Akcija!

VLAŽILEC ZRAKA IN RAZPRŠILEC ETERIČNIH OLJ PLATINET PADYM025 (7barv svetlobe), imitacija les

54,99 44,90

Vlažilec zraka in ionizator Platinet padym025 z ohišjem iz imitacije lesa je idealna rešitev za alergike ter ljudi, ki živijo v velikih in onesnaženih mestih. Suh in topel zrak močno vpliva na lase, kožo, sinuse in spanje. Privoščite si doma čisto pravo spa aromaterapijo. Vlažilec zraka sveti v 7 različnih barvah (6 barv +bela).

Kategorija: SKU: platipady025

Opis

Investicija v vaše zdravje

Vlažilec in ionizator zraka iz imitacije lesa spremeni vodo v fino meglico, ki se razprši po prostoru in prispeva k boljšemu počutju članov gospodinjstva takoj ob vstopu v prostor. Prijeten vonj vas sprosti ter razbremeni dnevnih skrbi tudi, kadar je za vami nič kaj prijeten dan. Deluje lahko tudi kot vlažilec dišav s funkcijo pršenja dišavnih naravnih eteričnih olj, prisotna pa je tudi LED osvetlitev celotnega artikla v kar šestih barvah poleg osnovne bele barve. Moderna oblika in visoka kakovost ohišja iz imitacije lesa vas bo prevzela ter se odlično podala k vaši notranji opremi gospodinjstva. Razočarala pa vas ne bi niti izjemno nizka poraba energije ter zaščita pred pomanjkanjem vode. Je zelo tih, tako, da ga lahko uporabljate podnevi in ponoči.

1112

Vlažilec zraka in ionizator je idealna rešitev za alergike ter ljudi, ki živijo v velikih in onesnaženih mestih. Suh in topel zrak močno vpliva na lase, kožo, sinuse in spanje. Posušena sluznica je vzrok za povečano žejo in tudi zmanjšanje odpornosti. Optimalna vlažnost prostora se giblje med 40 in 60 procentov.

 

11121112

 

TEHNIČNI PODATKI:

Za uporabo z dišavnimi olji in naravnimi eteričnimi olji

Kapaciteta: 500ml

Zmogljivost: 30ml/h

Barvna LED osvetlitev v sedmih barvah

Neprekinjeni ali intervalni način delovanja

Nizka poraba energije

Zaščita pred pomanjkanjem vode

Teža: 395g

GARANCIJA : 12 MESECEV

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.