Akcija!

MANTA BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK SPK204FM PIPE

59,90 35,90

Manta SPK204 PIPE je zelo priljubljen prenosni Bluetooth zvočnik, ki se ponaša z dvema zvočnikoma in ločenim subwooferjem, ki imata visoko dinamiko zvoka in obogatene nizke toni. Poleg zelo vzdržljive baterije ga odlikuje tudi poseben usnjen pas s katerim zvočnik brez težav prenašate kamorkoli.

Kategorija: SKU: MANTA204

Opis

 

Manta SPK204 PIPE je zelo priljubljen prenosni Bluetooth zvočnik, ki se ponaša z dvema zvočnikoma in ločenim subwooferjem, ki imata visoko dinamiko zvoka in obogatene nizke tone. Poleg zelo vzdržljive baterije ga odlikuje tudi poseben usnjen pas s katerim zvočnik brez težav prenašate kamorkoli.

Ta kakovosten zvočnik vedno poskrbi za odlično zabavo z glasbo po vaši izbiri in karaokami. Primeren je za poslušanje glasbe v notranjih in zunanjih prostorih. Ta zvočnik bo vaš najboljši prijatelj na vseh potovanjih, počitnicah, piknikih in ostalih druženjih.

Bluetooth omogoča hitro in enostavno povezavo zvočnika z pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali celo računalnikom. Vašo najljubšo glasbo lahko predvajate tudi preko USB priklopa ali neposredno iz MicroSD pomnilniške kartice.

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI ZVOČNIKA

 

Moč zvočnikov: 2×2W in Subwoofer 3W/5W

Napajanje na elektriko DC 5V – polnilci za telefon, tablice…

Vgrajena baterija

Bluetooth: DA,

USB priključek: DA,

Vhod za Micro SD kartico: DA

Ima vgrajen radijski FM sprejemnik

AUX vhodni priključek: DA

Čas predvajanja: od 2 do 6 ur odvisno od glasnosti predvajanja

GARANCIJA 1 LETO

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.