Man” na treh kolesih. S trikolesnikom se popelji novim dogodivščinam naproti. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost. Skiro ima torbico za prevoz stvari, tri kolesa pa poskrbijo za večjo stabilnost.  Otroški skiro vam omogoča nastavitev višine krmila, tako da ga lahko prilagodite za različne starosti otroka in njegove višine.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK SPIDER MAN

39,99 30,99

Skiro trikolesnik z motivom priljubljenega junaka Spider Man. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost. Skiro ima torbico za prevoz stvari, tri kolesa pa poskrbijo za večjo stabilnost. Za varnost uporabi čelado.