Prikaz vseh 14 rezultatov

Akcija!

DOZIRNIK ZA TOČENJE PIJAČE (950 ml)

55,99 34,90

Dozirnik za pijačo 950 ml v edinstveni obliki,ki spominja na točenje goriva z ročko. V posebnem slogu bo ta vrhunski avtomat za pijačo “osrednja figura!” na vaših srečanjih. zabavah... Preprosto odstranite pokrov, nalijte pijačo in jo že lahko točite brez polivanja.

Akcija!
NOVO

KUHINJSKI PRIPOMOČKI NA PRIROČNEM STOJALU 7/1

45,99 30,00

Komplet pripomočkov za kuhanje na stojalu 7/1 sestavljajo žlica za testenine, lopatica, grabilec, vok lopatica, servirna žlica, žlica – cedilo. Izdelan je iz nerjavečega jekla in se lahko pere v pomivalnem stroju. Kuhinjski set bo dobra izbira za darilo.

 

 

Akcija!

PLATINET-LESENA DESKA ZA REZANJE IZ BAMBUSA (z vgrajeno kuhinjsko tehtnico)

34,99 24,90

Predstavljamo vam rezalno deska iz bambusa z elektronsko kuhinjsko tehtnico priznane znamke Platinet. Rezalna plošča PLATINET ima veliko rezalne površine, zahvaljujoč kateri lahko hrano natančno in priročno pripravite. Plošča ima dodaten drsni predal, kar ji daje popolno funkcionalnost. Rezalna deska je velikosti 280x228x35 mm.

Akcija!
NOVO

VRTLJIVO STOJALO ZA ZAČIMBE (12 posodic)

45,99 30,40

Vrtljivo držalo z 12 stekleničkami za začimbe pomaga prihraniti prostor v kuhinji, ohranja vse začimbe na dosegu in je izjemno elegantnega videza ter se zato prilega v vsako kuhinjo. Naj bodo vaša kuhinja in police urejene. Vrtljivo podnožje olajša hitro izbiro vaše najljubše začimbe.