Akcija!

FROSTY POP MAKER – APARAT ZA IZDELAVO SLADOLEDA

24,99 18,99

Vsi otroci imajo tako kot odrasli radi sladoled. Forsty pop maker vam pomaga do popolnega okusa sladoleda. S tem izdelkom otroke spodbujamo ustvarjalnosti. Vse, kar je potrebno, so tvoje najljubše sestavine in sladoled. Vse skupaj damo v aparat in gledamo, kako se odlične sladoledne lučke pripravijo že v nekaj minutah.

Kategoriji: , SKU: 45-121000

Opis

Vsi otroci imajo tako kot odrasli radi sladoled. Forsty pop maker vam pomaga do popolnega okusa sladoleda. S tem izdelkom otroke spodbujamo ustvarjalnosti. Vse, kar je potrebno, so tvoje najljubše sestavine in sladoled. Vse skupaj damo v aparat in gledamo, kako se odlične sladoledne lučke pripravijo že v nekaj minutah. Kuhinjski pripomoček za otroke je preprost in varen ter zagotavlja neskončne ure zabave. Preprosto zmešajte sladoled s čokolado, s tvojim najljubšim sadjem, prelivom, kakavom ali čim drugim, zmešajte, napolnite lučke in dajte v zamrzovalnik. Naj se zabava prične.

 

 

 

Značilnosti:

-Spol: Unisex

-Starost: 5 leta +

-Aparat za pripravo sladoleda vsebuje: plastenka, 3 modelčki s palčkami, drobilnik za sestavine, posoda, pladenj, posoda s pokrovom, navodila za uporabo

-Primerna starost: Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne delce.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.