Akcija!

ESSENS ALOE VERA DEO STICK (50g)

14,25 8,50

Deodorant z aloe vero je nežen tudi do najbolj občutljive kože. Ta se preprosto uporablja, se hitro suši in ne pušča madežev na obleki ali koži. Svež vonj je primeren za moške in ženske ter ne ne vpliva na vonj parfuma na kakršen koli način.

Kategorija: SKU: ave83

Opis

Aloe Vera Deo Stick

Popolnoma nov deodorant, ESSENS Aloe Vera Deo Stick, s sodobno embalažo in novim učinkovitim receptom! Embalaža vključuje tudi večjezično navodilo.

Deodorant z aloe vero je nežen tudi do najbolj občutljive kože. Ta se preprosto uporablja, se hitro suši in ne pušča madežev na obleki ali koži.
Svež vonj je primeren za moške in ženske ter ne ne vpliva na vonj parfuma na kakršen koli način.

Ta deodorant vsebuje kombinacijo zelo učinkovitih sestavin, ki izrazito preprečujejo slabe vonjave povzročene od bakterij in hkrati imajo pozitiven učinek na obnovo in nastanek naravne kožne mikroflore. Zaradi teh komponent zmanjšuje nezaželen telesni vonj v čist, nevtralen vonj, tudi pri močnejšem znojenju zaradi povečane telesne dejavnosti, stresnih situacijah ali drugih dejavnikih.

Aloe Vera izvleček se pogosto uporablja v kozmetični industriji zaradi svoje močne antibakterijske in protivnetne moči, pomaga zmanjšati razmnoževanje bakterij, vlaži in obnavlja. Zahvaljujoč temu je deodorant primeren za takojšnjo uporabo po britju in depilaciji.

Količina: 50g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.