Prikaz vseh 6 rezultatov

Akcija!

LESENO VOZILO S KOCKAMI ZA PRVE KORAKE-23 kock

67,99 49,99

Čudovit leseni Tooky Toy poganjalec s kockami je popoln pomočnik pri prvih korakih. Voziček z bloki pomaga ohranjati ravnotežje in pospešuje učenje hoje. Odlično se bo obnesel tudi kot poganjalec na vaših prvih sprehodih.

Akcija!

LESENO VOZILO ZA PRVE KORAKE – HAPE

118,78 99,99

Hape daje velik poudarek na kakovost izdelka, varstvo okolja in najvažnejše otrokom prijazne igrače. Zelo kakovostno leseno vozilo nudi našim malčkom dobro oporo pri prvih korakih. Leseno vozilo je tudi varno, če otrok stopi nanj in se ne bo prevrnilo. Ko se otrok utrudi med hojo, bo našel veliko zanimivih iger, ki ga bodo samo motivirale, da še naprej uporabljajo vožnjo.

ali od 18,12 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKA LESENA RAKETA (84 x 41,5 cm)

99,90 70,99

Visoka, pisana raketa  iz lesa, velikosti 84 x 41,5 cm bo poskrbela za odlično zabavo malih astronavtov.  V kompletu je veliko dodatnih elementov, ki bodo poskrbeli, da bo oprema za odpravo popolna. Naj se polet začne, odštevanje se je začelo: … 3,2,1.

ali od 12,81 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

POGANJALEC -ŠTIRIKOLESNIK IZ LESA – zeleni (HAPE)

82,99 72,99

Štirikolesni zeleni poganjalec iz lesa je primeren za mlajše otroke. Ko malčkom uspe stati na dveh nogah in prehoditi krajše razdalje, se začnejo zanimati za vozila. Zato imamo za vas pravi poganjavc s štirimi kolesi na kateremu bo vožnja varna, prijetna in poučna.

ali od 13,18 € / mesec
Dodaj v košarico