Prikazovanje 1–16 od 17 rezultatov

Akcija!

BARVNA KODA (100 izzivov) – Smart Games

29,99 23,40

Zabavna igra Smart Games je namenjena najmlajšim in prav tako starejšim. Ugotovite barvno kodo plast za plastjo. Ploščice zlagajte posamično na priložen podstavek, pri tem pa ne pozabite upoštevati oblike, barve, vrstni red ter orientacijo ploščic. Z igro otrok uri koncentracijo, načrtovanje, sposobnost reševanja problemov, vizualno in prostorsko zaznavo.

 

Akcija!

MLP PONY IGRAČA Z DODATKI (14 cm) -2 barvi

19,99 12,50

Pony Pinkie Pie v dveh barvah, kjer te poleg pony-a čaka še 100 zabavnih pisanih perlic in škarjice, ki jih uporabiš za oblikovanje las ali nakita. Med drugim ne gre brez treh trakov za lase, ki jih lahko uporabiš za oblikovanje las in pa kodralnikom, da narediš posebne kodre.

Akcija!

NAREDI SVOJO SLUZ – SLIMIJA

22,90 15,50

Postani svoj mojster in izdelaj svojo neonsko sluz slimija. Set vsebuje vse da lahko s pomočjo staršev začnete z izdelavo. Naj se zabava za vso družino začne.

Akcija!

Otroška igrača “FRIZERSKI SALON – BLEŠČICA”

22,99 15,99

Samo zate je tukaj nov frizerski salon Bleščica! Skupaj s prijateljicami se zabavaj z več kot 100 kosov čudovitih bleščic. S pomočjo plastične tube si jih preprosto vpletete v lase. Z glavnikom pa jih hitro in preprosto odstranite. S svojim lastnim frizerskim salonom Bleščic imaš lahko vsak dan drugačen videz pričeske. Bleščice uporabi znova in znova in bodi zvezda.

 

 

 

Akcija!

Otroška igrača SET ZA IZDELAVO MILA Z BLEŠČICAMI (Glitter soap)

18,99 15,99

Vsak otrok se bo razveselil otroškega seta za izdelavo doma narejenega mila z bleščicamiGlitter soap. Z  tem setom za izdelavo doma narejenega mila se bo zabavala vsa družina in bo idealno darilo za otroka. Set vsebuje:150 g šampona, 2 flaški z barvami, ša 9 modelčkov (šablon) raznih oblik in bleščice. Naj se zabava prične!

Akcija!

OTROŠKI KOZMETIČNI MANIKIRNI SET- SES

29,00 24,00

S tem edinstvenim kozmetičnim manikiranim setom za nohte si lahko vi in vaši otroci naredite čudovito manikiro. Lonček napolnite z željeno barvo, s katero si želite pobarvati nohte, ali pa zmešajte različne barve in dodajte bleščice. Pobarvane nohte okrasite s sadnimi konfeti za še bolj barvit rezultat

Akcija!

OTROŠKI USTVARJALNI SET 2/1- ( Frozen II)

19,90 15,50

Ste vi in vaši otroci navdušeni nad okraševanjem in ustvarjanjem različnih oblik unikatnega nakita? Potem pri nas dobite ustvarjalni set Frozen II s katerim lahko ustvarjate in izdelujete svoj nakit. Set Frozen II je tudi primerno darilo za rojstni dan ali pa kar tako.

Akcija!

PERLICE+TORBA HELLO KITTY (2.400 perlic)- SES

29,50 23,24

Začni se zabavat in ustvarjat z živobarvnimi perlami, ter imej svojo posebno torbo, katero okrasiš s svojim vzorcem. V setu so priložene perlice, ki ji postaviš na priloženo podlogo in naredi kakršni koli barvni vzorec.

Akcija!

PRAZNIČNA ROJSTNODNEVNA TORTA (Fru Blu)

35,90 27,99

Imej svojo edinstveno zabavo za rojstni dan z posebno torto, ki popestri prostor s tisočimi mehurčkov neresničnih oblik, kateri sijejo v mavričnih barvah. Za vas imamo komplet za rojstno dnevno torto in milnico 500ml.

Akcija!

USTVARI PUHASTE IGRAČE – SES

26,90 17,50

Začni se zabavat in ustvarjat svoji posebni puhasti živalci. Naredi si svojega unikatnega psička in nagajivega zajčka. Z varnim pikalom pikaš kose filca in dodatke v psička in zajčka iz stiropora

Akcija!

USTVARJALNI SET – JADRNICA

19,99 13,99

Ustvarjalni set – jadrnica ima vse, da lahko takoj začnete s sestavljanjem jadrnice. K setu je priloženo orodje in navodila za sestavljanje, brez katerih ne gre. Lahko pa ti pri tem pomagajo starši. Ustvarjalni setjadrnica je idealno darilo za praznike.

Akcija!

USTVARJALNI SET – GRADBENO VOZILO

17,90 12,90

Ustvarjalni set – gradbeno vozilo ima vse, da lahko takoj začnete s sestavljanjem svojega vozila. K setu je priloženo orodje in navodila za sestavljanje, brez katerih ne gre. Lahko pa ti pri tem pomagajo starši. Ustvarjalni setgradbeno vozilo je idealno darilo za praznike.

Akcija!

USTVARJALNI SET – TERENSKO VOZILO

19,00 14,00

Ustvarjalni set – terensko vozilo ima vse, da lahko takoj začnete s sestavljanjem svojega terenca. K setu je priloženo orodje in navodila za sestavljanje, brez katerih ne gre. Lahko pa ti pri tem pomagajo starši. Ustvarjalni setterensko vozilo je idealno darilo za praznike.

Akcija!

USTVARJALNI SET – TOVORNJAK S CISTERNO

19,90 13,90

Ustvarjalni set – tovornjak s cisterno ima vse, da lahko takoj začnete s sestavljanjem tovornjaka. K setu je priloženo orodje in navodila za sestavljanje, brez katerih ne gre. Lahko pa ti pri tem pomagajo starši. Ustvarjalni settovornjak cisterna je idealno darilo za praznike.