Akcija!

ESSENS ES’LEEP- Prehransko dopolnilo za odpravljanje nespečnosti (30 tablet)

25,50 23,40

Pomanjkanje spanja vodi v motnje razpoloženja, zmanjšuje budnost, niža delovno uspešnost, povečuje možnost napak, prometne nesreče in konflikte v odnosih. ESSENS je za odpravo nespečnosti in težav povezanih z njo razvil prehransko dopolnilo ES’LEEP s pomočjo katerega regenerirate svoje telo in s tem dobite dobro počutje.

Kategoriji: , SKU: hop41

Opis

Pomanjkanje spanja vodi v motnje razpoloženja, zmanjšuje budnost, niža delovno uspešnost, povečuje možnost napak, prometne nesreče in konflikte v odnosih. Pri kronični nespečnosti obstaja nevarnost odvisnosti, lahko povzroči hude dušene bolezni in depresijo, ki lahko bistveno zmanjšajo pričakovano življenjsko dobo. Privoščiti si kakovosten spanec pomeni, da prepustite telo v prepotrebno regeneracijo in to pomembno vpliva na dobro psihično počutje.

*Sestavine: polnilo (celuloza), izvleček hmelja, izvleček višnje, inozitol (mioinozitola), sredstvo za zgoščevanje (hidroksipropil metil celuloza), izvleček črnega popra, sredstvo proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), krom (kromov klorid).

-Odmerjanje: 1 tableta eno uro pred spanjem. Priporočeno je redno jemanje tri mesece. V izjemnih primerih se odmerek lahko poveča, vendar ne sme presegati 6 tablet dnevno.

Sestavine na kapsulo:

-Izvleček hmelja (humulus lupulus, strobilus) – 1 tableta vsebuje 250 mg; *DRI ni določen

-Izvleček višnje (prunus cerasus) – 1 tableta vsebuje 250 mg; *DRI ni določen

-Inozitol – 1 tableta vsebuje 100 mg; *DRI ni določen

-Izvleček črnega popra (Piper Nigrum), 95% piperin – 1 tableta vsebuje 5 mg; *DRI ni določen

-Krom (kromov klorid) – 1 tableta vsebuje 100 µg; *DRI znaša 250%

– Vsebina: 26,7g ± 5% (30 tablet)

– Shranjevanje: hraniti v suhem in temnem prostoru pri temperaturi pod 30°C. Hraniti izven dosega otrok.

*DRI = prehransko referenčni vnos

*Opozorilo: dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ta izdelek na trgu velja kot prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, nosečnice in doječe matere. Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, obravnavanje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Ne kombinirajte z alkoholom. Es`Leep lahko negativno vpliva na dejavnosti, ki zahtevajo večjo pozornost (vožnja, delo s stroji). Ni primeren za srčne bolnike. V primeru posebnih zdravstvenih težav se posvetujte z zdravnikom. HRANITI IZVEN DOSEGA OTROK!

-Izdelano pod farmacevtskim nadzorom

-Proizvedeno za: ESSENS EUROPE SE,

-Uvoznik za Slovenijo: ESSENS WORLD

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.