Akcija!

UNIVERZALNO STOJALO ZA ZVOČNIK BLOW (nastavljivo po višini)

49,90 37,90

Univerzalno stojalo Blow UK-1 je primerno za varno namestitev zvočnika. Kot rezultat ponuja večjo globino in razpon predvajanega zvoka.Je popoln pripomoček za uporabnike, ki uporabljajo prenosljiv zvočnik za profesionalen ali ljubiteljski namen. Stojalo je nastavljivo po višini.

Kategoriji: , SKU: bluk1

Opis

Stabilno in enostavno stojalo

Univerzalno stojalo BLOW UK-1  je primerno za varno namestitev zvočnika, kateri kot rezultat ponuja večjo globino in razpon predvajanega zvoka. Je popoln pripomoček za uporabnike, ki uporabljajo prenosljiv zvočnik za profesionalen ali ljubiteljski namen.

Kvalitetno stojalo je izredno stabilno tudi na neravnih površinah, gumirane podložke pa poskrbijo, da stojalo ne zdrsne. Višina stojala je nastavljiva med 110 in 170 cm. Premer nosilca, ki je namenjen za namestitev zvočnika, znaša 35 mm. Povezava med palico in zvočnikom je brez vibracij. Lahkotnost ter zložljivost stojala vam ne bo predstavljala transportih težav. Postavitev ter tudi pospravljanje je zelo hitro, namestitev zvočnika na stojalo pa je zelo enostavna in preprosta.

Stojalo Blow je kompatibilno oz. združljivo tudi z naslednjimi zvočniki poljskega proizvajalca Manta: SPK5004, SPK5023, SPK5017, SPK5031.

Stabilno in enostavno stojalo

      Tehnične specifikacije

  • Univerzalen stojalo za zvočnike, ki imajo sredinsko luknjo za namestitev
  • Nastavljiva višina: 110-170 cm
  • Premer nosilca (sredinske palice): 35mm
  • Zložljivost stojala
  • Stabilnost, gumirane podložke
  • Kompatibilen z naslednjimi zvočniki poljskega proizvajalca Manta: SPK5004, SPK5023, SPK5017, SPK5031

      Garancija: 12 mesecev

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.