Akcija!

ESSENS ALOE VERA 99,5 % GEL NAPITEK, 500ml, ( jabolko+ acain)

26,80 18,80

Essens Aloe Vera gel napitek (prehransko dopolnilo): daje naravno zaščito pred mikroorganizmi, podpira imunski sistem, proti utrujenosti, podpira delovanje črevesja, pomaga ohranjati zdravi raven sladkorja v krvi, med drugim pomaga ženskam v menstrualnem ciklusu in med drugim ima pozitiven vpliv na stanje kože, las in nohtov.

  

Opis

Essens Aloe Vera gel napitek (prehransko dopolnilo): daje naravno zaščito pred mikroorganizmi, podpira imunski sistem, proti utrujenosti, podpira delovanje črevesja, pomaga ohranjati zdravi raven sladkorja v krvi, med drugim pomaga ženskam v menstrualnem ciklusu in med drugim ima pozitiven vpliv na stanje kože, las in nohtov.

     

ESSENS Aloe Vera 99,5% Gel Drink – Apple + Acai
– podpira delo prebavnega sistema, pomaga pri redni črevesni funkciji, podpira
gibanje črevesnih vsebin
– prispeva k prirojeni zaščiti pred mikroorganizmi
– podpira imunski sistem
– dejavno prispeva k utrujenosti
– pomaga ohranjati zdrav krvni sladkor, podpira sintezo in izločanje insulina
– ugodno vpliva na ženske reprodukcijske organe, olajša potek menstruacijskega cikla, olajša simptome menopavze,
– ima pozitiven učinek na stanje kože, las in nohtov
– vitamin C ugodno vpliva na proizvodnjo kolagena, živčen imunske funkcije in energetski metabolizem
prispevajo k razstrupljanju organizma in stimulaciji imunskega sistema
– očisti vaskularni sistem in znižuje ravni holesterola
– prispeva k upočasnitvi procesa staranja celic.

*Sestavine: Aloe Barbadensis Miller gel (92%), fruktoza, jabolčni koncentrat (4%), jabolčna aroma, ekstrakt acai jagod (3%), zgoščevalec ksantan gumi, regulator citronska kislina, konzervans natrijev benzoat, kalijev sorbat.

-Priporočeni odmerek: 15 – 90 ml na dan, ki ga jemljete v več odmerkih. (1 žlica = približno 15 ml). Stresite pred uporabo.

*Opozorilo: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ta izdelek je na trgu kot prehransko dopolnilo. Ni zdravilo. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni za otroke, mlajše od 3 let, nosečnice ali doječe matere. Izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. V primeru posebnih zdravstvenih težav se posvetujte s svojim zdravnikom.

-Proizvedeno pod farmacevtskim nadzorom.

-Vsebina: 500 ml

-Aloe Vera  Barbadensis Miller

(True aloe) lahko zraste do 100 cm visoko in je sočna trajnica s kratkim steblom in rozeto redko rastočih, krojenih listov. Rastlinski izvor je večinoma pripisan Nilskemu bazenu, vendar se zdaj gojijo v podnebno skladnih regijah po vsem svetu. Celuloze listov sestavljajo brezbarvne celice z vsebnostjo gela, ki ima klinično dokazane koristi za zdravje in se zato uporablja kot dodatek k prehrani in je zdaj našla svoje mesto v kozmetični industriji. Aloe Vera gel vsebuje aminokisline, vitamine, minerale, encime, polisaharide in mnoge druge koristne snovi. Vrednosti teh snovi niso konstantne in se razlikujejo, odvisno predvsem od pogojev rasti. Iz teh razlogov so proizvodi ESSENS izdelani izključno iz Aloe Vera Barbadensis Miller in se pridelujejo kot BIO kakovost iz naravnega okolja in brez onesnaženih območij Jaumave v Mehiki. Rastline napolni le dež ali izvirska voda iz gora brez uporabe gnojil, insekticidov ali herbicidov. Ni gensko spremenjena.

-Celotni proces

-Ta revolucionarni način obdelave aloe vere ohranja ohranjanje 200 aktivnih snovi in več kot 75 različnih hranil. Združuje tradicionalne ročne procese z dodatnimi fazami, ki zagotavljajo popolno kakovost predelan gel.

-Micronizacija

-Eden od načinov za povečanje biološke razpoložljivosti zdravil, naravnih snovi, vitaminov in mineralov.

-Surovina se mikronizira v delce le s premerom nekaj mikrometrov. S tem se poveča površina nastalega materiala in omogoča hitrejšo absorpcijo v telesu, kar povečuje učinkovitost prehranskega dodatka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.