Akcija!

ESSENS- ZOBNA PASTA aloe vera ( 100 ml)

16,00 12,00

Kdo si ne želi bleščečega nasmeha in zdrave zobe. Tu je ena od možnosti da to lahko imate. Essens Aloe vera zobna pasta z vsebnostjo Aloe Vere brez vsebnosti fluorida. Maksimalen antibakterijski učinek aloe vere. Odpravlja vnetje dlesni in blaži simptome. Odpravlja zobne obloge. Prispeva k celjenju manjših ran in infekcij v območju ustne votline.

Primerna tudi za ljudi, ki so preobčutljivi na flour!

  

Kategorija: SKU: ave51

Opis

Kdo si ne želi bleščečega nasmeha in zdrave zobe. Tu je ena od možnosti da to lahko imate. Essens Aloe vera zobna pasta z vsebnostjo Aloe Vere brez vsebnosti fluorida. Maksimalen antibakterijski učinek aloe vere. Odpravlja vnetje dlesni in blaži simptome. Odpravlja zobne obloge. Prispeva k celjenju manjših ran in infekcij v območju ustne votline. Redna uporaba preprečuje nastanek vnetij, zobne gnilobe in izboljšuje kvaliteto sklenine. To zagotavlja dolgoročen učinek svežega daha v ustih. Primerna tudi za ljudi, ki so preobčutljivi na flour.

 

*Navodilo za uporabo: Čistite vaše zobe po vsakem obroku z zobno pasto z Aloe vero. Ekstrakt aloe vere ima močne antibakterijske učinke in zagotavlja dolgo osvežujoč občutek v ustih.

– Vsebina 100 ml.

– Hraniti pri temperaturi 15-30 °C. Hraniti izven dosega otrok.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.