Akcija!

ESSENS- ZOBNA PASTA aloe vera (100 ml)

16,00 12,00

Kdo si ne želi bleščečega nasmeha in zdrave zobe. Tu je ena od možnosti da to lahko imate. Essens Aloe vera zobna pasta z vsebnostjo Aloe Vere brez vsebnosti fluorida. Maksimalen antibakterijski učinek aloe vere. Odpravlja vnetje dlesni in blaži simptome. Odpravlja zobne obloge. Prispeva k celjenju manjših ran in infekcij v območju ustne votline.

Primerna tudi za ljudi, ki so preobčutljivi na flour!

  

Kategorija: SKU: ave51

Opis

Kdo si ne želi bleščečega nasmeha in zdrave zobe. Tu je ena od možnosti da to lahko imate. Essens Aloe vera zobna pasta z vsebnostjo Aloe Vere brez vsebnosti fluorida. Maksimalen antibakterijski učinek aloe vere. Odpravlja vnetje dlesni in blaži simptome. Odpravlja zobne obloge. Prispeva k celjenju manjših ran in infekcij v območju ustne votline. Redna uporaba preprečuje nastanek vnetij, zobne gnilobe in izboljšuje kvaliteto sklenine. To zagotavlja dolgoročen učinek svežega daha v ustih. Primerna tudi za ljudi, ki so preobčutljivi na flour.

 

*Navodilo za uporabo: Čistite vaše zobe po vsakem obroku z zobno pasto z Aloe vero. Ekstrakt aloe vere ima močne antibakterijske učinke in zagotavlja dolgo osvežujoč občutek v ustih.

– Vsebina 100 ml.

– Hraniti pri temperaturi 15-30 °C. Hraniti izven dosega otrok.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.