Showing all 13 results

Akcija!

SKIRO BEN TEN

36,80 29,18

Ta neverjetni skiro Ben 10 je priljubljeni risani junak s katerim se popelji novim dogodivščinam naproti. Ta skiro je samostojen, kar olajša ravnotežje in vožnjo. Skiro Ben 10 ima široka kolesa, nastavitev višine, ABEC ležaje in zelo zanimiv design. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in aluminijsko stojalo. Priporočena nosilnost je 50 kg. Skiro je zložljivo, kar je zelo priročno za prenašanje.

Akcija!

SKIRO CARS 3

36,80 29,18

Ta neverjetni skiro Cars 3 je priljubljeni risani junak s katerim se popelji novim dogodivščinam naproti. Ta skiro je samostojen, kar olajša ravnotežje in vožnjo. Skiro Cars 3 ima široka kolesa, nastavitev višine, ABEC ležaje in zelo zanimiv design. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in aluminijsko stojalo. Priporočena nosilnost je 50 kg. Skiro je zložljivo, kar je zelo priročno za prenašanje.

 

Akcija!

SKIRO FROZEN

32,99 29,99

Motiv priljubljenih junakov “Frozen” na dveh kolesih. S skirojem se popelji novim dogodivščinam naproti.  Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in aluminijsko stojalo. Priporočena nosilnost je 50 kg.

Akcija!
Ni na zalogi

SKIRO FROZEN TWIST & ROLL

39,99 32,99

S skirojem “FROZEN”  se na treh kolesih popelji novim dogodivščinam naproti.  Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Skiro ima inovativni sistem krmarjenja. Konstrukcija je iz močne plastike. Priporočena nosilnost je 20 kg.

Akcija!
Ni na zalogi

SKIRO PAW PATROL

29,99 28,99

Motiv priljubljenih junakov “Paw Patrol” na dveh kolesih. S skirojem se popelji novim dogodivščinam naproti.  Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in aluminijsko stojalo. Priporočena nosilnost je 50 kg.

Primerno za otroke stare 5 let in več.

Akcija!

SKIRO SPIDER-MAN

36,80 29,18

Ta neverjetni skiro Spider-man je priljubljeni risani junak s katerim se popelji novim dogodivščinam naproti. Ta skiro je samostojen, kar olajša ravnotežje in vožnjo. Skiro Spider-man ima široka kolesa, nastavitev višine, ABEC ležaje in zelo zanimiv design. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in aluminijsko stojalo. Priporočena nosilnost je 50 kg. Skiro je zložljivo, kar je zelo priročno za prenašanje.

Akcija!

SKIRO STAR WARS

36,80 29,18

Ta neverjetni skiro Star Wars priljubljenih risanih junakov s katerimi se popelji novim dogodivščinam naproti. Ta skiro je samostojen, kar olajša ravnotežje in vožnjo. Skiro Star Wars ima široka kolesa, nastavitev višine, ABEC ležaje in zelo zanimiv design. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in aluminijsko stojalo. Priporočena nosilnost je 50 kg. Skiro je zložljivo, kar je zelo priročno za prenašanje.

 

 

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK BEN 10

32,00 25,38

Motiv priljubljenih junakov “Ben 10” na treh kolesih. S trikolesnikom se popelji novim dogodivščinam naproti. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost. Otroški skiro vam omogoča nastavitev višine krmila, tako da ga lahko prilagodite za različne starosti otroka in njegove višine.

Akcija!
Ni na zalogi

SKIRO TRIKOLESNIK CARS 3

32,00 26,35

Motiv priljubljenih junakov “Cars 3” na treh kolesih. S skirojem se popelji novim dogodivščinam naproti. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in stojalo iz močne plastike. Priporočena nosilnost je 20 kg. Skiro ima  torbico za prevoz stvari, tri kolesa pa poskrbijo za večjo stabilnost. Nosilnost do 20 kg. Primerno za otroke stare 2 leti in več.

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK FROZEN

32,00 25,38

Motiv priljubljenih junakov “Frozen” na treh kolesih. S trikolesnikom se popelji novim dogodivščinam naproti. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost. Otroški skiro vam omogoča nastavitev višine krmila, tako da ga lahko prilagodite za različne starosti otroka in njegove višine

Akcija!
Ni na zalogi

SKIRO TRIKOLESNIK PAW PATROL

32,00 26,35

Motiv priljubljenih junakov “Paw patrol” na treh kolesih. S skirojem se popelji novim dogodivščinam naproti. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Skiro ima kovinsko konstrukcijo in stojalo iz močne plastike. Priporočena nosilnost je 20 kg.. Skiro ima torbico za prevoz stvari, tri kolesa pa poskrbijo za večjo stabilnost. Nosilnost do 20 kg. Primerno za otroke stare 2 leti in več.

 

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK SHIMMER SHINE

32,00 25,38

Motiv priljubljenih junakov “Shimmer Shine” na treh kolesih. S trikolesnikom se popelji novim dogodivščinam naproti. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost. Otroški skiro vam omogoča nastavitev višine krmila, tako da ga lahko prilagodite za različne starosti otroka in njegove višine

Akcija!

SKIRO TRIKOLESNIK SPIDER MAN

32,00 25,38

Motiv priljubljenega junaka “Spider Man” na treh kolesih. S trikolesnikom se popelji novim dogodivščinam naproti. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost. Skiro ima torbico za prevoz stvari, tri kolesa pa poskrbijo za večjo stabilnost.  Otroški skiro vam omogoča nastavitev višine krmila, tako da ga lahko prilagodite za različne starosti otroka in njegove višine.