Prikaz vseh 12 rezultatov

Akcija!

BARVITI OTROŠKI JEDILNI SET IZ BAMBUSA – KIT, 5/1

22,00 16,40

Spodbudite otroka k zdravemu obroku s tem čudovitim kompletom iz bambusa z motivom kita. Komplet je izdelanih iz naravnih bambusovih vlaken, ki so prijazni tako otrokom, kot tudi naravi. Set Kit je sestavljen iz petih delov: pisanega krožnika, kozarčka, skodelice za kosmiče, vilic in žlice. Set ima svež in naraven videz.

Akcija!

BARVITI OTROŠKI JEDILNI SET IZ BAMBUSA – PIKAPOLONICA, 5/1

22,00 16,40

Spodbudite otroka k zdravemu obroku s tem čudovitim kompletom iz bambusa z motivom pikapolonice. Komplet je izdelanih iz naravnih bambusovih vlaken, ki so prijazni tako otrokom, kot tudi naravi. Set pikapolonice je sestavljen iz petih delov: pisanega krožnika, kozarčka, skodelice za kosmiče, vilic in žlice. Set ima svež in naraven videz.

Akcija!

BARVITI OTROŠKI JEDILNI SET IZ BAMBUSA – TIGER, 5/1

22,00 16,40

Spodbudite otroka k zdravemu obroku s tem čudovitim kompletom iz bambusa z motivom tigra. Komplet je izdelanih iz naravnih bambusovih vlaken, ki so prijazni tako otrokom, kot tudi naravi. Set Tiger je sestavljen iz petih delov: pisanega krožnika, kozarčka, skodelice za kosmiče, vilic in žlice. Set ima svež in naraven videz.

Akcija!

BARVITI OTROŠKI JEDILNI SET IZ BAMBUSA – ZEBRA, 5/1

22,00 16,40

Spodbudite otroka k zdravemu obroku s tem čudovitim kompletom iz bambusa z motivom zebre. Komplet je izdelanih iz naravnih bambusovih vlaken, ki so prijazni tako otrokom, kot tudi naravi. Set Zebra je sestavljen iz petih delov: pisanega krožnika, kozarčka, skodelice za kosmiče, vilic in žlice. Set ima svež in naraven videz.

Akcija!

PLIŠAST KUŽA, KI POJE IN MAHA Z UŠESI

19,99 11,99

Plišasta igrača kuža, je privlačno darilo za dojenčka in tudi večje otroke, ki bodo zagotovo uživali ob tej čudoviti igrači. Kuža je iz mehkega materiala, ki preprečuje kakršne koli poškodbe. Vaš kuža bo zapel in še zraven mahal z ušeski tako da bo nasmejal vso družino

Akcija!

POSODA ZA SHRANJEVANJE (1700 ml) Twistshake

29,99 15,99

Twistshake posoda je odlična izbira za shranjevanje hrane ali ostalih sestavin za vašega otroka. Posoda je oblikovana tako, da zadovoljuje higienske standarde ima nepredušni pokrov, ki se vakuumsko zapira in zelo preprosto odpre na klik.

Akcija!

Silikonski slinček CLEAN BABY (CB-RD)

14,50 8,90

Ljubek silikonski slinček CLEAN BABY lepo dopolnjuje jedilni set. Prijetno mehak slinček bo ujel ostanke hrane, udoben silikon pa je prijazen do nežne in občutljive kože vašega dojenčka ali malčka. Barva: 02 rdeč

Akcija!

Silikonski slinček CLEAN BABY (CB-SV)

14,50 8,90

Ljubek silikonski slinček CLEAN BABY lepo dopolnjuje jedilni set. Prijetno mehak slinček bo ujel ostanke hrane, udoben silikon pa je prijazen do nežne in občutljive kože vašega dojenčka ali malčka. Barva: 03 svetlo moder

Akcija!

Silikonski slinček CLEAN BABY (CB-TM)

14,50 8,90

Ljubek silikonski slinček CLEAN BABY lepo dopolnjuje jedilni set. Prijetno mehak slinček bo ujel ostanke hrane, udoben silikon pa je prijazen do nežne in občutljive kože vašega dojenčka ali malčka. Barva: 01 temno moder

Akcija!

ŠOTOR ZA NAD POJSTELJO + led svetilka – SAMOROG

32,99 23,90

Posteljni šotor Samorog z LED lučko ne nudi le zavetišča za otroke, ampak se bodo vaši otroci tam počutili varno. V svoj posebni prostor z led lučko vas otroci lahko povabijo da jim preberete čudovite pravljice. Sama sestava šotora je zelo preprosta.

Akcija!

STOLČEK ZA HRANJENJE (90 x 56 x 65 cm)

52,40 39,90

Udobni stolček za hranjenje velikosti 90 x 56 x 65 cm, ki ga lahko prilagodite otrokovim potrebam. Beli stolček je preprost za čiščenje in ima snemljiv velik pladenj na katerem je pritrjena igrača za spoznavanje barv in oblik. Med drugim je poskrbljeno za varnost za katerega poskrbi tri – točkovni pas.

TORBA – PREVIJALNA KIDZ ROOM – Vision of love, črna

51,95

Imejte kvalitetno previjalno torbo, ki jo je izdelala priznana družba Kidz room, ima videz normalne torbice, vendar z vsemi funkcijami za previjalno torbo. Spreminjajoča previjalna torba ni samo lepa, ampak tudi praktična. Ima dva priročna ročaja, prilagodljiv in odstranljiv ramenski trak, s katerim lahko preprosto pritrdite torbo na voziček in zraven še imate mehko oblazinjeno podlogo za previjanje ali igranje.