Prikaz vseh 3 rezultatov

Akcija!

KRISTALNO – MAGNETNA TERAPIJSKA PREŠITA ODEJA 90 x 200 cm

415,40 398,03

Kristalo-magnetna terapijska prešita odeja je inovativen proizvod, ki vsebuje magnete. Prešita odeja je kvalitetne izdelave, poleg vseh karakteristik pa kristalo-magnetna prešita odeja vsebuje še 5 magnetnih ter 5 kristalnih trakov. Prešita odeja ima dolgoročni učinek na organizem in rešuje številne težave.

 

ali od 12,77 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

KRISTALNO – MAGNETNI LEDVENI PAS

65,00 54,90

kristalno – magnetni ledveni pas so vgrajeni trije trakovi (dva magnetna in en kristalen trak), ki so skrbno razporejeni na pomembne akupunkturne točke tako, da ledveni pas odpravlja in zmanjšuje lokalizirane bolečine v hrbtenici, ter pomaga pri lajšanju bolečin ter otrplosti hrbta, pri vnetju hrbtnih mišic, pri športnih poškodbah in uščipu hrbta, išiasu, lumbagu, bolečinah povzročenih zaradi žolčnih ali ledvičnih kamnov,oteklinah in menstrualnih težavah ter post kirurškem zdravljenju.

ali od 18,94 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

KRISTALNO – MAGNETNA TERAPIJSKA BLAZINA “Memory” z Aloe Vero

92,35 82,35

Kristalno – terapijska blazina “Memory” (blazina s spominom) je narejena iz elastične spominske pene občutljive na toploto in težo človeškega telesa in omogoča udobno spanje. Vsebuje mikro zračne komore, zaradi katerih je blazina zračna in mehka. Popolnoma se prilagodi obliki, teži in telesni temperaturi in ohranja vratna vretenca in glavo v naravnem položaju.

ali od 14,50 € / mesec
Dodaj v košarico