Akcija!

ESSENS CLEA’NS- Prehransko dopolnilo, ki očisti telo parazitov (30 tablet)

33,10 30,00

Človeško telo je pojedina za mnoge vrste parazitov, za katere je značilno, da živijo na račun gostitelja. Lahko se pojavijo pri katerem koli delu telesa🙁 črevesju, pljučih, jetrih, želodcu, tudi v možganih, krvi, koži in celo v očeh). Za odpravo tega je ESSENS razvil prehransko dopolnilo CLEA’NS, ki očisti telo parazitov.

Ni na zalogi

Kategoriji: , SKU: hop51

Opis

Človeško telo je pojedina za mnoge vrste parazitov, za katere je značilno, da živijo na račun gostitelja. Lahko se pojavijo pri katerem koli delu telesa🙁 črevesju, pljučih, jetrih, želodcu, tudi v možganih, krvi, koži in celo v očeh). Po mnenju WHO (Svetovna zdravstvena organizacija) so paraziti vzrok številnih človeških bolezni. Čiščenje telesa parazitov pomeni, da se prepreči tveganja za resne bolezni v tem času.

-Odmerjanje: 1 tableta na dan. Dnevne priporočene količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere.

*Sestavine: izvleček iz lubja magnolije, proteolizični encimi, krompirjev škrob, izvleček črnega popra, sredstvo proti strjevanju (magnezijeve soli maščobne kislline, vitamin A, snov za zgostitev (hidroksipropil metil celuloza), Protease iz Aspergillus oryzae var.

Sestavine na kapsulo:

-Izvleček iz lubja magnolije – 1 tableta vsebuje 250 mg; *DRI ni določen

-Protease iz Aspergillus oryzae var. (endo-exopiptaza iz koji fermentacije, aktivnost encimov 37500 FCC HUT na dozo – 1 tableta vsebuje 100 mg; *DRI ni določen

-Izvleček črnega popra s 95% piperina – 1 tableta vsebuje 5 mg; *DRI ni določen

-Vitamin A – 800 µg **RE; *DRI znaša 100%

-Vsebina: 25,5g ± 5% (30 tablet)

-Shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru do 30°C. Hraniti izven dosega otrok

*DRI = prehransko referenčni vnos; **RE = ekvivalentno retinolu

*Opozorilo: dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ta izdelek na trgu velja kot prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, nosečnice in doječe matere. Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, obravnavanje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. V primeru posebnih zdravstvenih težav se posvetujte z zdravnikom. HRANITI IZVEN DOSEGA OTROK!

-Izdelano pod farmacevtskim nadzorom

-Proizvedeno za: ESSENS World a.s.,

-Uvoznik za Slovenijo: ESSENS WORLD

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.