Prikazovanje 1–16 od 22 rezultatov

Akcija!

BARVNA KODA (100 izzivov) – Smart Games

29,99 23,40

Zabavna igra Smart Games je namenjena najmlajšim in prav tako starejšim. Ugotovite barvno kodo plast za plastjo. Ploščice zlagajte posamično na priložen podstavek, pri tem pa ne pozabite upoštevati oblike, barve, vrstni red ter orientacijo ploščic. Z igro otrok uri koncentracijo, načrtovanje, sposobnost reševanja problemov, vizualno in prostorsko zaznavo.

 

Akcija!

MAVRICA V LASEH (BARVE ZA PRAMENA)

18,99 14,99

Preseneti starše z novimi, barvnimi odtenki svojih las. Tvoji lasje bodo božanski v teh živih barvah. Naredi si sama svojo barvo za lase in si z maskaro za lase naredi barvni pramen. Vsi bodo gledali tvoja čudovita pramena. Vse sestavine so popolnoma neškodljive za zdravje.

Akcija!

MLP PONY IGRAČA Z DODATKI (14 cm) -2 barvi

19,99 12,50

Pony Pinkie Pie v dveh barvah, kjer te poleg pony-a čaka še 100 zabavnih pisanih perlic in škarjice, ki jih uporabiš za oblikovanje las ali nakita. Med drugim ne gre brez treh trakov za lase, ki jih lahko uporabiš za oblikovanje las in pa kodralnikom, da narediš posebne kodre.

Akcija!

NAREDI SVOJO SLUZ – SLIMIJA

22,90 15,50

Postani svoj mojster in izdelaj svojo neonsko sluz slimija. Set vsebuje vse da lahko s pomočjo staršev začnete z izdelavo. Naj se zabava za vso družino začne.

Akcija!

Otroška igrača “FRIZERSKI SALON – BLEŠČICA”

22,99 15,99

Samo zate je tukaj nov frizerski salon Bleščica! Skupaj s prijateljicami se zabavaj z več kot 100 kosov čudovitih bleščic. S pomočjo plastične tube si jih preprosto vpletete v lase. Z glavnikom pa jih hitro in preprosto odstranite. S svojim lastnim frizerskim salonom Bleščic imaš lahko vsak dan drugačen videz pričeske. Bleščice uporabi znova in znova in bodi zvezda.

 

 

 

Akcija!

Otroška igrača “FRIZERSKI SALON – TRENDY HAIR”

22,99 15,99

Končno je prišel tvoj lastni frizerski salon Bleščica. Povabi prijateljice in se zabavajte z več kot 100 kosov bleščic. S pomočjo tube si jih preprosto vpletete v lase. Z glavnikom pa jih čisto preprosto odstranite. Skozi tubo potegni pramen las in imaš novo pričesko. Z Trendy Hairom ima lahko tvoja pričeska vsak dan drug videz.

Akcija!

Otroška igrača SET ZA IZDELAVO MILA Z BLEŠČICAMI (Glitter soap)

18,99 15,99

Vsak otrok se bo razveselil otroškega seta za izdelavo doma narejenega mila z bleščicamiGlitter soap. Z  tem setom za izdelavo doma narejenega mila se bo zabavala vsa družina in bo idealno darilo za otroka. Set vsebuje:150 g šampona, 2 flaški z barvami, ša 9 modelčkov (šablon) raznih oblik in bleščice. Naj se zabava prične!

Akcija!

OTROŠKI KOZMETIČNI MANIKIRNI SET- SES

29,00 24,00

S tem edinstvenim kozmetičnim manikiranim setom za nohte si lahko vi in vaši otroci naredite čudovito manikiro. Lonček napolnite z željeno barvo, s katero si želite pobarvati nohte, ali pa zmešajte različne barve in dodajte bleščice. Pobarvane nohte okrasite s sadnimi konfeti za še bolj barvit rezultat

Akcija!

OTROŠKI USTVARJALNI SET 2/1- ( Frozen II)

19,90 15,50

Ste vi in vaši otroci navdušeni nad okraševanjem in ustvarjanjem različnih oblik unikatnega nakita? Potem pri nas dobite ustvarjalni set Frozen II s katerim lahko ustvarjate in izdelujete svoj nakit. Set Frozen II je tudi primerno darilo za rojstni dan ali pa kar tako.

Akcija!

OTROŠKI USTVARJALNI SET 3/1- ( Shimmer in Shine)

24,58 18,45

Predstavljamo vam  ustvarjalni set risanih junakov  Shimmer in Shine s katerim lahko barvate, okrašujete in ustvarjate različne oblike. Ustvarjalni set vsebuje: tekstilno vrečko, barvne kroglice za okras, obesek, 2 tekstilna trakova, elastično vrvico, kroglice za pixel art, nalepke, barvna peresa v obliki pršila,navodila.

 

Akcija!

OTROŠKI USTVARJALNI SET- NAKIT (Totum)

19,50 13,40

S tem ustvarjalnim setom morske deklice si lahko vi in vaši otroci izdelate čudovit nakit. Naj bo vaš nakit unikaten in izdelan po vašem okusu. Ustvarjalni set morske deklice vsebuje: kalup za oblikovanje, 4 barve, čopič, trakove, sponke, nalepke, diamante, ter navodila.

Akcija!

PERLICE+TORBA HELLO KITTY (2.400 perlic)- SES

29,50 23,24

Začni se zabavat in ustvarjat z živobarvnimi perlami, ter imej svojo posebno torbo, katero okrasiš s svojim vzorcem. V setu so priložene perlice, ki ji postaviš na priloženo podlogo in naredi kakršni koli barvni vzorec.

Akcija!

PRAZNIČNA ROJSTNODNEVNA TORTA (Fru Blu)

35,90 27,99

Imej svojo edinstveno zabavo za rojstni dan z posebno torto, ki popestri prostor s tisočimi mehurčkov neresničnih oblik, kateri sijejo v mavričnih barvah. Za vas imamo komplet za rojstno dnevno torto in milnico 500ml.