Akcija!

GIANT BUCKET BEER PONG XXL – zabavna igra za vso družino

38,99 29,90

GIANT BUCKET BEER PONG XXL igra poteka med dvema ekipama s poljubnim številom igralcev. Lahko igrate v dvoje s svojim partnerjem, otrokom ali prijateljem, še bolj zanimivo pa bo v dvojicah ali celo več igralcev. Namen igre je zadeti žogico v vse nasprotnikove kozarce oz. vedra. Sliši se morda enostavno, ko pa boste preizkusili, boste videli, da je vse prej kot enostavno, predvsem pa je zanimivo in zelo zabavno predvsem na plaži.

Ni na zalogi

Kategorija: SKU: gibucbe

Opis

NORO ZABAVNA IGRA

Najbolj priljubljena zabavna igra BEER PONG je dobila sedaj tudi veliko XXL izvedbo. Je idealna popestritev vsake zabave in nadvse zabaven način druženja s prijatelji in družino. Zaradi XXL velikosti je igra primerna za zunanjo uporabo – na domačem vrtu, na travi, na pikniku, na plaži, ob bazenu, za kampiranje, skratka kjerkoli se vam zahoče super zabave. Komplet je sestavljen iz 15 kosov: 2 teniški žogici, 12 plastičnih kozarcev=vedrov (6 modrih in 6 rdečih) in priročne torbe za celoten komplet.

1716

Dvoboj med dvema ekipama

GIANT BUCKET BEER PONG XXL igra poteka med dvema ekipama s poljubnim številom igralcev. Lahko igrate v dvoje s svojim partnerjem, otrokom ali prijateljem, še bolj zanimivo pa bo v dvojicah ali celo več igralcev. Namen igre je zadeti žogico v vse nasprotnikove kozarce oz. vedra. Sliši se morda enostavno, ko pa boste preizkusili, boste videli, da je vse prej kot enostavno , predvsem pa je zanimivo, zabavno. Dodaten pridih igri pa je tudi ”pivska” izkušnja. Pri običajni velikosti igre Beer Pong mora nasprotnik po navadi spiti vsebino kozarca, ki ste ga zadeli. Pri Giant Beer Pong XXL izvedbi, pa so vedra malce prevelika, da bi pili kar iz vedra, zato si pripravite posebne kozarčke za pitje, jih natočite in ob vsakem zadetku se pije….ulala, tole pa zna biti zanimivo, sploh, če vam bo nasprotnik hitro napolnil vedra z žogicami, ali pa vi nasprotniku seveda.

       Značilnosti:

  • Igra GIANT BUCKET BEER PONG XXL
  • Noro zabavna igra za vse udeležence
  • XXL izvedba primerna predvsem za zunanjo uporabo
  • Komplet 15 kos vsebuje: 12 kozarcev=vedrov (6x modri in 6x rdeči), 2 teniški žogici, priročna torba za celoten komplet
  • Velikost vedrov: višina cca. 18cm
  • Teža: 2.4kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.