Showing 1–16 of 20 results

Akcija!

ANGELČEK SREČE

19,99 14,99

Angelček sreče je 100%ročno delo in bo prinesel srečo v vaš dom, hkrati pa bo služil kot čudovita dekoracija ob kateri se bo ustavil vsak pogled.

UNIKATNA OGRLICA Z OBESKOM (ljubezen)

30,00

Predstavljamo vam unikatno ogrlico z obeskom, ki se imenuje LJUBEZEN, katera je narejena iz polimerne gline in je ročna izdelava. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.

UNIKATNA OGRLICA Z OBESKOM (Mateja)

30,00

Predstavljamo vam unikatno ogrlico z obeskom, ki se imenuje MATEJA, katera je narejena iz polimerne gline in je ročna izdelava. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.

UNIKATNI KOMPLET OGRLICA Z UHANI (Božični, rdeč)

35,00

Predstavljamo vam unikatni komplet, ki se imenuje BOŽIČNI (rdeč), kateri je narejen iz polimerne gline in je ročna izdelava. Ta čudoviti komplet sestavljajo: ogrlica in dva uhana. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.

UNIKATNI KOMPLET OGRLICA Z UHANI (črno-bela)

37,00

Predstavljamo vam unikatni komplet, ki se imenuje ČRNO-BELA, kateri je narejen iz polimerne gline in je ročna izdelava. Ta čudoviti komplet sestavljajo: ogrlica in dva viseča uhana. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.

UNIKATNI KOMPLET OGRLICA Z UHANI (Jana)

42,00

Predstavljamo vam unikatni komplet, ki se imenuje JANA, kateri je narejen iz polimerne gline in je ročna izdelava. Ta čudoviti komplet sestavljajo: ogrlica in dva viseča uhana. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.

UNIKATNI KOMPLET OGRLICA Z UHANI (komplet za dušo)

42,00

Predstavljamo vam unikatni komplet, ki se imenuje ZA DUŠO, kateri je narejen iz polimerne gline in je ročna izdelava. Ta čudoviti komplet sestavljajo: ogrlica in dva viseča uhana. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.