Showing all 11 results

UNIKATNI KOMPLET OGRLICA Z UHANI (Božični, rdeč)

35,00

Predstavljamo vam unikatni komplet, ki se imenuje BOŽIČNI (rdeč), kateri je narejen iz polimerne gline in je ročna izdelava. Ta čudoviti komplet sestavljajo: ogrlica in dva uhana. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.

UNIKATNI KOMPLET OGRLICA Z UHANI (črno-bela)

37,00

Predstavljamo vam unikatni komplet, ki se imenuje ČRNO-BELA, kateri je narejen iz polimerne gline in je ročna izdelava. Ta čudoviti komplet sestavljajo: ogrlica in dva viseča uhana. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.

UNIKATNI KOMPLET OGRLICA Z UHANI (Jana)

42,00

Predstavljamo vam unikatni komplet, ki se imenuje JANA, kateri je narejen iz polimerne gline in je ročna izdelava. Ta čudoviti komplet sestavljajo: ogrlica in dva viseča uhana. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.

UNIKATNI KOMPLET OGRLICA Z UHANI (komplet za dušo)

42,00

Predstavljamo vam unikatni komplet, ki se imenuje ZA DUŠO, kateri je narejen iz polimerne gline in je ročna izdelava. Ta čudoviti komplet sestavljajo: ogrlica in dva viseča uhana. Izdelek je čudovito darilo ob praznikih in drugih posebnih priložnostih.